Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'ünüzü kaç liraya aldınız ?


berkcan çil

Önerilen Mesajlar

Yakup açıklamış ancak biraz daha detay vereyim, 2012 model tabiki ancak ford donanımları değiştirdi

eskiden titanium + otomatik park olarak satılıyordu araç, ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik sistemi titaniuma dahildi otomatik parkla park sensörleri ve katlanır aynalar ekleniyordu. Sonra ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi titaniumdan çıkartılıp otomatik parka eklendi adıda titanium plus oldu. Şimdi bu tekrar değişti ısıtmalı ön cam ve aktif şehir içi güvenlik tekno pakete alındı, otomatik park ve aynaya sony ses sitemi eklenip smart paket adını aldı. Yani bu araçların donanımı yakın olsada titanium + otomatik park araç bir süredir stokta beklediğinden ve listede donanım olarak adı geçmediğinden fiyatı uygun oluyor.

bu şekilde satan yer var mı acaba?

adı ne olduğu önemli değil benim için.

mühim olan özellik :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Ben mi yanlış hesapladım ford.com.tr den abi...

59.275 TL değil mi liste fiyatı bu arabanın...

Üstad benim fiyat özel fiyat, belirtmemişim kusura bakmayın.

Bu fiyat koç çalışanına özel.

Gerçi renk farkıyla 53.750 TL şeklindeydi, biraz daha özel fiyat :) alarak 52.200 TL'ye düşürdüler.

Renk farkı ödememiş gibi oldum.

Araştırırsanız bahsettiğiniz fiyatı 56.000 - 56.500 TL seviyesine (belki daha da aşağıya) çekebilirsiniz.

Yıl sonu itibariyle alıcının pazarlık gücü biraz daha fazla...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şehir efsanelerine inanmayın..Liste fiyatlarından 3 bin TL daha alta araba bulduysanız hemen alın hatta arkanıza bile bakmayın :)) Gerçekten de özellikle donanımı yüksek araçlarda indirim yaptırmak çok zor oluyor,çünkü onlarda öyle bir aracın kolay bulunamayacağını biliyorlar..

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yazdığım fiyat efsane değildir.Aracı aldığım bayiden arkadaşım telefonla fiyat aldı.Listede 57.200 TL olan opak renkli araç için 54.800 TL fiyat verdiler.Belki pazarlık yaparak bu fiyatın altına da çekilebilir.Tabiki satış kotaları, stok durumu ve renk bu fiyatta etkili olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yazdığım fiyat efsane değildir.Aracı aldığım bayiden arkadaşım telefonla fiyat aldı.Listede 57.200 TL olan opak renkli araç için 54.800 TL fiyat verdiler.Belki pazarlık yaparak bu fiyatın altına da çekilebilir.Tabiki satış kotaları, stok durumu ve renk bu fiyatta etkili olacaktır.

Habip senin için yazmadım ki ben...Bazı arkadaşlar sadece duyduklarını söylüyor,ya da öyle düşünüyorlar...Oysa liste fiyatının altına araç satılıyorsa ki satılıyor,bu fiyatın altına ne kadar düştüklerini ve neden o kadar düştüklerini düşünmek lazım...Liste fiyatının altına neden düşerler ? a- Acil Paraya sıkıştıkları içib b- Arabadan soğudukları için c- Başka bir araba almak istedikleri için d- Ev alacakları için e- Ucuza aldığını zannettirip Adamı kerizlemek için...:)) Cevap e şıkkı... :kıhkıh: Her halükarda kerizleniriz,çünkü ne kadar indirim yaparlarsa yapsınlar asla karlarını çok azaltmazlar...Ayrıca model değişimi ya da stok fazlalığı nedeniyle de ucuzlatırlar nispeten..Örneğin Beyaz ya da gri bir f3 almak istiyorsanız o liste fiyatından oldukça düşük rakamlara alabilirsiniz..Ancak az bulunan donanım ve renklerde liste fiyatından fazla düşmezler...Beyaz ve gride sürümden,şeker kırmızı gibi renklerle Titanyum X donanımlarda Takıntı ve Fanatiklikten kazanırlar....Alacağınız araba beyaz gri gibi çok rahat bulunacak bir renkse indirimi için pazarlık gücünüz yüksektir....Olay bu....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Habip senin için yazmadım ki ben...Bazı arkadaşlar sadece duyduklarını söylüyor,ya da öyle düşünüyorlar...Oysa liste fiyatının altına araç satılıyorsa ki satılıyor,bu fiyatın altına ne kadar düştüklerini ve neden o kadar düştüklerini düşünmek lazım...Liste fiyatının altına neden düşerler ? a- Acil Paraya sıkıştıkları içib b- Arabadan soğudukları için c- Başka bir araba almak istedikleri için d- Ev alacakları için e- Ucuza aldığını zannettirip Adamı kerizlemek için... :)) Cevap e şıkkı... :kıhkıh: Her halükarda kerizleniriz,çünkü ne kadar indirim yaparlarsa yapsınlar asla karlarını çok azaltmazlar...Ayrıca model değişimi ya da stok fazlalığı nedeniyle de ucuzlatırlar nispeten..Örneğin Beyaz ya da gri bir f3 almak istiyorsanız o liste fiyatından oldukça düşük rakamlara alabilirsiniz..Ancak az bulunan donanım ve renklerde liste fiyatından fazla düşmezler...Beyaz ve gride sürümden,şeker kırmızı gibi renklerle Titanyum X donanımlarda Takıntı ve Fanatiklikten kazanırlar....Alacağınız araba beyaz gri gibi çok rahat bulunacak bir renkse indirimi için pazarlık gücünüz yüksektir....Olay bu....

abi Aydın abinin arabaya bak, titanium+plus yani oldukça dolu X ve sunroof yok sadece. ha dersen ki gri, sedanda zaten tutuluyor gri. ben aynı arabayı koç indirimiyle o fiyata aldım...

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

plaka işlemlerinde çıkan sıkıntıdan dolayı adana otokoçta şovrum güzeli olarak bekleyen arabamın faturalı fiyatı 49700 1.0 eco. tit.+sp 5k beyaz peşin tanıdık veya diğer indirimlerin hiç biri yok. bilgisayarım bozuldu tv den yazması ayrı bir dert kelime hataları affola.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.