Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362171 On 05.05.2016 at 12:02, Ozan Kar said: Gauge menuden araç çalışırken ve çalışmazken akü voltajına bakarmısınız. konuyla alakalı değil ama benim aracım immobilizer hatası veriyor bazen ve bu yüzden çalışmıyor. servise götürdüm net birşey bulamadılar. gauge menude neler var bilmiyorum ama bu hata çıkar mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362173 1 dakika önce, Mustafa Karaca said: konuyla alakalı değil ama benim aracım immobilizer hatası veriyor bazen ve bu yüzden çalışmıyor. servise götürdüm net birşey bulamadılar. gauge menude neler var bilmiyorum ama bu hata çıkar mı acaba? Hata kodu çıkar belki ama bir işinize yaramaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362175 2 dakika önce, Mustafa Karaca said: konuyla alakalı değil ama benim aracım immobilizer hatası veriyor bazen ve bu yüzden çalışmıyor. servise götürdüm net birşey bulamadılar. gauge menude neler var bilmiyorum ama bu hata çıkar mı acaba? immobilizer anahtarı tanıyamadığı için aracı korumaya alabilir mevcut anahtarınızı kontrol ettirin yeniden kodllattırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362176 Şimdi, Ozan Kar said: Hata kodu çıkar belki ama bir işinize yaramaz. aslında servise bu hatayı yapmasına rağmen abs modülü kaynaklı olabileceğini söylediler bize. bende immobilizer hatası yazıyor orda abs ne alaka dedim. o öyle yazar siz takılmayın dediler. arızayı yaptığında akü sök tak düzeliyor. ama sonra tekrar yapıyor. bana bir çözüm önerebilir misiniz? 3 dakika önce, Özer Aksu said: immobilizer anahtarı tanıyamadığı için aracı korumaya alabilir mevcut anahtarınızı kontrol ettirin yeniden kodllattırın. anahtar kodlatmak mantıklı aslında ama servis abs modülü dedi kafamı karıştırdı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362181 6 dakika önce, Mustafa Karaca said: aslında servise bu hatayı yapmasına rağmen abs modülü kaynaklı olabileceğini söylediler bize. bende immobilizer hatası yazıyor orda abs ne alaka dedim. o öyle yazar siz takılmayın dediler. arızayı yaptığında akü sök tak düzeliyor. ama sonra tekrar yapıyor. bana bir çözüm önerebilir misiniz? anahtar kodlatmak mantıklı aslında ama servis abs modülü dedi kafamı karıştırdı. 2 anahtarlada yapıyormu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362182 Şimdi, Ozan Kar said: 2 anahtarlada yapıyormu? evet her iki anahtarda da yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362183 Şimdi, Mustafa Karaca said: evet her iki anahtarda da yapıyor. Şimdi, Mustafa Karaca said: evet her iki anahtarda da yapıyor. O zaman öncelikle anahtarları sildirip tekrar kodlamayı deneyin. Ama fotoğrafta abs ve esp lambası yanıyor, bu sorun her olduğunda onlarda yanıyormu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362187 1 dakika önce, Ozan Kar said: O zaman öncelikle anahtarları sildirip tekrar kodlamayı deneyin. Ama fotoğrafta abs ve esp lambası yanıyor, bu sorun her olduğunda onlarda yanıyormu? yanan ışıklara hiç dikkat etmemiştim videosu yükledim. ama anahtar kodlatma işi çok mantıklı geldi. IMG_1993.MOV Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362188 Abs kablosu çıkıyordur bunun kedi/fare kemirmiştir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362190 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Abs kablosu çıkıyordur bunun kedi/fare kemirmiştir... kedi fare hangisiyse ben ona yem veririm yeterki başımı ağrıtmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362192 Absde sorun olması motorun çalışmasını engellmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201610 yıl comment_362193 Şimdi, Ozan Kar said: Absde sorun olması motorun çalışmasını engellmez. servis de 2 gün yattı araba onların dediği abs modülü arızasından yapar dedi. ama aküyü söküp takınca çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201610 yıl comment_363793 3 saat önce, Özer Aksu said: @ubeyd bayar sonuç ne oldu ? Sonuç daha belli değil hocam aradım ama çok cihaz var sıra gelecek falan filan dedilrr. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364186 On 15.05.2016 at 16:02, Özer Aksu said: @ubeyd bayar sonuç ne oldu ? Evet sonuç ekranım değişti. Eskisi beyazdı, bunu çıkma bulup taktılar sorunsuz çalışıyor. Fark ücreti verip bunu almak zorunda kaldım. Orjinali servisde 1.5 milyardan bahsettiler. Bende bunu taktım ve sorunsuz çalışıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın