Cihat Y. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Doğum Gününüz şimdiden kutlu olsun Yakup Bey... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 EB ile PWS niye yan yan gelmiyor çok merak ediyorum. Teknik bir sebepten dolayı mı yoksa satış stratejisi mi? --4 dakika sonra eklendi-- Volvo bu kombini gayet yapmış, ford neden yapmıyor acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 15 dakika önce, Servet Ö. yazdı: EB ile PWS niye yan yan gelmiyor çok merak ediyorum. Teknik bir sebepten dolayı mı yoksa satış stratejisi mi? --4 dakika sonra eklendi-- Volvo bu kombini gayet yapmış, ford neden yapmıyor acaba. Abi 8 ileri otomatik koyacaklar %90. Çift kavrama nedense yok, sanırım ucuz olması için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Abi 8 ileri otomatik koyacaklar %90. Çift kavrama nedense yok, sanırım ucuz olması için. Aynı şey değil ki. İşte o nedense kısmını pek merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2017 5 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Aynı şey değil ki. İşte o nedense kısmını pek merak ediyorum Abey, Volvo da bıraktı çift kavramayı biliyorsun değil mi ? Ford ise 1.0 ve 2.0 EB ile pws sunuyordu, bıraktı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 6 saat önce, Servet Ö. yazdı: EB ile PWS niye yan yan gelmiyor çok merak ediyorum. Teknik bir sebepten dolayı mı yoksa satış stratejisi mi? --4 dakika sonra eklendi-- Volvo bu kombini gayet yapmış, ford neden yapmıyor acaba. Benim düşüncem global satış politikasının kurbanı. EB + powershifti Amerika riskli görmüş olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2017 SuperChips'e giriyorsun, 1.5 tdci oluyor 143 ps 363 Nm miss Islak pws olunca altında no prob. 0-100 değeri 10 sn'ye düşer. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 11 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: SuperChips'e giriyorsun, 1.5 tdci oluyor 143 ps 363 Nm miss Islak pws olunca altında no prob. 0-100 değeri 10 sn'ye düşer. kaç para veriyoruz, 16 jantlarımız yetiyor mu gücü artırınca 17-18 jant ve daha iyi tutan lastik de şart mı ? Garantiyi bozuyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Abi daha önce demiştim bence şuan ki haline bile 16 yetersiz. Belki de 205 tabanlı diyedir ama bu güce çıkınca, Türkiye yollarında iyice tutunamaz olacak bence. Garantiye bir şeycik olmaz olmaz. Mountune geldi de oraya mı gitmedik ddersin eheheh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2017 (düzenlendi) 15 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: SuperChips'e giriyorsun, 1.5 tdci oluyor 143 ps 363 Nm miss Islak pws olunca altında no prob. 0-100 değeri 10 sn'ye düşer. önü açık bunun yakıt sistemi başarılı ekstra büyük turbo ve cooler ile iyi işler çıkartır 1.5 tdci alınırsa yükleyince 200+hp sonuçlar hiç zor değil manuel 1.5 tdci şanzıman hangisi acaba Şubat 22, 2017 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cuneyt Ertul Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Başlamış testler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Rakiplerin teknik verilerine şöyle bir gözattim Tiguan 1.6 tdi 115 dsg ,0-100 10.9 sn Kuga 1.5 dizel de bu değer 12.7 lerde Aradaki fark dsg -pws kaynaklı mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Öyle bir araç üretilmiyor. (Tiguan TDI DSG) Ayrıca yeni kasa, hafif. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Öyle bir araç üretilmiyor. (Tiguan TDI DSG) Ayrıca yeni kasa, hafif. Öyleymiş Yakup Bey yanlış bakmışım özür ☺ yalnız Manuel için de değerleri iyiymiş . bu arada mutlu yıllar diliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2017 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Otomatik 1.5 titanium 123000 tl olsa çok rahat satardı.ben bile focus yerine bunu alırdım. Tip olarak bir focus değil ama . Hem hanımın istediği olurdu hemde bizim coğrafyaya daha uygun olurdu. Köy yayla rahat rahat gezerdik.Ama edge nin tipine hasta oldum Zafer, senin kugayı lansmana götürmüşler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap