Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kullanım Tüyoları..

Featured Replies

• Yanıt 487
  • Görüntüleme 241,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mert Erçetin
    Mert Erçetin

Kapıların otomatik Kilitlenmesi Araca binilip kapılar kapatılır, Kontak anahtarı tüm kontrol ışıkları yanana kadar çevrilir, motor çalıştırılmaz!, Kapı kilit düğmesinden üç defa üst üste kilitleme u

• Alperen G.
    Alperen G.

keşke 9 kez takıp çıkartana kadar 1 kez takıp emniyetli şekilde gitseydiniz

• Bugün forumdan bir çok kişi aracından düşecek gibi...:)::)

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

alperen ne diyon sen ya ön cam nasıl titriyor :D

maraba arabası normaldir :D

Ön cam olur mu yahu; ön cam titrer mi hiç. Bildiğin dikiz aynası müzikle göbek atıyor; çok eğleniyor ama hakkını vereyim :)

ya hacılar etmeyin... dikiz aynası kendi kendine nasıl titreyecek?.. ön cama monte sonuçta.. ön cam titremeden dikiz aynası bağımsız olarak nasıl titresin? kaldı ki yoğun bass vuruşları olan bir şarkı açıp ön cama bi dokunun isterseniz.. o zaman ön cam mı yoksa dikiz aynası mı anlarsınız..

Yanıtlama zamanı:

sag taraftaki biraz fazla çalkalıyor digeri normal ama :D

Ne sağı solu olum; dikiz aynası. Arabanın içinde ortada olur; arkana bakarsın hani :D

Sağol Sabri.

ohoooooo daha dikiz aynasında haberi yok bi de bana ne öncamı filan diyor... kimlerle konuşuyoruz abi burda yaaa? :muha: :muha:

Yanıtlama zamanı:

Alperencim ayna put gibi mi duruyor orada? elini atınca oynatıyorsun değil mi?

Oynak olan ön kısmı titriyor cama bağlandığı kısmı değil.

yahu sevgili abim, diyorum ki, ayna, bağımsız olarak, hangi etkenle oynayacak? ben de biliyorum oynak kısmı olduğunu.. yani orda asılı duran aynaya hoparlörden çıkan hava akımı mı, ses dalgası mı, ne vuruyor da oynuyor? ki ben bizzat merak edip denedim, bass vuruşlarında ön cam titreşiyor hafifçe.. tabi dikiz aynası da ön cama sabitlenmiş olduğundan o da titreşmeye başlıyor. aynada eklem yeri olduğundan (oynak yer) orada titreşim daha fazla hissediliyor.. kapiş?

Yanıtlama zamanı:

Ses ayarlarını optimizeye ayarlarsanız baslar ön cama vurmaya başlar be ön cemlardaki ampedans iç orta dikiz aynasını titretir..Şu andaki DAB sistemde baslar subcenter olmadığından dengesiz ve çok kuvvetli çıkıyor..O yüzden basların yoğun olduğu şarkılarda iç orta dikiz aynası titreme yapıyor...Bende de var....

Yanıtlama zamanı:

Aynada titremeyi bende hissediyorum. Birde 2-3 günde bir aynanın ayarı bozuluyor sanki. Yukarı aşağı bir oynama yapmak zorunda kalıyorum.

Aynen Engin abi bu sabah düzelttim yine dedim acaba dik mi oturdum bu sefer :D güneş vuruyordu ön cama sıcaktan genleşmeyle oynamış olabilir :)

Yanıtlama zamanı:

Ses ayarlarını optimizeye ayarlarsanız baslar ön cama vurmaya başlar be ön cemlardaki ampedans iç orta dikiz aynasını titretir..Şu andaki DAB sistemde baslar subcenter olmadığından dengesiz ve çok kuvvetli çıkıyor..O yüzden basların yoğun olduğu şarkılarda iç orta dikiz aynası titreme yapıyor...Bende de var....

hay ağzın bal yesin, Aydın abi olay bu işte...

Aynada titremeyi bende hissediyorum. Birde 2-3 günde bir aynanın ayarı bozuluyor sanki. Yukarı aşağı bir oynama yapmak zorunda kalıyorum.

Aynen Engin abi bu sabah düzelttim yine dedim acaba dik mi oturdum bu sefer :D güneş vuruyordu ön cama sıcaktan genleşmeyle oynamış olabilir :)

ulan arkadaş ben de diyorum ben mi her seferinde yamuk yumuk oturuyorum da bu aynanın ayarı bozulup duruyor.. :)

Yanıtlama zamanı:

Tama işte Alperen; Bora da cam titriyor demiyor ki; ayna titriyor diyor.bende öyle diyorum.

her ne kadar klavye sürçmeleri olsa da yazılan açık sanırım abi...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.