Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi (Genel Sorular ve Yorumlar Burada)

Featured Replies

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 1,3k
  • Görüntüleme 240,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yeni lastik takanların mutlu olmasına sevindim. Ancak bu mutluluğu lastiğin tipinin değil de yeniliğinin bir sonucu olduğunu da unutmayalım. Üç sene ve 30.000 km ve üzerinde yapmış herhangi 

• Yahya Akman
    Yahya Akman

Sipariş verdigim lastikler geldi. Hepsi 2016 50. Hafta üretimi.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Son sayfalara bakınca konuyla alakasız, ama heyecan için (sanırım) gerekli ve kaçınılmaz itiş kakışları bir kenara bırakırsak nesnel cevap arayan şu sorular ve tartışmaya açık şu tespitler çıkıyor:

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

"Goodyear Eagle F1 asymmetric 2" lastik buldum mayıs 2014 üretimi iyi bir fiyata kaçırmak istemiyorum bu lastikle ilgili bilgisi olan var mi ?

Yanıtlama zamanı:

Fiyat iyi gerçekten. Arkadaşımın şirket filo arabalarina lastik aldıkları yer adam sanada sanki filoya alınıyormuş gibi guzel bir fiyat yaparim dedi ve yapti :)

5 yılda garantisi var dedi ama onu bilemiyorum

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu soruyu buraya yazmamam gerekiyor biliyorum. ama açılan bir yer bulamadım ve boşuna konu açmayayım dedim.

75000 kmye gelen aracımın lastik değiştirme zamanı geldi. üstünde Goodyear Efficient Grip var. aynı lastiktenmi alayım başka marka lastik önerirmisiniz?

bir kaç model var uygun fiyatta önerirmisiniz?

DUNLOP 215/55 R16 93V Direzza DZ101   185 tl

DUNLOP 215/55 R16 93V SP SPORT LM703  190 tl

GOODYEAR 215/55 R16 93V EFFICIENTGRIP Performance 258 tl

Pirelli 215/55R16 97 W Xl Eco Cınturato P7 Yaz Lastik 312 tl

onur karadağ tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu soruyu buraya yazmamam gerekiyor biliyorum. ama açılan bir yer bulamadım ve boşuna konu açmayayım dedim.

75000 kmye gelen aracımın lastik değiştirme zamanı geldi. üstünde Goodyear Efficient Grip var. aynı lastiktenmi alayım başka marka lastik önerirmisiniz?

bir kaç model var uygun fiyatta önerirmisiniz?

DUNLOP 215/55 R16 93V Direzza DZ101   185 tl

DUNLOP 215/55 R16 93V SP SPORT LM703  190 tl

GOODYEAR 215/55 R16 93V EFFICIENTGRIP Performance 258 tl

Pirelli 215/55R16 97 W Xl Eco Cınturato P7 Yaz Lastik 312 tl

derim...

İlk setle 75.000 yapabildiğine ve memnun kaldığına göre, hiç düşünme.

Yanıtlama zamanı:

cem bey önümüz kış olmasa daha değiştirmezdim. lastiklerin durumu kötü değil.

Yanıtlama zamanı:

Benim lastiklerim 235 40 18  ve burada yollarımızda malum çukurlar vs. çok olduğu için hamuru sert, yarılma vs. yapmayacağını düşündüğüm için Bridgestone (japon menşei) kullanıyorum. Kış içinde titanium jantlarımla aracı alırken üzerinde olan good year kullanıyorum bir sıkıntım olmadı daha.

Yanıtlama zamanı:

Sabah tekerin indiğini yolda hissettim, hemen inmesin diye lastikçiye durmadan yaklaşık 1km gittim. Lastikçi söktüğünde içinde bir avuç dolusu lastik tozu olmuş, yanaklarda içten teller kısmen göründüğünü, lastiğin tamir edilemez şekilde hasar gördüğünü söyledi. Ardından da çıkma lastik olduğunu söyledi, biraz da lastik satma istediğinden kıllanarak deliği tamir etmesini sonra bakarım diye söyleyerek çıktım.

Bu kadar kısa mesafede jant eğilmemiş dedi, lastiğin deforme olması doğalmı? Üstündeki lastik ilk aldığım gibi, buralarda kış lastiğine gerek olmuyor, 300 TL gibi yenisinin fiyatı olduğunu :( lastiği tek değişince sorun olmayacağını da ekledi.  Çıkma lastik çiftine 150 dedi ama alırsam yeni alırım sanırım, neticede o lastiğin geçmişi belli değil,Yorumlarınızı alabilirmiyim?

Yanıtlama zamanı:

Evet geçen sene 6 ay yatmıştı, kmsi daha 14.000 de lastikler yeni gibi içim cıss etti valla

Yanıtlama zamanı:

lastik konusunda ne dersiniz? tekini değişmelimiyim sizce

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.