Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361446 İki şirketten yapılan ortak açıklamada, FCA'nın bu yıl yaklaşık 100 adet 2017 model ChryslerPacifica Hybrid araç üreteceği ve Google'ın bu araçların ABD yollarında sürücüsüz gidebilmesi için gerekli yazılım, sensör ve donanımı sağlayacağı bildirildi. Açıklamada, söz konusu araçların bu yılın sonlarında Google'ın sürücüsüz araç testlerinde kullanılmaya başlamasının planlandığı belirtildi. FCA İcra Kurulu Başkanı (CEO) Sergio Marchionne, açıklamada, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Google'la çalışmanın otomotiv endüstrisinde inovasyonu hızlandıracağını ifade ederek, yeni teknoloji çözümlerinin Otomobil tüketicilerine geniş kapsamlı fayda sağlayacağını kaydetti. Google'ın Sürücüsüz Araç Projesi İcra Kurulu Başkanı (CEO) John Krafcik de, FCA'yla yapılacak ortak çalışmanın Google'ın sürücüsüz araç geliştirme projesini hızlandıracağını vurgulayarak, "Bu sayede yollarımız daha güvenli olacak" dedi. ABD yollarında her yıl yaklaşık 33 bin kişinin ölümüne neden olan kazaların yüzde 94'ünün "insan hatası" nedeniyle kaynaklandığı belirtilen açıklamada, sürücüsüz araçların bu kazaları engelleme potansiyeline sahip olduğu ifade edildi. Kaynak: Milliyet Mayıs 4, 201610 yıl Yahya Akman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl Yazar comment_361451 3 dakika önce, Cem Boneval said: Resim yanlış olmuş. Söz konusu araç bu: düzenledim tekrar hocam. haber sitesinde kullandıkları fotoğraf o olduğu için kullanmıştım. teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361458 tr şartlarında pek işlevli olmayacağı için ne kadar sevinsek bilemedim. ama geçen yayaya çarptığına dair iddaalar vardı onlar ne oldu acep Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361460 3 dakika önce, Mertcan Çelik said: tr şartlarında pek işlevli olmayacağı için ne kadar sevinsek bilemedim. ama geçen yayaya çarptığına dair iddaalar vardı onlar ne oldu acep Yaya birden önüne atlamıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361482 şimdi baktım yayaya çarpmamış, otobüse dokundurmuş, daha doğrusu otobüs ona dokanmış azıcık aynı şeritte olunca, pek fazla bir hasar yokmuş da böylece amerikanyada bile otobüs kamyon minibüs benzeri araçların yol önceliğini kendilerinde gördüğünü bilerek gelecek kendi kendini kullanan araç Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361595 Neye yarayacak bu? Arabayi birisi kullanmadan sahibini goturup goturecek? Ne gaddarda sacma... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361602 En kötü ihtimalle ileri düzey kaza önleme sistemi olarak kullanılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361607 Fiat ortaklığı düşündürücü olsa da . Gelecekte sürücüsüz otomobiller pek yakın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın