Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Audio 1 Saat Modu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
On 05.05.2016 at 12:02, Ozan Kar said:

Gauge menuden araç çalışırken ve çalışmazken akü voltajına bakarmısınız. 

konuyla alakalı değil ama benim aracım immobilizer hatası veriyor bazen ve bu yüzden çalışmıyor. servise götürdüm net birşey bulamadılar. gauge menude neler var bilmiyorum ama bu  hata çıkar mı acaba?

• Yanıt 69
  • Görüntüleme 36,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Merak edip nette biraz kurcaladım. Epey yaygın bir sorun. GEM'i bile değiştirmişler düzelmemiş. Ama 69 numaralı sigortayı değiştirip, düzelenler var. Denemekten zarar gelmez, siz de 69 numaralı sigort

• ubeyd bayar
    ubeyd bayar

Saatlerce uğraştım. Komple elektriği kestim hocam. Sorun devam etti. 

• OK o zaman ama ben 3-4 kere bitirdim aküyü böyle bir şey yaşamadım. Birde çalışan arabada zaten akü voltajı düşük olmaz.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Mustafa Karaca said:

konuyla alakalı değil ama benim aracım immobilizer hatası veriyor bazen ve bu yüzden çalışmıyor. servise götürdüm net birşey bulamadılar. gauge menude neler var bilmiyorum ama bu  hata çıkar mı acaba?

Hata kodu çıkar belki ama bir işinize yaramaz. 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Mustafa Karaca said:

immobilizer anahtarı tanıyamadığı için aracı korumaya alabilir mevcut anahtarınızı kontrol ettirin yeniden kodllattırın. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar said:

Hata kodu çıkar belki ama bir işinize yaramaz. 

aslında servise bu hatayı yapmasına rağmen abs modülü kaynaklı olabileceğini söylediler bize. bende immobilizer hatası yazıyor orda abs ne alaka dedim. o öyle yazar siz takılmayın dediler. arızayı yaptığında akü sök tak düzeliyor. ama sonra tekrar yapıyor. bana bir çözüm önerebilir misiniz?

Adsız.jpg

3 dakika önce, Özer Aksu said:

immobilizer anahtarı tanıyamadığı için aracı korumaya alabilir mevcut anahtarınızı kontrol ettirin yeniden kodllattırın. 

anahtar kodlatmak mantıklı aslında ama servis abs modülü dedi kafamı karıştırdı.

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Mustafa Karaca said:

aslında servise bu hatayı yapmasına rağmen abs modülü kaynaklı olabileceğini söylediler bize. bende immobilizer hatası yazıyor orda abs ne alaka dedim. o öyle yazar siz takılmayın dediler. arızayı yaptığında akü sök tak düzeliyor. ama sonra tekrar yapıyor. bana bir çözüm önerebilir misiniz?

Adsız.jpg

anahtar kodlatmak mantıklı aslında ama servis abs modülü dedi kafamı karıştırdı.

2 anahtarlada yapıyormu?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Mustafa Karaca said:

evet her iki anahtarda da yapıyor. 

Şimdi, Mustafa Karaca said:

evet her iki anahtarda da yapıyor. 

O zaman öncelikle anahtarları sildirip tekrar kodlamayı deneyin. Ama fotoğrafta abs ve esp lambası yanıyor, bu sorun her olduğunda onlarda yanıyormu?

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Ozan Kar said:

O zaman öncelikle anahtarları sildirip tekrar kodlamayı deneyin. Ama fotoğrafta abs ve esp lambası yanıyor, bu sorun her olduğunda onlarda yanıyormu?

yanan ışıklara hiç dikkat etmemiştim :)  videosu yükledim. ama anahtar kodlatma işi çok mantıklı geldi.

IMG_1993.MOV

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Abs kablosu çıkıyordur bunun :P kedi/fare kemirmiştir...

kedi fare hangisiyse ben ona yem veririm yeterki başımı ağrıtmasın :)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ozan Kar said:

Absde sorun olması motorun çalışmasını engellmez.

servis de 2 gün yattı araba onların dediği abs modülü arızasından yapar dedi. ama aküyü söküp takınca çalışıyor

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

@ubeyd bayar sonuç ne oldu ?

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Özer Aksu said:

Sonuç daha belli değil hocam aradım ama çok cihaz var sıra gelecek falan filan dedilrr. 

Yanıtlama zamanı:
On 15.05.2016 at 16:02, Özer Aksu said:

Evet sonuç ekranım değişti. Eskisi beyazdı, bunu çıkma bulup taktılar sorunsuz çalışıyor. Fark ücreti verip bunu almak zorunda kaldım. Orjinali servisde 1.5 milyardan bahsettiler. Bende bunu taktım ve sorunsuz çalışıyor. 

IMG_5200.JPG

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.