Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomobil Dergileri Hakkında Köşe Yazısı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kendimi bildim bileli otomobil dergilerini okurum..!

Öyle ki birçok dolap ve yatak altı eşya gözleri sadece bunlarla doludur.

Yazının tamamı: http://anasayfa.focusclubtr.com/otomobil-dergileri-hakkinda/

DSC00425.JPG.4eda3f0c76626f7beb7766145af

Yanıtlama zamanı:

Bende farketmiştim bu hataları da dile getirmemiştim. Ben sadece pist videosunu bekliyorum hala bu yazının.

Teknik dökümanlarda 2.3 Ecoboost'larda sadece 4 pistonlu , 5.0V8 Gt'lerin 6 pistonlu Brembo olduğu yazıyor.

Ama hala birşey aklımı kurcalıyor ve sorduğumda da öyle olması lazım denmişti.

Eğitim de kaliper üreticisi Brembo denmişti. Ya ben o gün sabahın 5 inde kalkıp 9 da İstanbul'a eğitime yetişirken harcadığım enerjiden ince bir detayı kaçırdım yada 2.3'lerin de kaliper üreticisi Brembo cidden. Sadece üstünde yazmıyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Brembo değil :yeah: O eğitimlerde o kadar çok yanlış çıkıyor ki -Evet,Ford Otosan yanlışları- Onun içinde ayrı yazı yazılabilir :)

Eee birde üreticisi olmak onun o isme layık veya uygun ürün üreteceği anlamına da gelir mi? Bilinmez :) 

Almanya'nın teknik detay kataloğundan. Broşür değil :) 

Alıntı

Vorderachse beim 2,3 l EcoBoost: belüftete Scheiben (352 mm x 32 mm), Aluminium-Festsättel mit vier Kolben (46 mm)

Hinterachse beim 2,3 l EcoBoost: belüftete Scheiben (330 mm x 25 mm), schwimmende Eisen-Bremssättel mit Einzelkolben (45 mm), integrierte Parkbremse

Vorderachse beim 5,0 l Ti-VCT-V8: belüftete Scheiben (380 mm x 34 mm), Aluminium-Festsättel von Brembo mit sechs Kolben (36 mm)

Hinterachse beim 5,0 l Ti-VCT-V8: belüftete Scheiben (330 mm x 25 mm), schwimmende Eisen-Bremssättel mit Einzelkolben (45 mm), integrierte Parkbremse 

Yanıtlama zamanı:

O zaman netliğe kavuştu. :D Bende UK üzerinden bakmıştım. Bu şekilde olduğuna kanaat getirmiştim. Ama kaliperi sökmeden içim rahatlamıyordu. :D

Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yani tabii Ford tasarımı Brembo'ya yaptırdıysa ve isim yazmadan kullanıyorsa bilinmez.

Ama sonuçta bilinmez işte, testi yapanın da bilemiyor olması beklenir.

Ya da gerçekten çok derin kaynaklara erişimleri var.

Düz mantık yürütülürse de Brembo'nun marka imajından faydalanmak isteniyorsa bunun özelliklerde belirtilmesini bekliyor insan.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.