Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ekran Değişikliği

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Standart ekran yerine bazen araba kontağı kapatınca bu görüntü çıkıyor. Pazartesi randevu aldım Ankara Otokoç tan. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?20160129_182711.thumb.jpg.322053c3473fff

Norma ekran

20160129_182535.thumb.jpg.a32c9a0e668c1c

Bozuk ekran

Telefondan yükleme yaptigim için fotolar yan çıkıyor kusura bakmayın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 dakika önce, Cem Boneval said:

Bozuk ekran yerine süslü mü desek acaba...?

Olabilir. ?

Bugün akşam üstü uğradığım için sadece tahminde bulundular. Bu işle ilgilenen baş müh. İzin deymis. Pazartesi ekran kontrolü ve program güncelleştirilmesi yapılacak. 2013 ten buyana guncellenmeden bindim. Güncelleme yapılınca %50 tasarruf varmış işin sonunda. ?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Serkan Gülhan said:

Olabilir. ?

Bugün akşam üstü uğradığım için sadece tahminde bulundular. Bu işle ilgilenen baş müh. İzin deymis. Pazartesi ekran kontrolü ve program güncelleştirilmesi yapılacak. 2013 ten buyana guncellenmeden bindim. Güncelleme yapılınca %50 tasarruf varmış işin sonunda. ?

% 50 iyiymiş hocam :)

İddialı rakam İnşallah dedikleri gibidir.

Ben de güncelleme mi yaptırsam (hiç yaptırmadım) :)

Yanıtlama zamanı:

sonra motor titriyor dersiniz.. %50 de neymiş, bu kadarda atılmaz ki..  :)

ancak mazot yerine pet şişe suyu yakarsa %50 azalır deyin siz o elemanlara

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Serkan Gülhan said:

Olabilir. ?

Serkan abi Ankara Başer ford forumumuz için özel indirimler sağlıyor. Ekran sorunu için sadece otokoç a bağlı kalma derim ben. Başerde servis danışmanı Gökhan bey e gidersen gerekli tüm yardımı yapacaktır. Biz Ankara da otokoç u hiç denemedik duyduklarımız olumlu değildi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 saat önce, Doğan Kurban said:

Serkan abi Ankara Başer ford forumumuz için özel indirimler sağlıyor. Ekran sorunu için sadece otokoç a bağlı kalma derim ben. Başerde servis danışmanı Gökhan bey e gidersen gerekli tüm yardımı yapacaktır. Biz Ankara da otokoç u hiç denemedik duyduklarımız olumlu değildi.

Tavsiye için teşekkür ederim. Garantiden hallolur herhalde. Drl led lere bahane vermezlerse.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar

Sabah Otokoç 'a gittim fotoları benden aldılar. Merkeze yollandı. Az önce de telefondan değişim onayı geldiğini öğrendim. Anladığım kadarı ile komple ( hız ve devir saati ) olan kısım değişecek. Yarın gelirseniz sizin ekranı söküp seri numarasını alıp ona göre istekte bulunalım dediler. Çarşambaya gelir haberini verdiler bir yanlışlık olmazsa tabii ki

Sök tak zor mudur bilmem ama bu tür arabanın ön göğsüne müdahaleler beni tedirgin ediyor. sökme takmasında çıkacak bir tırnak problemi vb.; yarın öbür gün göğüsten ses gelmesine neden olabilir diye düşünüyorum.

Sökme takma işleminde tecrübeli olanların bilgisini almak isterim.

Bir de 3 model var dediler bana uyarsa ve yaptırabilirsem tabii ki; Bana tavsiyeniz var mı? ( foto eklerseniz sevinirim). ( geniş ekranlılar uyar mı ? 2013 focus 1.6 tdci titanium smart paket )

Serkan Gülhan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Serkan tedirgin olacak bişey yok zira küçükten büyüğe geçiş yapmış en az 5-6 araç gördüm sıkıntı yaşayan olmadı, umarım sende de olmaz :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İsteğimi kabul ederler mi bilmem ama geniş ekrana zorlayayim. Fiyat farkını da teklif ederim artık. İnşallah inat etmez

ler.

Yanıtlama zamanı:

1 defa sökmeden hiç bir şey olmaz. 3-5 defa sökülürse klipsler eskiyebilir, o zaman ses yapabilir, onlar da gerekirse değişiyor. İşcilik önemli tabi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
59 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Ses çıkmaz, burada onlarca kişi ekran değişiyor onlardan farkı yok, geçmiş olsun

Geniş ekran tabi uyar. Motora uygun gösterge olması kafi

Dizel veya benzinli diye belirtmek yeterli mi? Başka ayırt edici bir fark var mı?

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, Serkan Gülhan said:

İsteğimi kabul ederler mi bilmem ama geniş ekrana zorlayayim. Fiyat farkını da teklif ederim artık. İnşallah inat etmez

ler.

Bu tür garanti değişim durumlarında farklı bir ürün vermiyorlar maalesef Serkan...

Daha önce başıma geldiği için biliyorum, fiyat farkı teklifi de bir işe yaramıyor. Aynısını verecekler garantiden.

Geçen hafta bir arkadaşımın C-Max Trend'i için garantiden direksiyon değişimi verildi ('14 model 20K km)

Farkı verelim deri direksiyon olsun dedi ama ııhh...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.