Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 20178 yıl comment_453795 Aracım gazlı,sorun olarak yaşanmışlık yok,memnunum..havalar sıcakken ki performansı ile soğukken ki fark ediliyor. Yazın hızlanması biraz yavaş,kışın gayet güzel. Bununda sebebi motora giren hava sıcaklığı. Çokta dert değil,,sadece kalkış biraz ağır oluyor. Ama ekonomisi düşünülunce hiçte sorun etmiyorum... --47 dakika sonra eklendi-- Ankara'da Atiker in bölge bayii olan Üstün Otogaz çok övülüyor. Focus 1 aracıma 2010'da oradan lpg taktırdım tavsiye üzerine, 60 bin km kadar sorunsuz bindim. Atiker Gold daha da sorunsuz olur diye düşünüyorum. Gerçi bugün biraz bilgi almak için aradığımda son derece kaba bir üslupla karşılaştım ve biraz öfkelendim doğrusu. Alternatif bulabilirsem değerlendiririm fakat orası çok öne çıkıyor şimdilik Atiker grand taktırin. Goldda enjektör şikayetleri yaşandı. Bunuda grand ile giderdiler,grand serisinde romano enjektör var ve gayet güzel... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20188 yıl comment_458949 27.12.2017 - 09:03 tarihinde, Serkan erden yazdı: Aracım gazlı,sorun olarak yaşanmışlık yok,memnunum..havalar sıcakken ki performansı ile soğukken ki fark ediliyor. Yazın hızlanması biraz yavaş,kışın gayet güzel. Bununda sebebi motora giren hava sıcaklığı. Çokta dert değil,,sadece kalkış biraz ağır oluyor. Ama ekonomisi düşünülunce hiçte sorun etmiyorum... --47 dakika sonra eklendi-- Atiker grand taktırin. Goldda enjektör şikayetleri yaşandı. Bunuda grand ile giderdiler,grand serisinde romano enjektör var ve gayet güzel... romano nun kendisini taktırdım, 25.000 km oldu yaklaşık sıkıntı yok şükür. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın