Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Değişenler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Daha yeni çıkmadı mı bu makyaj mı aldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 35 dakika önce, Özer Aksu said: Daha yeni çıkmadı mı bu makyaj mı aldı 2012'de çıktı Kuga, 2016'da makyajlandı. Seyr-i normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 (düzenlendi) Sabah bu videoyu izlemiştim Özellikle yeni üst ızgara çok şık duruyor. Farlar da daha güzel. Ama sis+sinyal farları bu versiyonda da soru işareti, eşit oranda güzeller ya da değiller Avrupa versiyonunda led stoplar olur diye tahmin ediyorum.. Mayıs 8, 2016 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 @Murat Kavuk abi bu aracı bekleme sabrına hayranım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 On 21.02.2016 at 15:02, H. Cenk said: Yıl olmuş 2016 adamlar hala çakmaklı, düz vitesli arabayla tanıtıma çıkıyor. Ben kesin karar verdim. Ford sigaracılarla anlaşmış onlar ford alıyor bunlar da subliminal sigara reklamı yapıyor. RSteki 19 jantlar mı onlar ? Evet hocam ya. Inanılmaz, ben fordu üniversite sınavında kaydırma yapan zeki öğrencilere benzetiyorum. Bir çok doğruyu biliyor ama saçma hatalar yapıyor. Bir led stop son zamanın trendi bunu çok görme böyle estetik arabaya. Elektirkli el frenini 2004 de c max de kullanıyorsun sonrasında makyajda bunu at tekrar el frenine geri dön. Anlayamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 18 dakika önce, Bahadır Atay said: Elektirkli el frenini 2004 de c max de kullanıyorsun sonrasında makyajda bunu at tekrar el frenine geri dön. Anlayamıyorum Problem yarattığı için olabilir mi? Keza dizel otomatik gibi. Bunun gibi geri adım atan bir çok marka var örnekleri sayalım mı? Beraber Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bunun gibi geri adım atan bir çok marka var örnekleri sayalım mı? Beraber Sen say biz okuyalım... Sonra problemsiz olanları da sayalım ama haksızlık olmasın. Problem yaratıyorsa baştan koymayacaksın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 11 dakika önce, Cem Boneval said: Sen say biz okuyalım... Sonra problemsiz olanları da sayalım ama haksızlık olmasın. Problem yaratıyorsa baştan koymayacaksın. Doğru öyle, ama olmuyor diye devam edilmesi anlaşılır bir şey mi peki? Haklılık/haksızlık veya savunma mekanizması değil bu efendim gayet açık yazdım sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2016 Bir saat önce, Mert Yürüyen said: @Murat Kavuk abi bu aracı bekleme sabrına hayranım Bir SUV ya da crossover almak istiyorum sonraki araba olarak. Esasen ateca'yı bekliyorum ama onun da tiguan gibi dizel+otomatiği yoktu en son. Olursa bakacağım. Olmazsa geriye fazla alternatif kalmıyor Ford Amerika merkezli globalleşmenin bazı sıkıntılarını yaşıyor. Özellikle 2007-2008 sonrası Amerikalılar iyice kontrolü ele aldılar. Tasarımda da Amerikan zevkleri önce geliyor. Led stop, gündüz farı, elektrikli el freni gibi Avrupalıların sevdiği detaylar sonradan geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 On 25 April 2016 at 20:09, Yakup Çağatay said: Kuga'ya 1.5 TDCI PowerShift geliyor. FWD olarak. Selective (1.5 EB Oto. Awd) benzeri donanım ile onun fiyatına ek 20 bin TL ile. Tarih yukarda dediğim gibi 2017 Ocak üretimi ile. (Sürpriz olursa Aralık 2016 üretim ile) Güç, tüketim ve hızlanma verisi henüz yok. Tahminim G. C-Max gibi olacaktır. Bekleyenlere hayırlı olsun. Aaa bakın neler eklenmiş resmi siteye http://www.ford.com.tr/otomobiller/Gelecek-Araclar/Yeni-Kuga 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2016 Gelse de mıncıklasak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Uzun bir zaman sonra şahsım adına bir Ford için "Aferin" deme vakti geldi. Gözüm de yavaştan seğirmeye başladı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 5 saat önce, Yakup Çağatay said: Aaa bakın neler eklenmiş resmi siteye http://www.ford.com.tr/otomobiller/Gelecek-Araclar/Yeni-Kuga 1.5 dizel otomatik de demiş. Demekki kuzu geliyor sonunda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MertY. Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2016 Bir saat önce, Murat Kavuk said: 1.5 dizel otomatik de demiş. Demekki kuzu geliyor sonunda gözünaydın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap