Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201610 yıl comment_373827 İkamet sinop oturduğum yer İstanbul Yarın sabah ankaradan araç alacağım plakamı 57 sinop yaptırmak istiycem fakat bunun için sinop A gitmeme gerek varmı kargo ile bana istanbula gönderirlermi? Bilgisi olanlardan yardım istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201610 yıl comment_373837 Plaka ikamete göre çıkıyor diye biliyorum ben. Zaten trafik şubede bu çıkar plakayı da ona göre verirler diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201610 yıl comment_373838 1 dakika önce, Semih G. said: Plaka ikamete göre çıkıyor diye biliyorum ben. Zaten trafik şubede bu çıkar plakayı da ona göre verirler diye düşünüyorum. Arabayı noterde alırken plaka değişikliği istiyorum demek gerekiyor, daha sonra emniyetten ikamet yerine göre plaka basılacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201610 yıl comment_373869 Satın alan vatandaş satan kişi ile aynı il ve ilçede ise yani aynı emniyet müdürlüğüne müracaat edecekse plaka değişikliği yapılamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201610 yıl comment_373873 Sıfır araç alırken bayiler ikametin olduğu yerdeki plakayı çıkarılabiliyorsa örneğin: Aracı İstanbul'dan bayiden anahtar teslim alıyoruz ama ikametimiz Nevşehir 50 plaka olacak 2.el araç alırken de ikamet edilen yere ait plaka başka ilden çıkarılabilir diye düşünüyorum.Plakayı çıkartacağınız Trafik şube müdürlüğü ikamet ettiğiniz Sinop trafik şubeyle bir takım yazışmalar vs. yapar biraz daha uzun sürer işlem ...Sıfır araçta durum böyle 2.elde de aynı olur diye tahmin ediyorum . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373877 Sinop'a gitmek gerekir diye tahmin ediyorum. Trafiğin plakayı kargoya vermesi zor. Sinopta oturan birisine vekalet verirseniz, gitmeden halledersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373882 Sistem çağlar hocanın dediği gibi oluyor şöförler Odası mühürü kalktıktan sonra böyle bir sisteme geçiş oldu ki olması gereken de buydu İstanbul ikamet adresi olup Mardin'de 34 plaka basılabiliyor yani plakanızı noter satışında değişim isterseniz 57 olarak İstanbul'dan alabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl comment_373888 Yazışmalara gerek yok arkadaşlar. İkametgahınız neresi ise oraya göre plaka çıkıyor, cemiyete gidip plaka bastırıyorsunuz hepsi bu kadar. Örneğin; İstanbul'da oturuyorum ama ikametgah bilgilerim merniste Ankara gözüküyor. Sistem otomatikmen Ankara'dan seri plaka basıyor.Siz de plaka basım fişi ile cemiyete gidip plaka bastırıyorsunuz... Umarım açıklayıcı olmuştur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201610 yıl Yazar comment_373980 Arkadaşlar aldım bugun focus 2014 beyaz sedan benzinli manuel 18 km 50300tl bir ay sonra sinoptan plaka bastırmayı kabul ettim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın