Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343085 Standart ekran yerine bazen araba kontağı kapatınca bu görüntü çıkıyor. Pazartesi randevu aldım Ankara Otokoç tan. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Norma ekran Bozuk ekran Telefondan yükleme yaptigim için fotolar yan çıkıyor kusura bakmayın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343092 Bozuk ekran yerine süslü mü desek acaba...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl Yazar comment_343097 7 dakika önce, Cem Boneval said: Bozuk ekran yerine süslü mü desek acaba...? Olabilir. ? Bugün akşam üstü uğradığım için sadece tahminde bulundular. Bu işle ilgilenen baş müh. İzin deymis. Pazartesi ekran kontrolü ve program güncelleştirilmesi yapılacak. 2013 ten buyana guncellenmeden bindim. Güncelleme yapılınca %50 tasarruf varmış işin sonunda. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 201610 yıl comment_343109 1 saat önce, Serkan Gülhan said: Olabilir. ? Bugün akşam üstü uğradığım için sadece tahminde bulundular. Bu işle ilgilenen baş müh. İzin deymis. Pazartesi ekran kontrolü ve program güncelleştirilmesi yapılacak. 2013 ten buyana guncellenmeden bindim. Güncelleme yapılınca %50 tasarruf varmış işin sonunda. ? % 50 iyiymiş hocam İddialı rakam İnşallah dedikleri gibidir. Ben de güncelleme mi yaptırsam (hiç yaptırmadım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201610 yıl comment_343151 sonra motor titriyor dersiniz.. %50 de neymiş, bu kadarda atılmaz ki.. ancak mazot yerine pet şişe suyu yakarsa %50 azalır deyin siz o elemanlara Ocak 31, 201610 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201610 yıl comment_343155 14 saat önce, Serkan Gülhan said: Olabilir. ? Bugün akşam üstü uğradığım için sadece tahminde bulundular. Bu işle ilgilenen baş müh. İzin deymis. Pazartesi ekran kontrolü ve program güncelleştirilmesi yapılacak. 2013 ten buyana guncellenmeden bindim. Güncelleme yapılınca %50 tasarruf varmış işin sonunda. ? Serkan abi Ankara Başer ford forumumuz için özel indirimler sağlıyor. Ekran sorunu için sadece otokoç a bağlı kalma derim ben. Başerde servis danışmanı Gökhan bey e gidersen gerekli tüm yardımı yapacaktır. Biz Ankara da otokoç u hiç denemedik duyduklarımız olumlu değildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201610 yıl Yazar comment_343195 8 saat önce, Doğan Kurban said: Serkan abi Ankara Başer ford forumumuz için özel indirimler sağlıyor. Ekran sorunu için sadece otokoç a bağlı kalma derim ben. Başerde servis danışmanı Gökhan bey e gidersen gerekli tüm yardımı yapacaktır. Biz Ankara da otokoç u hiç denemedik duyduklarımız olumlu değildi. Tavsiye için teşekkür ederim. Garantiden hallolur herhalde. Drl led lere bahane vermezlerse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl Yazar comment_343351 Arkadaşlar Sabah Otokoç 'a gittim fotoları benden aldılar. Merkeze yollandı. Az önce de telefondan değişim onayı geldiğini öğrendim. Anladığım kadarı ile komple ( hız ve devir saati ) olan kısım değişecek. Yarın gelirseniz sizin ekranı söküp seri numarasını alıp ona göre istekte bulunalım dediler. Çarşambaya gelir haberini verdiler bir yanlışlık olmazsa tabii ki Sök tak zor mudur bilmem ama bu tür arabanın ön göğsüne müdahaleler beni tedirgin ediyor. sökme takmasında çıkacak bir tırnak problemi vb.; yarın öbür gün göğüsten ses gelmesine neden olabilir diye düşünüyorum. Sökme takma işleminde tecrübeli olanların bilgisini almak isterim. Bir de 3 model var dediler bana uyarsa ve yaptırabilirsem tabii ki; Bana tavsiyeniz var mı? ( foto eklerseniz sevinirim). ( geniş ekranlılar uyar mı ? 2013 focus 1.6 tdci titanium smart paket ) Şubat 1, 201610 yıl Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343358 Ses çıkmaz, burada onlarca kişi ekran değişiyor onlardan farkı yok, geçmiş olsun Geniş ekran tabi uyar. Motora uygun gösterge olması kafi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343363 Serkan tedirgin olacak bişey yok zira küçükten büyüğe geçiş yapmış en az 5-6 araç gördüm sıkıntı yaşayan olmadı, umarım sende de olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl Yazar comment_343371 İsteğimi kabul ederler mi bilmem ama geniş ekrana zorlayayim. Fiyat farkını da teklif ederim artık. İnşallah inat etmez ler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343372 1 defa sökmeden hiç bir şey olmaz. 3-5 defa sökülürse klipsler eskiyebilir, o zaman ses yapabilir, onlar da gerekirse değişiyor. İşcilik önemli tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl Yazar comment_343373 59 dakika önce, Yakup Çağatay said: Ses çıkmaz, burada onlarca kişi ekran değişiyor onlardan farkı yok, geçmiş olsun Geniş ekran tabi uyar. Motora uygun gösterge olması kafi Dizel veya benzinli diye belirtmek yeterli mi? Başka ayırt edici bir fark var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343376 Onlar bilir hocam siz uğraşmayın fiyat farkı ise tahminlerinizden fazla çıkması yüksek olası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343380 33 dakika önce, Serkan Gülhan said: İsteğimi kabul ederler mi bilmem ama geniş ekrana zorlayayim. Fiyat farkını da teklif ederim artık. İnşallah inat etmez ler. Bu tür garanti değişim durumlarında farklı bir ürün vermiyorlar maalesef Serkan... Daha önce başıma geldiği için biliyorum, fiyat farkı teklifi de bir işe yaramıyor. Aynısını verecekler garantiden. Geçen hafta bir arkadaşımın C-Max Trend'i için garantiden direksiyon değişimi verildi ('14 model 20K km) Farkı verelim deri direksiyon olsun dedi ama ııhh... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın