Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bakır Dizayn :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Teoman Saraç yazdı:

Hocam el emeği apayrı bir olay. Takdir ettim. Renk konusuna gelince apayrı ama mavi ya d apiano black i bir dene bence :D

Teoman senin için deneyeceğim. Nasıl bir Mavi olsun istersin.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 6,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Teşekkür ederim. El işçiliklerini çok severim elimden de gelir bu işler araç kaplama da yaptığım için sorun yok  Renk değişir zaten o sıkıntı değil. Mat Sütlü kahve folyo aldım. Muhtemelen bu hafta iç

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Açık renk olmamış. Daha koyu renk bence daha güzel durabilirdi. Parlak malzeme aslında sıkıntı çıkartabilir. Güneşin durumuna göre göze yansıma yapabilir. Bunu da hesaba katmak lazım

• Gürkan Çakıroğlu
    Gürkan Çakıroğlu

Evet renk körüyüm noolduki Renk üzerine yazdığım İngilizce bir şiir uluslararası yayınlandı, anti parantez söylemek istedim

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Akif Kama yazdı:

Teoman senin için deneyeceğim. Nasıl bir Mavi olsun istersin.

:D Focusun kendi mavisi  varya ondan :D Ben ayak aydınlatmayı ve ışıklı kapı eşiğini mavi yaptım göstergedeki maviyle.. Ondan dene bence.. Hatta sçkerken video falan çekebilirsen bende folyo alıp denerim...

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Akif Kama yazdı:

aslında renk tavsiyesinde bulunanlara uyup o renkleri yapsam yine

önce göz alışkanlığının yenilmesi lazım. Orijinali bakır, sizin yaptığınız orijinal renk olsa bu sefer bakır daha iyi gelecekti bence :) 

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Akif bey işçilik çok iyi :)
Sanki orjinale dönülmesi zor gibi, folyo söküldüğünde yapış yapış kalacak.

Yok öyle bir derdim yok. Çünkü kullandığım malzeme re remove özelliğine sahip. Yani sökünce alttaki tutkalı da beraber getiriyor. Çim malları sorunlu tavsiye etmem.
Yanıtlama zamanı:

akif bey elinize sağlık. işçilik gerçekten mükemmel. böyle bir kabiliyetiniz olduğu için renk hiç önemli değil. sıkılınca değiştirirsiniz :) 

bu arada bende kapı kolundaki o uzun parçaları kaplamayı düşünüyorum. biraz çizikler var. onlar nasıl sökülüyor acaba. kabaca zorlayıp tırnaklarını kırmak istemiyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.