Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk2 220 Volt Priz Çalışmıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar 2. el olarak aldigim focus titaniumdaki kolcagin arkasında bulunan prize telefonumun sarj cihazını taktim çalışmıyor başka sarj aletleri denedim yine sonuc aynı elektrikçi sigorta kutusuna bakti hersey normal dedi daha önce bu sorunla karşılaşan olduysa yanıtlarını beklerim.Saygılar

Yanıtlama zamanı:

Araçta bu işi için inverter var, sigortalar sağlam ama elektrik gelmiyorsa bozulmuş olabilir. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pahali olan inverter mi yoksa prizin kendisimi p.tesi park sensörü montajı için Atilgan yetkili servise gitcem olamzsa bi teşhis için baktirayim

Yanıtlama zamanı:

Inverter'ün sıfırı muhtemelen 1000 tl'den aşağı değildir. Priz kesin daha ucuzdur :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Telefon sarj etmektense 1000 liraya ikinci bi telefon alıp yedekte bulundurmak daha mantıklı :)) eyvallah abi görüşlerin için teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Benim başıma gelmişti.Kolçağın altında ki priz kutusunu garantiden değiştirmişlerdi.Neden olduğunuda sormamıştım açıkcası.Muhtemelen sizede komple değişim önerirler.

Yanıtlama zamanı:

Microcatten baktım, priz ile birlikte geliyormuş inverter. Sadece kapak ayrıca satılıyor. Çakmaklık işini görür zati..

Yanıtlama zamanı:

Bendeki 2010 Focus 2,5 Titanium da da aynı problem var. Baktırmadım öyle duruyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi çakmaklık 2 saatte anca doldurur tlf sarjini 220 volt priz daha kısa zamanda halleder bu işi ayrıca bu sorunu bir çok kişi yaşamış sırf alternatif çakmaklık var diye üzerinde durulmamış araştırdım kimse sorunun çözümünü bilmiyor maalesef

Yanıtlama zamanı:

Aracı işl satın aldığımda benim de çalışmıyordu. Ustam sigortasını değiştirdi sıkıntı çözülmüştü 5 aydır da sıkıntı yaşamadım

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Ayaz Bulut yazdı:

Abi çakmaklık 2 saatte anca doldurur tlf sarjini 220 volt priz daha kısa zamanda halleder bu işi ayrıca bu sorunu bir çok kişi yaşamış sırf alternatif çakmaklık var diye üzerinde durulmamış araştırdım kimse sorunun çözümünü bilmiyor maalesef

doğru adaptörle çakmaklıkla priz arasında fark olmaz. biri 12 voltu biri 220 voltu 5 volta indiriyor. Prizde kullanılacak adaptörün çıkış amperi ile aynı değerde çakmaklık adaptörü alınırsa fark olmaz.

Yanıtlama zamanı:

2a lık bir usb çevirici yeterde artar bile. Bir de çok hızlı şarj edilmesi bataryanın ömrünü kısaltıyor.

Yanıtlama zamanı:

Ozan ile aynı fikirdeyim :) Şarj kablolarının ucundaki priz,  zati 220V'u 5V'a çeviriyor. Yani yine çakmaklık gerilimine düşüyor. Dolayısıyla, doğru akımı verebilecek adaptör kullanıldığı sürece bir fark olmuyor.

Gerçi son aldığımız samsung telefonda hızlı sarj özelliği var ve onun kablosu 9V'da çalışıyor. Demek ki onda süre farkı olur :) 

Şu da var, önceki arabada bende vardı bu özellik. Beş yılda sadece denemek için kullandım. Telefon için yine çakmaklık adaptörü kullanırdım. Eski telefonlar bu kadar şarj istemezdi, o da ayrı tabi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.