Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

mehmet yüksel

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

mehmet yüksel Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    adana
  • Arabam:
    focus
  • Meslek:
    serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

378 profil görüntüleme

mehmet yüksel's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • One Month Later

Recent Badges

1

Toplam Beğeni

  1. Bu lpg de gaz kalitesi çok fark ediyor mu? Dikkatimi çekti Adana'da Opet AYGAZ 2.89 Güvenal gaz 2.77 Yeni Ulaşlı gaz 2.57 lira Arada bayağı fiyat farkı var.
  2. trend x focus dizel var ancak arabada pek bişey yok. style için dünya bir fiyat istiyorlar.
  3. Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. Focus bölümünde de yazdım. Dizel Focus almak isterdim ancak bütcem el vermiyor. Aracı almak amacım şehiriçinde kullanmak. Genelde okula git gel hafta sonları piknik vs. Ayrıca yılda 2 defa memlekete gidip gelmek(300km) Birde yılda bir defaya mahsus olarak 2*3 bin km gezmek. fiesta full paket 45 bin pazarlık falan yapmadan. Focus titanıum aytozu gri +smart paket 50bin. arada 5*6 bin fark var. Siz olsanız hangisini alırsınız? Benzinli 8.1 fabrika verisi tahminim 8.7 falan şehiriçi ortalaması focus'un 4.9 fiesta şehiriçi ortalama tahminim 5.5 şehirçi ortalama. Hangisi mantıklı arkadaşlar? düne kadar aklım focusda idi.
  4. bu şekilde satan yer var mı acaba? adı ne olduğu önemli değil benim için. mühim olan özellik
  5. stokta kalmış derken? sonuçta 2012 model değil mi bu araçlar
  6. şu anki fiyatlara göre süper hocam nerden aldınız bu şekilde ucuza ya.
  7. vergisiz fiyat 30bin %18 KDV * %40 ÖTV araba 50bin ediyor. bayiler şu an bile +7400 karla satıyor o zaman.
  8. tşkler haklısınız. hiç düşünmedim aslında. dizel bölümünden bakıp da hesaplayabilirdim. dizel şehiriçi 5.1 yazıyor arkadaşlar 5.6 yakıyor. ortalama %10 fazlası. Bu durumda benzinde maksımum 8.9 falan olur düz mantık
  9. o zaman çok iyi. peki neden diğer üyeler 10 ltreden falan bahsediyor. bu kadar çok uçurum olması normal mi? ben adana'da kullanacam. öyle hız derdim yok 30*40 la gider gelirim. trafik sıkışıklığı kullanacağım yerde hiç yok sayılır. 2 ışık falan var. bu durumda 8 ltre falan yakar mı?
  10. ecoboost sanırım hocam bunlar. Peki diğer benzinlilerin yakıt tüketimi nasıl?
  11. hocam haklısın dizel avantajlı olabilir ancak arada 10bin fark var. az değil ve bütcem kavuşmaz. trendx dizel 53bin belki bayi 52bine falan düşer ancak trend de titanıum a göre çok az seçenek var. style biraz dolu sayılır o da 57bin. bu koşulda ilk 3000 km de benzine binmek ve sonra 3000 liraya prins lpg taktırmak daha mantıklı değil mi?
  12. istanbul da 7 ise adana'da daha düşük olur.
  13. ilginiz için hepinize tşk ederim. ecoboost düşünmüyorum şu an lpg dönüşümü yok. sürekli benzine çok para veremem. ancak başka forumlarda okuduğum diğer benzinlilerin çok yaktığı. gerçekten 8 ltreyi geçiyor mu? lpg ile ilgili kimisi 14 ltre demiş. bu durumda en mantıklı olan dizel olur
  14. arkadaşlar arabalarınız ne kadar benzin yakıyor. bazı yerlerde ben 9*10 ltre okudum. lpg için 11*14 arası diyorlar doğru mu? normal 1.6 motorlar için değerler tam olarak nedir?
  15. trend x ile titanıum arasında çok fark var mı? benim gördüklerim: trendde arabam.com a göre olmayanlar: adaptif hız kontrol sistemi otomatik klima ön kol dayanması vites değiştirme göstergesi yağmur sensörü bunlar çok önemli mi? Trend X 44290 tıtanıum 50900 6000 lira vermeye değer mi ki. içlerinden sadece ne olduğunu bilmediğim adaptif hız kontrol sistemi acaba dedirtiyor bana.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.