Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20169 yıl Yazar comment_381255 5 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Hocam el emeği apayrı bir olay. Takdir ettim. Renk konusuna gelince apayrı ama mavi ya d apiano black i bir dene bence Teoman senin için deneyeceğim. Nasıl bir Mavi olsun istersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20169 yıl comment_381256 3 dakika önce, Akif Kama yazdı: Teoman senin için deneyeceğim. Nasıl bir Mavi olsun istersin. Focusun kendi mavisi varya ondan Ben ayak aydınlatmayı ve ışıklı kapı eşiğini mavi yaptım göstergedeki maviyle.. Ondan dene bence.. Hatta sçkerken video falan çekebilirsen bende folyo alıp denerim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 20169 yıl comment_381276 4 saat önce, Akif Kama yazdı: aslında renk tavsiyesinde bulunanlara uyup o renkleri yapsam yine önce göz alışkanlığının yenilmesi lazım. Orijinali bakır, sizin yaptığınız orijinal renk olsa bu sefer bakır daha iyi gelecekti bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20169 yıl comment_384892 Akif bey işçilik çok iyi :) Sanki orjinale dönülmesi zor gibi, folyo söküldüğünde yapış yapış kalacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl Yazar comment_386959 Akif bey işçilik çok iyi Sanki orjinale dönülmesi zor gibi, folyo söküldüğünde yapış yapış kalacak. Yok öyle bir derdim yok. Çünkü kullandığım malzeme re remove özelliğine sahip. Yani sökünce alttaki tutkalı da beraber getiriyor. Çim malları sorunlu tavsiye etmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386962 akif bey elinize sağlık. işçilik gerçekten mükemmel. böyle bir kabiliyetiniz olduğu için renk hiç önemli değil. sıkılınca değiştirirsiniz bu arada bende kapı kolundaki o uzun parçaları kaplamayı düşünüyorum. biraz çizikler var. onlar nasıl sökülüyor acaba. kabaca zorlayıp tırnaklarını kırmak istemiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın