Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Audio 1 Saat Modu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar aracımda asagida resimde göreceğiniz mod çıkıyor multimedya ekranında aracı kilitledigimde ekran kararmayip 1 saat sonra kapatıyor bunu kapatmak mümkün mü 

20160129_202245.thumb.jpg.71c5156bf56cf0

• Yanıt 69
  • Görüntüleme 36,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Merak edip nette biraz kurcaladım. Epey yaygın bir sorun. GEM'i bile değiştirmişler düzelmemiş. Ama 69 numaralı sigortayı değiştirip, düzelenler var. Denemekten zarar gelmez, siz de 69 numaralı sigort

• ubeyd bayar
    ubeyd bayar

Saatlerce uğraştım. Komple elektriği kestim hocam. Sorun devam etti. 

• OK o zaman ama ben 3-4 kere bitirdim aküyü böyle bir şey yaşamadım. Birde çalışan arabada zaten akü voltajı düşük olmaz.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Açışılışta birkaç saniye 1 saat modu her araçta yazıyor diye biliyorum. Sizinkinde takılma gibi bir şey mi söz konusu acaba? Kutup başını söküp taksanız belki işe yarar.

Yanıtlama zamanı:

Baktım ancak birsey yazmıyor akü den şüphelendim olctuk normal görünüyor aracı kilitledigimde ekranda saat açık kalıp 1 saat sonra kapanıyor .

Yanıtlama zamanı:

Ünite açık kalıyor. Araba çalışmazken radyo teyp kullanılabilsin ama akü bitmesin diye 1 saat modu var. Basitçe açma kapama düğmesi bozulmuş olabilir. Radyo teyp ile ilgili bence sorununuz. 

Yanıtlama zamanı:
36 dakika önce, Engin Uzunoğlu said:

Ünite açık kalıyor. Araba çalışmazken radyo teyp kullanılabilsin ama akü bitmesin diye 1 saat modu var. Basitçe açma kapama düğmesi bozulmuş olabilir. Radyo teyp ile ilgili bence sorununuz. 

Düğme bozulsa açıp kapatamam bu sanırım multimedyanın bir özelliği bilemiyorum 

Yanıtlama zamanı:
16 dakika önce, Engin Uzunoğlu said:

Araba çalışmazken radyo açarsanız o ekran görünür arabanın özelliğidir.

Radyo açmıyorum araç kapalı iken ekran da saat çıkıp bekleme konumuna geçiyor ve 1 saat sonra ekran kapanıyor 

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracımın ekranında 1 saat modu uyarı var. Fordum moderatöründen bu konuda yardım aldım fakat 1 saatten fazla bekledim kapılar kitli vaziyette. Çözülür ümidiyle gittim olmadı. Aynı ekran devam ediyor. Kutup başlarını söktüm sorun gene aynı. Farklı bi düşüncesi ve çözüm önerisi olan varmı. Yola çıkıcam ve teyip çalışmasaa o yol bitmicek. :(  Bu arada araç fiesta 2012 titanyum -x plus. 

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Sorun olan nedir acaba? 

1 saat yazması problem değil.

Problem olan sadece o yazması. Onun dışında teyp hiç çalışmıyor. Cd çıkarm tuşuna basıyorum cd mevcut değil diyor. Halbuki cd var. Ne usb ne cd ne aux hiç tepki yok sese dair. :(

Yanıtlama zamanı:

Acaba sigortasını söküp taksa düzelmez mi? Bir de araba 15 dk sonra teyp dahil tüm elektriği kesince düzelebilir belki.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.