Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl Yazar comment_21044 Bu sefer gelicek, sözünü aldık Touch sisteminde Navigasyondan ziyade, klima & Müzik kontrol vs var...yani kullanılabilir vaziyette şimdi gelse bile.. En azından gelsin parasından ziyade bu niye yok diyenlere cevap olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21047 Sony Niye Yok,Kör Nokta Niye Yok,Adaptif Hız Kontrol Niye Yok,Sedanda Led Işık Niye Yok diyenlere de cevap olacak mı peki?Zeki Müren de bizi görecek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl Yazar comment_21048 Valla her yerde bunları görmekten , nefret geldi istemayirum focus da donanımda sizin olsun Sony,avrupa sipariş doyduktan sonra led 3 yıl sonra belki diğerleri >yine aylardan kasım< Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21059 Gelirse ekime, gelmezse kasıma kadar olmuş bu Yakup Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21060 Valla her yerde bunları görmekten , nefret geldi istemayirum focus da donanımda sizin olsun Sony,avrupa sipariş doyduktan sonra led 3 yıl sonra belki diğerleri >yine aylardan kasım< Heheheheheheeeee...Sonunda İsyan ettirdim Seni Yakup...Yalnız ben Sony diye kasten yazıyom hep,kinaye olsun ,şaka olsun diye...Yoksa o kadar da moron diiliz yani Hani artık herkes Sony diyince aklına ilk Bora geliyor ya o bakımdan şeeediyorum.... ...Zaten Sony Satış Müdürü Hakura Nakamito Zamazxingo aradı az önce,Sony markasını bu kadar çok akla getiren başka bir kişi yokmuş dünya çapında,o yüzden Sony Satış Müdürü yapıcaklarmış beni valla,yeminlen bak...ehehehehehehehüüeee..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21087 Ulen şu Sony muhabbeti de olmasa gülemicez.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın