Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Eb (The Red)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

df410e5368927ca226e3e67de51ba820.jpg5cf3a2b2308b26dda91927470035bcf7.jpg
ST ulaşılması güç araba değil..
Heyacanı adrenalini bunda aramak gerek

• Yanıt 555
  • Görüntüleme 85,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaldırmaz bu gücü dediler, önlemini aldık Dişine güvenenler için ezme tarifi. İyi seyirler...                

• Iviit, Ingilizleri dize getirdikten sonra sorun cozuldu. Parca yola cikiyor. --5 minutes later eklendi--     Montajdan birkac fotograf. --25 minutes later eklend

• Pirpir ederken canlandi      

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Hasan EKİN yazdı:

df410e5368927ca226e3e67de51ba820.jpg5cf3a2b2308b26dda91927470035bcf7.jpg
ST ulaşılması güç araba değil..
Heyacanı adrenalini bunda aramak gerek

Foto acilmadi. Turkiyede bir tane satista var 115bin, belki alinabilir. Satin almak istersen sifiri 160-190bin TL. Ulasilmasi guc degil derken? Komik oldu :) 

--1 dakika sonra eklendi--

Ben o paraya 3 tane EB alir uzerlerine 15bin harcar her biriyle Focus ST nin icinden gecerim :)

Yanıtlama zamanı:

Ama senden daha erken dururlar :kıhkıh:

Bir de AFR sensörü tamam değil mi geçen taktırdığın?

Fren konusunda ben de sık sık darlıyorum da çoluklu çocuklu adam, pek gaza geldiğini de görmedim, aftermarket fren setleri ciddi pahalı, pist için yapılırsa da onda kullandığın balataların soğukkenki performansı iyi değil diye okumuştum.

Ama hala her seferinde frene de elle diyorum tabi, tekrar tekrar açıklamaktan bıktıramadığım bir konu :kop:

Bir de Stage 1 ST'nin içinden geçmek için kaç kayme lazım Servet beğğ onu da söyle!

Yanıtlama zamanı:
Foto acilmadi. Turkiyede bir tane satista var 115bin, belki alinabilir. Satin almak istersen sifiri 160-190bin TL. Ulasilmasi guc degil derken? Komik oldu [emoji4] 
--1 dakika sonra eklendi-- Ben o paraya 3 tane EB alir uzerlerine 15bin harcar her biriyle Focus ST nin icinden gecerim [emoji4]

115binlik arabada 6bin hasar kaydı var 70 küsür binlerde ikinci elinde o fiyat çok.
55.000 euro satış fiyatı şuan bayideyim Antalya fiyat bilallerde.
60-70 bin arası dersek EB ta 15 -20 arası güçlendirmeye harcarsanız maksimum alacağınız güç 230-250ps buda ne kadar sorunsuz sürecek emin değiliz.
Zaman,emek,para cabası buarada çıkacak muhtemel sorunlar yazılım vs malum Türkiye şartları.
Hiç uğraşmadan 2.0L geçmek mantıklı
Şahsi fikrim böyle... Saygılarımla
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Hasan EKİN yazdı:

115binlik arabada 6bin hasar kaydı var 70 küsür binlerde ikinci elinde o fiyat çok.
55.000 euro satış fiyatı şuan bayideyim Antalya fiyat bilallerde.
60-70 bin arası dersek EB ta 15 -20 arası güçlendirmeye harcarsanız maksimum alacağınız güç 230-250ps buda ne kadar sorunsuz sürecek emin değiliz.
Zaman,emek,para cabası buarada çıkacak muhtemel sorunlar yazılım vs malum Türkiye şartları.
Hiç uğraşmadan 2.0L geçmek mantıklı
Şahsi fikrim böyle... Saygılarımla

Senin matematik tutmaz mudur.

--5 dakika sonra eklendi--

Arti sorunsuz binme kismindada pek bi yanlisin var. 300bg ile gayet net bir sekilde binebilirsin.

http://dsportmag.com/the-tech/ford-ecoboost-1-6l-analysis-turbocharged-direct-injection-ccvtc/

Suradan inceleyebilirsin motor dayanimlarini.

Yanıtlama zamanı:
Senin matematik tutmaz mudur.

Matematiğim zayıftır bilinmeyenli x denklemlerin de [emoji3]
Çıktığın bu yolda göstercek olduğun emeğe zamana şimdiden Allah kolaylık versin abi.
Yanıtlama zamanı:

Araba zaten 100k üstünde artık, emek/zaman hobiye girdiğinden etkili kriter değil bence ki benim gibi tembel biri söylüyor bunu, para olarak da 4 kere filan sandık motor yemesi lazım, arabanın yürüyeninin ömrü biter o zamana, çoluğu çocuğu ehliyet alır, baba oğul vutututu yapmanın peşine düşerler :kop:

Yanıtlama zamanı:
Foto acilmadi. Turkiyede bir tane satista var 115bin, belki alinabilir. Satin almak istersen sifiri 160-190bin TL. Ulasilmasi guc degil derken? Komik oldu [emoji4] 

--1 dakika sonra eklendi-- Ben o paraya 3 tane EB alir uzerlerine 15bin harcar her biriyle Focus ST nin icinden gecerim [emoji4]

İşte bu Servet'im yaa :)

Yanıtlama zamanı:

Kolay gelsin  brocan emeğine sağlık kesene bereket bu adam bu ecobostu Türkiye'de çözen ilk adam olacak demedi demeyin :)

Yardım lojistik destek ihtiyaç halinde bir alo demen yeter bro allah emeklerini boşa çıkartmasın :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Bir saat önce, Serkan Karakoca yazdı:

Kolay gelsin  brocan emeğine sağlık kesene bereket bu adam bu ecobostu Türkiye'de çözen ilk adam olacak demedi demeyin :)

Yardım lojistik destek ihtiyaç halinde bir alo demen yeter bro allah emeklerini boşa çıkartmasın :)

Lojistik oooo alırım bi dal. Mesela Ingiltereye gidip gelecek birileri var mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

İngiltereye birisi gidecek :D Amma velakin dönüş Ağustos

Birisi dediğine göre tanıdık herhal. Ağustos güzel tarih olabilir aslında.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Lojistik oooo alırım bi dal. Mesela Ingiltereye gidip gelecek birileri var mı?

Ne getircez bro :) sen bir de hele özelden bakalım bir kanal yakalamaya çalışalım :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

BOV (10psi)
http://www.atpturbo.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=TP&Product_Code=TIL-BOV-007&Category_Code

http://www.turbosmartdirect.com/Product-Categories/Ford-Kompact-BOVs/BOV-Kompact-Shortie-Plumb-Back.html[TAMAM]

Buraya bir not ilistirmem lazim. 1.6Eb sahipleri bilirler, iki bin devir civarlari hafif gaza basarken bir ufleme sesi gibi, metalik surtme sesi gibi bir ses duyulur. Yapisi itibariyle turbonun uzerinde gelen dandik pilastik valfin diyaframindan geliyormus o ses. Yani zarar ziyan cikarak birsey degil ama sesin kaynagi orasiymis. Artik bende o ses yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.