2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracım 2011 model ford grand c-max titanium x paket
Şöyle ki aracımın kapılarını kapattıktan sonra belli bir müddet sonra bagaj kapağının sadece kilidini açıyor yani komple açmıyor. servise götürdüm ayak üstü bilgisayara bağladılar ama sorun yinede çözülmedi. Birde yeni fark ettim aracın kapıları açma veya kapama tuşuna bastığımda yine bagaj kilidini açıyor. Başına gelen yada fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun garaj olmadığından çok zor durumda kalıyorum.
Soru
Tarık Karadeniz
Merhaba Abilerim ve Kardeşlerim;
Aracım 2011 model ford grand c-max titanium x paket
Şöyle ki aracımın kapılarını kapattıktan sonra belli bir müddet sonra bagaj kapağının sadece kilidini açıyor yani komple açmıyor. servise götürdüm ayak üstü bilgisayara bağladılar ama sorun yinede çözülmedi. Birde yeni fark ettim aracın kapıları açma veya kapama tuşuna bastığımda yine bagaj kilidini açıyor. Başına gelen yada fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun garaj olmadığından çok zor durumda kalıyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap