Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201610 yıl comment_340233 Renault'nun Fransa'daki şirket binalarına geçen hafta müfettişlerin baskın yaptığı açıklandı. Baskının emisyonla ilgili olduğu iddia edildi. Renault yaptığı açıklamada dizel motorunda yapılan testlerde hile bulunmadığını belirtti ve yetkililerle tam işbirliği yapmaya hazır olduğunu açıkladı. Renault'un hisseleri baskın haberinden sonra yüzde 20 düştü. Renault'nun ardından Fiat Chrysler ve Peugeot da borsada çok ağır kayıplar verdi. Kaynak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201610 yıl comment_340238 Bende haberde gördüm burda da denk geldim.Hayırdır Renaultta mı işin ićinde yoksa kontrol amaćlı mı onu pek anlayamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201610 yıl comment_340341 Hile vb çıkmadıysa basına "Renault baskından (?) başarıyla çıktı" vb diye duyrulabilirdi, haksızlık edilmiş gibi sanki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201610 yıl comment_340783 Renault otomobillerinin çevreyi kirletecek derecede gaz salınımı yapmasını engellemek için Fransız yetkililerle anlaştığını ve önümüzdeki haftalarda bir plan sunacaklarını açıkladı. Fransız otomobil üreticisi Renault araçlarındaki emisyon değerlerini düşürmek için çalışma yapacağı konusunda Fransız hükümetine söz verdi. Geçen Perşembe günü Fransız Çevre Bakanlığı Renault araçlarının emsiyon değerlerinin normalin üzerinde olduğunu açıklamıştı. Devletin hissedarı olduğu firmaya ceza mı kesilecek?... sözde almışlar , daha ne yapsınlar ki !!! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın