Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201610 yıl comment_356529 Merhaba arkadaşlar foruma yeni katildim ve aracim 2013 1.6 tdci trend x. Birkac problemim var bunlari sizle paylasmak istedim.oncelikle motor rolantide calisirken titreme var hemde asiri. Gosterdim sag motor kulagi olabibilir dendi.ikincisi arac dururken 1.kalkarken ozellikle dewksiyon cevrik vaziyetteyken debriyajdan ayagimi cekince "giiiich; diye ses geliyor ara sira bunun hakkinda bilginiz varmi veya tecrube etmis arkadas varmj tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201610 yıl comment_356534 Bir cok sebebi olabilir. Neden gidip servise gostermiyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356850 volant arızası olabilir benim aracımda da vardı ilk zamanlar arabayı park ederken çıkıyordu o ses daha sonra arttı ama. Servis daha net cevap verecektir ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201610 yıl comment_356851 Rolantideki titreme motor kulağı olabilir volant arızalı ise bu da titreşime sebep olur. Servisin bakması daha net cevap verecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl comment_356926 On 10.04.2016 at 14:54, Akif bektaş said: Merhaba arkadaşlar foruma yeni katildim ve aracim 2013 1.6 tdci trend x. Birkac problemim var bunlari sizle paylasmak istedim.oncelikle motor rolantide calisirken titreme var hemde asiri. Gosterdim sag motor kulagi olabibilir dendi.ikincisi arac dururken 1.kalkarken ozellikle dewksiyon cevrik vaziyetteyken debriyajdan ayagimi cekince "giiiich; diye ses geliyor ara sira bunun hakkinda bilginiz varmi veya tecrube etmis arkadas varmj tesekkurler gırchhh sesi pedaldan mı geliyor motor içinden mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl comment_357106 Gazı biraz fazla verdiğiniz de ses gene var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201610 yıl comment_357547 Bahsettiğiniz iki problemde bende vardı, titreme olayı volanttan kaynaklanıyordu. Özellikle debriyaja sıkıca bastığımda titreme azalıyordu. Diğer yandan bahsettiğiniz ses ile ilgili direksiyon kutum değişti, makyajlı kasanın kutusu takıldı düzelmişti. Tekrardan başladı. F3'lerde kronik olarak bahseden çok kişi duysam da servis makyajlı direksiyonda problem olmaz dedi. Oldu mu? Oldu. :)) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201610 yıl comment_357675 Titreme kronik. Dizel Motor takozu değişti iki kere 6 aya yeniledi ama volan falansa bellide olmaz. Servis bakmalı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın