Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

15B22 - TCM SOFTWARE UPDATE

Featured Replies

• Yanıt 62
  • Görüntüleme 14k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• aynen... bende 100 km yaptım haftasonu, hem akıcı trafikte hemde sıkışık istanbul trafiğinde... Önceden de söylediğim gibi benim bir şikayetim yoktu şanzımandan, ancak yine de gidip güncellemeyi

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Modül : Modül ile ilgili bir şey yok, "14M02" kodu ve Aktarma kontrol modülü garanti uzatılması tabiri -dosya ana başlığı- sisteme girip 14M02'yi seçtiğinizde karşınıza 15B22 TCM Yazılım güncellemesi

• dün bir kez daha şaşırdım... düz yoldan gittiğinizi ve karşınızda bir rampa olduğunu düşünün, rampanın ortalarında da size göre nispeten yavaş bir araç yada kamyon var... haliyle ne olur düzyolda

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Volkan Ö. said: Tüketim etkisi nasıl yorumlaya biliyor musunuz.

Söz konusu yazılım konfor + kullanım amaçlı geliştirildi diye biliyorum, o nedenle yakıt tüketiminde artı veya eksi değişim olacağını (güncelleme sonrası) sanmam.  (bkn.Yeni yazılım kalbinize keyif öpücüğü kondurmak için, cüzdanınıza değil) 

Cumartesi randevu alayim bari :)

Araba yerinden kalksın.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Cem Boneval said:

Ford önce zort sonra Lord mı diyeceğiz?

Jetonları geç düşüyor bunların ... de geç üstadım :)  (bkn.evet ... kafa biraz geç basıyor)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay said:

Benim anladığım dizel pws gibi yapmışlar.

yorumlardan o çıkıyor açıkcası... ama dizel pws'yi kullanmadım ya, o yüzden özellikle "onun gibi olmuş" demek istemedim.

ama anlatılanlarla uyuşuyor yani... geçenlerde dizel dsg kullanmıştım, gerçekten aynı, bu kadar ilerleme ben beklemiyordum... geri dönüşleri çok iyi adapte etmişler şanzımana

Yanıtlama zamanı:

Bence şöyle oldu.

Ford Mekanik Arge şanzımanda sorun yok. Kavrama değiştirmek zorunda kalıyoruz. Sorun yazılımsal diye Ford Yazılım Arge'ye attı topu. Yazılım arge yok yazılım doğru ahanda test sonuçları biz denediğimizde problem çıkmıyor dedi. Mekanik arge ulan suç bizdemi diye şüpheye düşüp bir suru deneme yaptı. Yazılımcılar bu arada oğlum dur kalkta yazılımdan problem çıkıyor olmasın. Bir programı inceliyelim dedi. Bir sürü toplantı sonunda acaba 1.5 dizelin yazılımını yüklesek nolur fikrini deneme kararı aldılar.

Labaratuvar yaptığı bilmem kaçıncı denemede biz dediydik tribini artı.

Sonuçta yeni yazılımla problem çözülünce yazılımcılar problemi çözdüğü için tebrik edildi.

Labaratuvarda testi yanlış yapmışlar diye fırça atıldı. İyileştirme kazancı olarak büyük puntolarla sunumu yapılarak mutlu Ford çalışanları alkışladı. Bu arada ulan nerden aldık bu Ford'u diyen mutsuz müşteriler. Laa gördünmü nasıl uğraştı adamlar problem çözüldü. Akiyor Fordum ben Lordum mutluluğunu yaşadı.

Yazılım yüklemeye gitmeden başının üstünde bu balonlarda olay yaşandı. :)

Ar-ge budur Mörfinin dediği gibi bir şeyin ters gitme ihtimali varsa kesin ters gider

Yanıtlama zamanı:

Bu siteye nasıl giriş yapıyoruz?VIN girişi diyor ne yazmamız gerekiyor

Yanıtlama zamanı:

Birden ikiye geçiş vites aralığının uzatılmış olması, sanki ( sıkışık trafikte,) karasızlık ( sıkıntı) yaratacak gibi..Mert memnunsan çok iyi..

Diğer taraftan 1,5 dizel ps yi Yakup ile test etme fırsatımız oldu, çok başarılı buldum tabii turbo olduğu için geçişler, doldura doldura ( bu tabir tamamen Yakup'tan alıntı :):): ) ama sakin kullanımda yine 1 ve 2 arası kısa ve sorunsuz..

Yanıtlama zamanı:

Siteye oncelikle uye olun. Sag ust kosede uye girisi sekmesinden. Daha sonrasinda sizden VINN isteyecek oda aracinizin şasi numarasidir. Onu girerek kontrol edebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yahya Akman said:

Siteye oncelikle uye olun. Sag ust kosede uye girisi sekmesinden. Daha sonrasinda sizden VINN isteyecek oda aracinizin şasi numarasidir. Onu girerek kontrol edebilirsiniz.

Üyeliğe gerek yok. 

Yanıtlama zamanı:

Uye olmadan once bende yazilimda guncelleme gostermiyordu. Uye olup giris yaptigimda guncellemeler çıktı. O yuzden uye olmasini tavsiye ettim. ;)

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yahya Akman said:

Uye olmadan once bende yazilimda guncelleme gostermiyordu. Uye olup giris yaptigimda guncellemeler çıktı. O yuzden uye olmasini tavsiye ettim. ;)

Heüü o zaman olun gitsin :D 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
hafta sonu bi 200km yapmışız istanbul içi ve hala yaptırmayanlar varsa şiddetle tavsiye edilir yumuşacık olmuş vitesler kalkışlar

Tüketim etkisi nasıl yorumlaya biliyor musunuz.

Tüketim ayni 9 civari bisi yakmıştı. Yaptir rahat edersin trafikte kalkışta bazen hopluyor diye spor moda aliyordum arrik d yetiyor konfor modu oldu delux mode

Şase numarası yazmak lazim

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Ercan Çetin said:

şasi numarasını

1 saat önce, Bekir B. said:

Birden ikiye geçiş vites aralığının uzatılmış olması, sanki ( sıkışık trafikte,) karasızlık ( sıkıntı) yaratacak gibi..Mert memnunsan çok iyi..

Diğer taraftan 1,5 dizel ps yi Yakup ile test etme fırsatımız oldu, çok başarılı buldum tabii turbo olduğu için geçişler, doldura doldura ( bu tabir tamamen Yakup'tan alıntı :):): ) ama sakin kullanımda yine 1 ve 2 arası kısa ve sorunsuz..

Neden ki abi? Aksine zaten sorun vites aralığının çok kısa olması ve aslında manuel kullanacak olsan hep 1 de gideceğin yerde bu salak şanzıman sürekli 1-2-1-2-1 yaptığı için sorun olmuyor muydu? Şimdi 1 daha uzun süreli, ne kadar az değişim o kadar az karar verme zorunluluğu dolayısıyla kararsızlığa son :) 

Yanıtlama zamanı:

Bende bu sabah yazılım yükleme için Şahsuvaroğlu'na geldim, telefonda 1 - 1,5 saat sürer demelerine rağmen burada akşama kadar sürer deyip tüm planlarımı alt üst ettiler. Allah'tan bugün mobil'im, ben de bekleme salonuna çöreklendim ve internet, kahve, poğaça üçlemesi ile intikamımı alıyorum.

Aracı teslim etmek biraz sıkıntılı oldu. Arkadaş ne bir kağıt ne bir kartvizit verdi, tek tek talep edip almak durumunda kaldım. Bir de 1-2 saatlik iş değil mi bu sorularıma ısrarla 1-2 saat yazılım ama biz test yapıcaz akşam 5 gibi ancak çıkar duruşundan ufacık bir ödün dahi vermedi.

Düzeltme: Son gelişmeyi belirteyim de kimseye haksılık etmiş olmayayım. Yazılımın yüklendiği bilgisi verildi, fakat balatalar bitmiş onların değişimi yapılacakmış onu bekliyorum. Yani yazılım işi 1-2 saat içinde tamamlandı. Servis girişinde sanırım herhangi bir aksilik durumunda kendilerini güç durumda bırakmamak adına akşama kadar deniliyor.

Cem Kamil tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
58 dakika önce, Cem Kamil said:

Servis girişinde sanırım herhangi bir aksilik durumunda kendilerini güç durumda bırakmamak adına akşama kadar deniliyor.

Aynen "Ölümü gösterip sıtmaya razı etme!" durumu bu :)

...bir b*kl*k olur, 2 saatte bitecek iş 4 saate uzarsa onu boğazlama!! diye servis danışmanı önlem alıyor.

(bkn. yuSuf mode:ON)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.