Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Burak Çınar,

Bende de UG 8 var, bende çok memnunum arabanın altı kara değmediği müddetçe. Ama altı kara değince palet te olsa sıkıntı...

Benim bahsettiğim o değildi aslında.

Lastik üreticisinin eski modeli ile, eski modeliniin baz alındığı ya da sıfırdan geliştirdiği lastik modelinin eskisine oranla ne ölçüde geliştiği, neler kazandığı ya da kaybettiğinin ölçülmesini isterdim.

Yani UG 9 un UG 8 olan üstünlükleri nelerdir onların objektif olarak karşılaştırılmasını isterdim.

• Yanıt 82
  • Görüntüleme 29,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fatih Gokluoglu
    Fatih Gokluoglu

bolu-seben yayla yolu-karlastikleri(zincir yok)

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kesinlikle, alabileceğiniz en iyi kış lastiklerinden biri ve fiyat iyi. 2015 üretimi yazıoyr ayrıca.  Lastik tamirinin etkinliği deliğin yeri, çapı, daha önce tamir edilip edilmediği ve yüksek hızl

• Fatih Gokluoglu
    Fatih Gokluoglu

Rabbimizin bizlere sunduğu mühteşem güzellikler..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bizim otomatiklerde aktif yada pasif kar sürüş modu özelliği varmı, örneğin bazı araçlarda kar modu oluyor. 

Yanıtlama zamanı:

W veya L gibi düğme/kademe varsa bunlar kar için.

P R N D   -S+  başka bişey yok ondan merak ettim.  

Ekranda Kar işareti çıkıyor sıcaklığa bağlı olarak sarı renkli kar işareti 0 ve altındaki derecelerde kırmızı oluyor. Ama bilmiyorum sıcaklık uyarısı haricinde herhangi bir işlevi varmı o işaretin. Bilirsiniz özellikle otomatik araçlarda kar ve buz sıkıntılı bir durumdur.

Yanıtlama zamanı:

Yani UG 9 un UG 8 olan üstünlükleri nelerdir onların objektif olarak karşılaştırılmasını isterdim.

iphone 5 ile 6 arasındaki fark kadar olur , yoksa neden yeni model çıkartsın ? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

P R N D -S+ başka bişey yok ondan merak ettim.

Ekranda Kar işareti çıkıyor sıcaklığa bağlı olarak sarı renkli kar işareti 0 ve altındaki derecelerde kırmızı oluyor. Ama bilmiyorum sıcaklık uyarısı haricinde herhangi bir işlevi varmı o işaretin. Bilirsiniz özellikle otomatik araçlarda kar ve buz sıkıntılı bir durumdur.

Onlar dikkat edin diye birde arka rezistant otomatik açılır.

Yanıtlama zamanı:

Cem abinin de belirttiği gibi karşılaştırmalarda kullanabileceğiniz somut bir kaynak var: ADAC

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/

Detayına bakmadım da buna göre Michelin Alpin A5 A4'ten daha kötü örnek olarak, bu ihtimal her araçta da mümkün.

Ama babam kendi arabasına A5 aldı, daha yeni mini bir test yaptım, akıllı uslu durulursa gayet yeterli. Güç/şanzıman/ağırlık farkı çok fazla olduğundan UG8 ile karşılaştırabileceğimi zannetmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Pirelli Sottozero 3 kuru zeminde yol tutuş, fren olarak güzel ama çok fazla gürültülü buldum, adeta dyno test cihazına girmiş gibi ses çıkarıyorlar, bugün karlı zeminde sürüş imkanı buldum, tutunması  adeta kuru zeminde gider gibiydi, gaz tepkileri ve duruşu mükemmeldi. Sadece gürültüsü beni rahatsız ediyor bu yüzden Nokian WR D3 nasıldı acaba diye aklımda soru işareti kaldı.

Yanıtlama zamanı:

bu ay sonu ben edirneye gidecem nasıl yapsam bilmiyorum antalyadayız sonuçta hava malum sıcak lastik işi düşünüyorum karar veremedim kiralama olayı olsa ne güzel olur (lastik)

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Malum kış yaklaşıyor ve 7 derece olayını biliyoruz (sanırım)

Ankara'ya bakınca Kasım-Mart arasını kesinlikle kışlık ile geçirmekte fayda var. Ekim ortasına geldik son 3 haftanız :) 
http://www.mgm.gov.tr/veridegerlendirme/il-ve-ilceler-istatistik.aspx

Bazı iller için aralıklar:

Adana: yok
Ankara: Kasım-Mart
Antalya: yok
Artvin: Aralık-Şubat
Ardahan: Ekim-Nisan
Balıkesir: Aralık-Şubat
Bursa: Ocak-Şubat
Bolu: Kasım-Mart
Çorum: Kasım-Mart
Denizli: Aralık-Şubat
Erzurum: Ekim-Nisan
Eskişehir: Kasım-Mart
Gaziantep: Aralık-Mart
İstanbul: Ocak-Mart
İzmir: yok
Kayseri: Kasım-Mart
Konya: Kasım-Mart
Manisa: Ocak
Mardin: Aralık-Şubat
Mersin: yok
Ordu: Ocak-Şubat
Samsun: Ocak-Şubat
Trabzon: Ocak-Şubat
Van: Kasım-Nisan

Yanıtlama zamanı:

Continental 205/55 R16 91T TS 850 Kış Lastiği Kliksa'da 230 tl. Tavsiye edermisiniz arkadaşlar?

Yanıtlama zamanı:

Ederiz ederiz hocam, iyidir :) 

Teşekkür ederim hocam.Fiyatı uygun gibi diğer sitelere göre

Yanıtlama zamanı:

kış lastiği başlığını görünce geçen kış, kışlık lastiğin tekine vida girmişti, fitil koyup tamir etmişti lastikçi. ama bana güvenli gelmedi bu tamir şekli. daha sağlıklı bir tamir şekli var mı? kışlıkları taktırmadan güzelce tamir ettirip taktırayım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.