Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376700 Arkadaslar 2. el olarak aldigim focus titaniumdaki kolcagin arkasında bulunan prize telefonumun sarj cihazını taktim çalışmıyor başka sarj aletleri denedim yine sonuc aynı elektrikçi sigorta kutusuna bakti hersey normal dedi daha önce bu sorunla karşılaşan olduysa yanıtlarını beklerim.Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376702 Bununla alakalı açılmış hiç başlık yok maalesef Bakalım yaşayan olmuş mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376705 Araçta bu işi için inverter var, sigortalar sağlam ama elektrik gelmiyorsa bozulmuş olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl Yazar comment_376722 Pahali olan inverter mi yoksa prizin kendisimi p.tesi park sensörü montajı için Atilgan yetkili servise gitcem olamzsa bi teşhis için baktirayim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376726 Inverter'ün sıfırı muhtemelen 1000 tl'den aşağı değildir. Priz kesin daha ucuzdur Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl Yazar comment_376729 Telefon sarj etmektense 1000 liraya ikinci bi telefon alıp yedekte bulundurmak daha mantıklı :)) eyvallah abi görüşlerin için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376730 Benim başıma gelmişti.Kolçağın altında ki priz kutusunu garantiden değiştirmişlerdi.Neden olduğunuda sormamıştım açıkcası.Muhtemelen sizede komple değişim önerirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376732 Microcatten baktım, priz ile birlikte geliyormuş inverter. Sadece kapak ayrıca satılıyor. Çakmaklık işini görür zati.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376738 sorun inverterdaysa servis bakmaz muhtemelen ama ufak bir sorunda olabilir. Dışarıda tamir olabilir yani, ama oto elektrikçiler anlamaz bence söküp elektronikçilere göstermek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 20169 yıl comment_376752 Bendeki 2010 Focus 2,5 Titanium da da aynı problem var. Baktırmadım öyle duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl Yazar comment_376972 Abi çakmaklık 2 saatte anca doldurur tlf sarjini 220 volt priz daha kısa zamanda halleder bu işi ayrıca bu sorunu bir çok kişi yaşamış sırf alternatif çakmaklık var diye üzerinde durulmamış araştırdım kimse sorunun çözümünü bilmiyor maalesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl comment_376994 Aracı işl satın aldığımda benim de çalışmıyordu. Ustam sigortasını değiştirdi sıkıntı çözülmüştü 5 aydır da sıkıntı yaşamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 20169 yıl comment_376998 3 saat önce, Ayaz Bulut yazdı: Abi çakmaklık 2 saatte anca doldurur tlf sarjini 220 volt priz daha kısa zamanda halleder bu işi ayrıca bu sorunu bir çok kişi yaşamış sırf alternatif çakmaklık var diye üzerinde durulmamış araştırdım kimse sorunun çözümünü bilmiyor maalesef doğru adaptörle çakmaklıkla priz arasında fark olmaz. biri 12 voltu biri 220 voltu 5 volta indiriyor. Prizde kullanılacak adaptörün çıkış amperi ile aynı değerde çakmaklık adaptörü alınırsa fark olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377008 2a lık bir usb çevirici yeterde artar bile. Bir de çok hızlı şarj edilmesi bataryanın ömrünü kısaltıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 20169 yıl comment_377052 Ozan ile aynı fikirdeyim Şarj kablolarının ucundaki priz, zati 220V'u 5V'a çeviriyor. Yani yine çakmaklık gerilimine düşüyor. Dolayısıyla, doğru akımı verebilecek adaptör kullanıldığı sürece bir fark olmuyor. Gerçi son aldığımız samsung telefonda hızlı sarj özelliği var ve onun kablosu 9V'da çalışıyor. Demek ki onda süre farkı olur Şu da var, önceki arabada bende vardı bu özellik. Beş yılda sadece denemek için kullandım. Telefon için yine çakmaklık adaptörü kullanırdım. Eski telefonlar bu kadar şarj istemezdi, o da ayrı tabi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın