Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Mart 22, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 22, 2016 Kendimi bildim bileli otomobil dergilerini okurum..! Öyle ki birçok dolap ve yatak altı eşya gözleri sadece bunlarla doludur. Yazının tamamı: http://anasayfa.focusclubtr.com/otomobil-dergileri-hakkinda/ 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Ha ha gizli bölmelerini paylaşmayaydın iyiydi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 ☺ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Bende farketmiştim bu hataları da dile getirmemiştim. Ben sadece pist videosunu bekliyorum hala bu yazının. Teknik dökümanlarda 2.3 Ecoboost'larda sadece 4 pistonlu , 5.0V8 Gt'lerin 6 pistonlu Brembo olduğu yazıyor. Ama hala birşey aklımı kurcalıyor ve sorduğumda da öyle olması lazım denmişti. Eğitim de kaliper üreticisi Brembo denmişti. Ya ben o gün sabahın 5 inde kalkıp 9 da İstanbul'a eğitime yetişirken harcadığım enerjiden ince bir detayı kaçırdım yada 2.3'lerin de kaliper üreticisi Brembo cidden. Sadece üstünde yazmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Brembo değil O eğitimlerde o kadar çok yanlış çıkıyor ki -Evet,Ford Otosan yanlışları- Onun içinde ayrı yazı yazılabilir Eee birde üreticisi olmak onun o isme layık veya uygun ürün üreteceği anlamına da gelir mi? Bilinmez Almanya'nın teknik detay kataloğundan. Broşür değil Alıntı Vorderachse beim 2,3 l EcoBoost: belüftete Scheiben (352 mm x 32 mm), Aluminium-Festsättel mit vier Kolben (46 mm) Hinterachse beim 2,3 l EcoBoost: belüftete Scheiben (330 mm x 25 mm), schwimmende Eisen-Bremssättel mit Einzelkolben (45 mm), integrierte Parkbremse Vorderachse beim 5,0 l Ti-VCT-V8: belüftete Scheiben (380 mm x 34 mm), Aluminium-Festsättel von Brembo mit sechs Kolben (36 mm) Hinterachse beim 5,0 l Ti-VCT-V8: belüftete Scheiben (330 mm x 25 mm), schwimmende Eisen-Bremssättel mit Einzelkolben (45 mm), integrierte Parkbremse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 (düzenlendi) O zaman netliğe kavuştu. Bende UK üzerinden bakmıştım. Bu şekilde olduğuna kanaat getirmiştim. Ama kaliperi sökmeden içim rahatlamıyordu. Mart 23, 2016 Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Yani tabii Ford tasarımı Brembo'ya yaptırdıysa ve isim yazmadan kullanıyorsa bilinmez. Ama sonuçta bilinmez işte, testi yapanın da bilemiyor olması beklenir. Ya da gerçekten çok derin kaynaklara erişimleri var. Düz mantık yürütülürse de Brembo'nun marka imajından faydalanmak isteniyorsa bunun özelliklerde belirtilmesini bekliyor insan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap