Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl Yazar comment_343384 18 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Bu tür garanti değişim durumlarında farklı bir ürün vermiyorlar maalesef Serkan... Daha önce başıma geldiği için biliyorum, fiyat farkı teklifi de bir işe yaramıyor. Aynısını verecekler garantiden. Geçen hafta bir arkadaşımın C-Max Trend'i için garantiden direksiyon değişimi verildi ('14 model 20K km) Farkı verelim deri direksiyon olsun dedi ama ııhh... ??? Kısmet. Düzelsin de. Artısı olursa sevinirim Şubat 1, 201610 yıl Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343420 4 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Bu tür garanti değişim durumlarında farklı bir ürün vermiyorlar maalesef Serkan... Daha önce başıma geldiği için biliyorum, fiyat farkı teklifi de bir işe yaramıyor. Aynısını verecekler garantiden. Geçen hafta bir arkadaşımın C-Max Trend'i için garantiden direksiyon değişimi verildi ('14 model 20K km) Farkı verelim deri direksiyon olsun dedi ama ııhh... servise göre değişiyor olabilir. emin olmamakla birlikte @Kaan Yagizer abinin daha önce başka bir konuda olur dediğini hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl comment_343422 Yahu olur olmasına ama servis'in ona para verip vermeyeceğine bağlı sonuçta adam geniş ekranın tamamen parasını alacak Eskisini 2.el niyetine alır olur biter. Öyle bir parça ki pert etmeden eski göstergeyi kim ne yapsın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201610 yıl Yazar comment_343426 Ellerinde yok bu ekranlar onu biliyorum. Yani değişim için parça isteği yapılacak. İsteği büyük ekran yapabilirlerse sikinti olmaz. Ama işlerine nasıl gelir bilemiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201610 yıl comment_343437 Daha önce konusu geçmişti. Ford, birebir karşılığını gönderiyor. Servisin geniş ekran talep etmek gibi bir şansı yok. Yakup'un dediği gibi servis'in ford'dan gelen parçayı kendi stoğuna ayırıp, size geniş ekranı ayrıca satması gerekiyor. Yapan yok mu var. Mesela far gibi çok giden parçalarda kabul eden servisler biliyorum. Ama gösterge işi biraz zor. Yine de soranın bir yüzü demişler hocam Yalnız iki gösterge arasında 1000 lira civarı fiyat farkı olduğunu not etmeli.. Şubat 2, 201610 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 201610 yıl comment_343459 Yorumlar doğrudur. Bir jant, ne bileyim far olsa "ver farkı,halledelim" denir. Ne de olsa far, jant hızla devir görüyor... ama gösterge paneli? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl Yazar comment_344021 Değişim gerçekleşti. Yorumlarda denildiği gibi aynı ekran garantiden değişti. Neyse sorunum çözüldü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_344025 2 saat önce, Serkan Gülhan said: Değişim gerçekleşti. Yorumlarda denildiği gibi aynı ekran garantiden değişti. Neyse sorunum çözüldü. Hayırlı olsun Serkan hocam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl Yazar comment_344030 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Hayırlı olsun Serkan hocam. teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201610 yıl Yazar comment_344073 Arkadaşlar bu gece fark ettim. Ekran değiştirdikten sonra tavanda ve ayak kısmında yanan kırmızı ışıklar yanmaz olmuş. Bunu açma ve kapatma işlemini ben yapabiliyormuyum yoksa servis yolumu var bana gene. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201610 yıl comment_344075 Yol bilgisayarı içinde iç aydınlatma menüsü var olması gerekiyor oradan açıp kapatabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201610 yıl Yazar comment_344109 22 saat önce, Yakup Çağatay said: Yol bilgisayarı içinde iç aydınlatma menüsü var olması gerekiyor oradan açıp kapatabilirsiniz ilk işim yarın denemek teşekkür ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın