Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 201214 yıl comment_50753 Bu şehir içi durumu çok değişkenlik gösteriyor,arazi,hava ve trafik şartları çok değişkelik göstertebiliyor tüketimlerde.benim şehir içi tüketimim 7lt altına düşmüyor kışın,bu arada 40 psi hava çok değilmi türkiye şartlarında ben 32 tercih ediyorum nadiren 33 basıyorum daha yumuşak bi kullanımı oluyor.Aracın kapı içinde senın verdiğine yakın basınç uyarıları var ama hiçbi lastikçi o değerleri önermiyor. Benim kullandığım yol düz genelde ve ş.içi mümkün olduğunca gaza basmamaya özen gösteriyorum. Hep aracı kendi ağırlığı ile yürütme yolunu kullanıyorum. Yoğun trafikte biraz korna sellektör yediriyor ama. öndeki arabayla dip dibe gitmenin mantığı olmadığı ve trafiği ekstra aksatmadığım için umursamıyorum. 40 psi fazla tabi. çok sert oldu zaten araç. Ben sadece deneme maksatlı bastım 40 psi ı. Aradaki farkı görmek istedim. Kullanacağım yola göre değiştiriyorum havalarımı. Ama standart olarak 33-34 civarı kullanıyorum. Lastikçileri salla sen Sadık beye katılıyorum. Adam araç ve yük durumuna göre lastik basınçlarını hesaplamış. Sana demiş bunları kullan diye. Sanayii işi yapmamak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_50922 Benim kullandığım yol düz genelde ve ş.içi mümkün olduğunca gaza basmamaya özen gösteriyorum. Hep aracı kendi ağırlığı ile yürütme yolunu kullanıyorum. Yoğun trafikte biraz korna sellektör yediriyor ama. öndeki arabayla dip dibe gitmenin mantığı olmadığı ve trafiği ekstra aksatmadığım için umursamıyorum. 40 psi fazla tabi. çok sert oldu zaten araç. Ben sadece deneme maksatlı bastım 40 psi ı. Aradaki farkı görmek istedim. Kullanacağım yola göre değiştiriyorum havalarımı. Ama standart olarak 33-34 civarı kullanıyorum. Lastikçileri salla sen Sadık beye katılıyorum. Adam araç ve yük durumuna göre lastik basınçlarını hesaplamış. Sana demiş bunları kullan diye. Sanayii işi yapmamak lazım Araç üstündeki değerler bi şekilde kullanımı kesinlikle doğrudur ama bunda yol şartlarıda çok önemli,kaymak asfaltta 40 psi da hava basılır ama bizim buralarda değil 40, 35 psi hava bassan lastik hissi çok sertleşiyor.Bu arada benim bahsettiğim hava focus 2 için focus 3 de lastik ebadı değişik olduğundan bi miktar fazla basınç isteyebilir onunla ilgili bilgim yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201214 yıl comment_51031 Ayrıca bilinen bir yanlış daha :Daha geniş lastik için daha yüksek hava basma gibi bir olay yoktur. çünkü lastiğin içine basılan havanın verildiği atıyorum 34psi değeri. Lastiğin içerisindeki hava kütlesinin miktarı değil. Hava kütlesinin lastiğe uyguladığı basınç değeridir. 175/70-13 lastiğede 33 psi öneriliyor araç firmaları tarafından 205/55-16 yada ama 205-55-16 lastiği 33 psi basınca ulaştırmak için zaten içerisindeki hava kütlesini daha yüksek miktarda dolduruyoruz Yani özetle 175/70-13 ile 205/55-16 lastiğin basınç değeri 33 psi ile aynıyken içerisindeki hava kütlesi miktarı farklıdır. Daha büyük lastiğe daha yüksek psi hava basılması yanlıştır. Yük durumu hariç Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 6, 201214 yıl comment_52071 merhaba... bende 1 ay önce aldım focus tdcı 1.6 trend'imi. geçen hafta şehirlerarası deneme imkanım oldu yakıt; hız 110 km/h'den düşük olmamak kaydıyla şehirlerarası (genelde 130-150 arası) : 4,6 lt / 100 km (sıcaklık -5 ile 4 derece arasında) şehir içi kullanımım biraz seri : 5,0-5,7 lt / 100 km aralığında geziniyor. bu arada lastik basınçlarım 33 PSI ogün arkadaşa katılıyorum lastik ebadının değişmesi basıncı değiştirmez. kamyon lastiğide olsa 33 PSI 33 PSI'dır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201214 yıl comment_55148 ve nihayet kendimi profesyonel tasarruflu sürüş moduna aldığımda aracım 8,7/100 litreden 5,3/100 litreye düşmüş bulunmaktadır ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55497 Daha 2 hafta onceki 870 km'lik yolculugum sonucunda bir depoyla tam 820 km yol gittim.Ilk defa merakimdan ve yol sartlarindan dolayi 100u gecmedim diyebilirim. Bu yolun yaklasik 400 km'si fotograflardaki gibiydi arabami bir kez daha sevdigimi farkettim Mart 21, 201214 yıl Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55499 Valla bu havada gayet güzel bir değer yakalamışsınız. hava soğuk arabanın içini ısıtmak için fanıda yüksek derecelerde çalıştırdığınızı varsayarsak onunda etkisiyle motor çoğu zaman ideal çalışma ısısından düşük ısılarda çalışıp çok yakıt tüketmiştir. normalde o hızlarda 1000 kmyi devirmeniz lazım ancak soğuk hava işleri değiştiriyor Böyle bir yoldada araç sürmek apayrı bir keyif. Tabii bana göre Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55500 Acikcasi bu kadar iyi bir deger bende beklemiyordum arac 1 saat boyunca boluda rolantide calisti ve bolu tuneli girisinide dogru yaklasik 7-8 km kadar araba surekli patinajda gitti zaten yolun 3te 1inde 3. vitesten daha yukari cikamadim. Karli havalarda surmek gercekten cok zevkli ancak diger suruculer yuzunden malesef eziyete donusuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55501 6,4 / 100 km gibi bi değer yakalımşsınız. Şehir içi + soğuk hava olarak hesaplayın uzun yol olsada uzun yol şartlarında gidememişsiniz. Oldukça iyi yakmış o şartlarda Focus Üzmemiş sizi Aynı yolu aynı hızlarda yazın gitseniz 1000 kmyi rahatlıkla devirirsiniz. Bu arada müsait hava ve müsait bir yolda 30 dk kadar tempolu sürüş yaparsanız aracınız açısındna iyi olur 1 saat rölantide kalmanın partikül filtresine ve motor içine verdiği zararı temizlemiş olursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55502 Yakabilecegi en dusuk mazotu yakti bizim kereta Hocam ayni yolu yazin o hizda gidebilecegimi hic sanmiyorum Tavsiyeniz icin ayrica tesekkur ederim araci genelde tempolu kullaniyorum bu yuzden pek zarar gelicegini zannetmiyorum (Bu arada yanlis anlasilmasin trafikte teror estirmiyorum genelde otobanda kullandigim icin tempolu kullaniyorum ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55503 Valla 90 sabitle çok keyif alıyorm ben Focusumun tadını çıkartıyorum hemde çok ekonomik oluyor. 90 ile 120 km hız arasında uzun yolda ciddi bir yakıt farkı oluşuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55504 Valla yazin 90 cc de sigara arkadan guzel bi muzik buz gibi bir icecek (alkolsuz ) birde sunroof tam acik oldugunda ciddi anlamda inanilmaz zevkli oluyor ama o sigara bittikten sonra malesef o zevk bana iskenceye donusuyor. Evet farkindayim ozellikle 140tan sonra araba benzinli mode on yapiyor ama gulu seven dikenine katlanir diyerek gormemezlikten geliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201214 yıl comment_82501 arkadaşlar işim gereği günde 1 km gidip 1 km geliyorum.malum motoru ısıtıp soğutmak kolay olmuyor.gerçi hareket etmeden ve durmadan önce kontağı kapatmadan ort.30 sn bekliyorum ...amaaaaa 7.5 lt - 7.7 lt / 100 km yakıt tüketimi gösteriyor.. bu şartlara göre normal bir tüketim mi dir ? teşekkürler...araç tdci bu arada Mayıs 29, 201214 yıl c.erdem tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201214 yıl comment_82503 arkadaşlar işim gereği günde 1 km gidip 1 km geliyorum.malum motoru ısıtıp soğutmak kolay olmuyor.gerçi hareket etmeden ve durmadan önce kontağı kapatmadan ort.30 sn bekliyorum ...amaaaaa 7.5 lt - 7.7 lt / 100 km yakıt tüketimi gösteriyor.. bu şartlara göre normal bir tüketim mi dir ? teşekkürler...araç tdci bu arada dizel mi bu? Eğer dizelse çok normal 1km. git gelde bu yakıt. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201214 yıl comment_82585 Ben o değerleri 7+7 km lik yolda yakalayabiliyorum , gayet iyi değerler..Tavsiyem arada bahane bulup uzun yol ve devirli kullanım yapın..Yoksa araç km yapmadan emme manifoldu ve egr kurumla dolacaktır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın