Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl Yazar comment_361554 vallahi eskiden vw kullanırdım ikide birde sensörleri arıza yapardı falan ama hiç teşhis konulmayan arızam olmamıştı, ben 2 defa gece servise araba bıraktım adam çatır çatır demir sesini duyuyor normal gibi ya motorun sesi bu diyor tanıdık olmasalar kavga edecemde aram bozulacak adamlarla Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361564 15 dakika önce, Servet Özkan said: Ama tabiki servis yolu gozukmus fakat servislerin normal demesi garip. ...eleman benim gibi sağırsa duyamamıştır be abicim. Diyeceksin ki "madem herif sağır,neden ona arıza tespit'i yaptırıyorlar?" ... o ayrı tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361566 1 dakika önce, Kaan Yagizer said: ...eleman benim gibi sağırsa duyamamıştır be abicim. Diyeceksin ki "madem herif sağır,neden ona arıza tespit'i yaptırıyorlar?" ... o ayrı tabi. Belkide gonlunden gecenin sesini dinlemistir eleman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201610 yıl comment_361567 15 dakika önce, Enes Andıç said: vallahi eskiden vw kullanırdım ikide birde sensörleri arıza yapardı falan ama hiç teşhis konulmayan arızam olmamıştı, ben 2 defa gece servise araba bıraktım adam çatır çatır demir sesini duyuyor normal gibi ya motorun sesi bu diyor tanıdık olmasalar kavga edecemde aram bozulacak adamlarla araç gürültülü çalışıyor sanki ben triger sesi gibi duydum avare bilyasından hır hırr uğultu sesi geliyor ama uzaktan teşhis doğru olmaz ses kaydı zaten çok yakından çekilmiş bir başka ustaya yada başka servise uğramakta fayda var ... Mayıs 4, 201610 yıl Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201610 yıl Yazar Solution comment_362646 Sorunu çözdük arkadaşlar triger rulmanları değişince bitti yani sıfır takılan triger setinde rulman sesi olabilirmiş, okadar ısrar ettiler o değildir diye ama ordan çıktı şuan tık ses yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201610 yıl comment_362721 13 saat önce, Enes Andıç said: Sorunu çözdük arkadaşlar triger rulmanları değişince bitti yani sıfır takılan triger setinde rulman sesi olabilirmiş, okadar ısrar ettiler o değildir diye ama ordan çıktı şuan tık ses yok Ondan degildir diye israr edip, ondan cikinca sifir olsada olabilir demeleri de ne cirkin dansozluktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 11, 20188 yıl comment_462974 Aynı sesten bende de var. Benim de triger seti devir daim komple değişti. Ama öncesinde bu ses var mıydı bilmiyorum. Ses turbo ıslık sesine benzetiliyor. Sakıncası yoksa şu linke bakarsanız: http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281450-focus-3-dizel-turbo-sesi/ bu linkteki videodaki ses ile birebir aynı. Linkteki arkadaş ve burda konu sahibi Enes Andıç rulman değişimi ile çözmüş sorunu.Tekrar triger rulmanı alıp değiştirip, sorunu yine çözemezsem canım sıkılır baya. Bu şekilde aracı kullansam sıkıntı olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20241 yıl comment_519224 Konuyu hortlatayım. Benim araçtan bazen ilk çalıştırmada bir süre şöyle bir ses geliyor. Cır cır ötüyor. Rulman mı bilemedim. Bakım için gittim serviste göstereyim dedim ama sesini çıkarmadı bizimkisi. VID_20241221_181544(0)_0_COMPRESSED.mp4 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın