Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356427 İyi günler arkadaşlar....2012 ford focus3 aracım var...Bugün garajda hareket etmeden önce arabaya su tuttum ve arabaya bindim el frenini indirdim 1.vitese taktım hareket edicem ama hareket edemedim..sanki bir güç arkadan tutuyordu...Biraz zorladım hareket etmeye çaşıştım ve taaak diye tok bir ses geldi....Dün akşamda arabaya su tutmuştum ve eve geçmiştim...Yaklaşık 26 saat arabaya binmedim taaki bu saate kadar...Bu neden olmuştur...siz değerli forum üyelerine sormak istedim...Bir de bizim bu araçlar arkadan çekişli mi önden mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356428 Araç önden çekiş... Soruna bir şey diyemem ama ilginç. Sert kış ortamı olsa donmuş diyebilirdim ama İstanbul'da düşük ihtimal. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356429 Hocam arada banada oluyor. Ama özellikle soğuk havada birde araç alt kat otoparkta biraz daha sığuk olunca bazen el frenini indirsende hala tutuyor sonra biraz gaza yüklenince salıyor. Bana normal geldiği için sorun etmedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356446 su tuttuğunda yapışması normal bazen bendede oluyor.basıyorum gaza devam ediyorum sorun yok yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356453 Araba yıkandıktan sonra beklerse balata tozundaki metaller oksitlenerek balata ile diski birbirine bir nevi kenetliyor, il harekette ses ve atalet olabiliyor. Tekrarlamaz ise bence de sizdeki durum bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201610 yıl comment_356477 Bende her yıkamadan sonra ilk kalkışta oluyor.İlk hareketi geri yaparsanız daha az zorlamadan kalkış yaparsınız.Merak edicek bir durum degil.Yada aracı yıkadıktan sonra biraz hareket ettirin frende basın bu arada disk temizlendikten sonra yapmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201610 yıl comment_356536 Arabanizin balatalari ve diskleri sicakken su tutmayin, biseycigi kalmaz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın