Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20188 yıl comment_459118 08.12.2017 - 18:34 tarihinde, İsmail Akbaş yazdı: Uğur Bey 50 TL ye taktılar. Muayenede sıkıntı olacağını sanmam. Olursada sadece kasayı söker eskisini takarım Hocam beyaz ışığı nasıl yaptınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 20188 yıl comment_466123 Selamın aleyküm kardeşşim bende de 2017 focus var aynısını bugün bende almak istedim fakat servisle görüştüğümde biz taksak bile elektronik kısım garanti dışı kalır dediler. Bana yardımcı olur musun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 20188 yıl Yazar comment_466144 1 saat önce, Mert Krkc yazdı: Selamın aleyküm kardeşşim bende de 2017 focus var aynısını bugün bende almak istedim fakat servisle görüştüğümde biz taksak bile elektronik kısım garanti dışı kalır dediler. Bana yardımcı olur musun ? Aleyküm selam hocam. Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben parçayı temin ettikten sonra servisle görüştüm. Servis kendileri takarsa garanti konusunda bir problme olmayacağını söylemişti ve elektrik işçiliği adıyla faturaya ekleyip ücretini alnışlardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 20188 yıl comment_466215 13 saat önce, Anıl Uruç yazdı: Aleyküm selam hocam. Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben parçayı temin ettikten sonra servisle görüştüm. Servis kendileri takarsa garanti konusunda bir problme olmayacağını söylemişti ve elektrik işçiliği adıyla faturaya ekleyip ücretini alnışlardı. Teşekkür ederim yorumun için parçayı alayım servise gidicem artık şansıma bakalım gelişmeleri ona göre paylaşırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469638 Ben almadım sipariş vericektim önce servise sordum biz takmıyoruz ve dışarıda taktırırsanız garantiden çıkar elektrik aksamında sorun olursa dediler. Alıp almamak arasında sürekli kararsız kalıyorum bu sebeple Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469640 6 dakika önce, Remzi Tanrıverdi yazdı: Ben almadım sipariş vericektim önce servise sordum biz takmıyoruz ve dışarıda taktırırsanız garantiden çıkar elektrik aksamında sorun olursa dediler. Alıp almamak arasında sürekli kararsız kalıyorum bu sebeple Şahsuvaroğlu'na gidin orada takarlar. Garanti işine de çok takılmayın her şey orijinal zaten, olacağı varsa olur ancak. https://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-far-degisimi-oem-gunduz-ledli/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469643 39 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Şahsuvaroğlu'na gidin orada takarlar. Garanti işine de çok takılmayın her şey orijinal zaten, olacağı varsa olur ancak. https://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-far-degisimi-oem-gunduz-ledli/ Bahsedilen bu değil sanırım Yakup. Sis farına takılan aftermarket ürünler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469644 Şimdi, Semih O. yazdı: Bahsedilen bu değil sanırım Yakup. Sis farına takılan aftermarket ürünler. O zaman dans ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 20188 yıl comment_469645 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: O zaman dans ?? ? Bak gene mail geldi. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 20197 yıl comment_504060 10.02.2017 - 21:25 tarihinde, Mustafa Uysal yazdı: Herkese merhabalar. Bir süredir araştırdığım gündüz farlarında sonunda karar kıldım ve aşağıdaki ürünü Aliexpress'ten aldım. Yaklaşık 40 günde elime ulaştı ve Malatya Ford servisinde montajını yaptırdım. Önceki arkadaşların bahsettiği gibi araç çalıştığı sürece yanıyor, park ve kısalarda %50'ye düşürüyor ışığı, yanlış hatırlamıyorsam uzunlarda da aynı şekilde %50 oranında yanıyorlar. Normalde galiba uzunlarda sönmesi gerekiyormuş fakat servisteki ustam öyle bir özelliği bulamadığını söylemişti. İstemezseniz park ve kısa farda da %50'ye düşürmeyebiliyorsunuz montajını yaptırırken ama tabi bu pek etik bir uygulama olmaz trafik açısından. İki farklı modeli vardı. Birisi sadece gündüz farı, diğeri sinyaller ile bağlantılı ve sinyal yaktığınız taraf sinyal gibi çalışarak sarı yanıp sönüyor, sinyal bittiğinde yeniden beyaz ledler aktif oluyor. Aynı şekilde dörtlü yaktığınızda da iki led birden sarı yanıp sönüyor. Benim aldığım sinyalli modelidir. Ben yakıştığını düşünüyorum, hoşuma gitti. İnşallah sorunsuz kullanırım. Bu arada satıcı çok ilgileniyor, tavsiye ederim. Ürünü aldığım satıcıya dair bağlantı: Focus 3.5 DRL Gündüz Farı - Aliexpress Merhaba...Aynı üründen sipariş verdim montajı kolay mı acaba? Mayıs 22, 20197 yıl Serkan D. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın