Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327417 Pfff o kadar bas p ye al. O kadar uğraşacak olsak tır şöförü olurduk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327418 Ne kadar zormuş hakkaten otomatik kullanmak sayenizde yeni farkediyorum Bu arada Mondeo MK4 otomatik viteste ki S modu daha hoş, sağa doğru bir tokat vuruyorsun geçiyor, tek handikap vites kolu biraz sağa yatık duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327423 ... bas gaza gitsin, bas frene dursun işte. Öyle bir anlatıyorsunuz ki okuyan nefes-nefese kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327425 yok yok kullanmak zor değil... sadece alışmak zor.. powershiftsiz geçen günlerime acıyorum..hep düz vitesi savunan ben ne kadar yanılmışım.. o derece yanii.. o kadar rahat. sadece kısa duruşlarda frene basmak rahatsız edici o kadar... Kasım 3, 201510 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327428 5 dakika önce, H. Cenk said: yok tok... sadece alışmak zor.. powershiftsiz geçen günlerime acıyorum.. o derece yanii.. o kadar rahat. sadece kısa duruşlarda frene basmak rahatsız edici o kadar... Dur kalk sırasında üç pedal üzerinde dans koreografisi icra etmekten iyidir be abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl Yazar comment_327437 Milleti otomatik vitesten soğuttum galiba Merak etmeyin manuel vitese göre kat kat rahat. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327446 S&S olan otomatik vitesli arabada elektrikli otomatik fren yapan park freni de olması lazım. Yoksa böyle 2 sayfa yazışılır Golf test aracında DSG ile beraber kullanmıştım, çok hızlı ve deli İstanbul trafiğinde çok kullanışlı. Aracı durdur, freni bırak öylece bekliyor, tekrar gaza bas freni bırakıp yürüyor. Bir de ufak bir farklılık daha söylemiş olayım. Cruise Control devredeyken manuel araçta vites değiştirebilmek de çok güzel oluyor. Sadece frene basınca sistem devreden çıkıyor. debriyaja basmak sistemi kapatmıyor. Uzun yolda rampa vs çok kullanışlı oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327447 Bir saat önce, Engin Uzunoğlu said: S&S olan otomatik vitesli arabada elektrikli otomatik fren yapan park freni de olması lazım. Yoksa böyle 2 sayfa yazışılır Golf test aracında DSG ile beraber kullanmıştım, çok hızlı ve deli İstanbul trafiğinde çok kullanışlı. Aracı durdur, freni bırak öylece bekliyor, tekrar gaza bas freni bırakıp yürüyor. Bir de ufak bir farklılık daha söylemiş olayım. Cruise Control devredeyken manuel araçta vites değiştirebilmek de çok güzel oluyor. Sadece frene basınca sistem devreden çıkıyor. debriyaja basmak sistemi kapatmıyor. Uzun yolda rampa vs çok kullanışlı oluyor. + olarak cruise düğmelerinin 10ar 10 ar artırması da çok faydalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201510 yıl comment_327448 Yoğun trafikte bende kapatıyorum Star-Stop özelliğini. Işıklarda araba stop edince şoför refleksi olarak ayağını frenden çekmek istiyor, tek sıkıntı bu yoksa otomatik araç İstanbul'da yaşayan bir vatandaş için çok rahat. Otomatik olmasaydı yoğun trafikte bir ayağın frende diğeri debriyajda indir-kaldır, elin viteste ileri-geri. Zor iş, çok zor iş valla.. Takmamak lazım böyle şeyleri kafaya, keyifle sürmene bak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201510 yıl comment_330469 Powershift te lambalarda durgugum vakit vitesi bosa alip el freni cekmek manuel kullanmak gibi bisey degilmi ben öyle yapmiyorum frene basiyorum vites halen d de sonra gazlayip gidiyorum bu hatami illa her durdugumuzda bosami almak gerekli? Birde arabanin özelligimidir bilmiyorum ama ise yariyor ben s&s hic devre disi birakmiyorum lambalarda yada durkalklarda az beklenecek ise frene yarim basiyorum s&s devreye girmiyor tam basinca araba stop ediyor. Arabayi her defasinda calistirdigimizda s&s off tusu yerine komple kapama ayari yok mu acaba ?niye soruyorum araba esimde iken o frene cok bastigindan kisa surekli s&s devreye girip cikiyor buda hosuma gitmiyor araba onda iken aklim hep arabada? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201510 yıl comment_330632 10 saat önce, Serkan Uyanık said: Birde arabanin özelligimidir bilmiyorum ama ise yariyor ben s&s hic devre disi birakmiyorum lambalarda yada durkalklarda az beklenecek ise frene yarim basiyorum s&s devreye girmiyor tam basinca araba stop ediyor. Evet bu şekilde çalışıyor. 10 saat önce, Serkan Uyanık said: Powershift te lambalarda durgugum vakit vitesi bosa alip el freni cekmek manuel kullanmak gibi bisey degilmi ben öyle yapmiyorum frene basiyorum vites halen d de sonra gazlayip gidiyorum bu hatami illa her durdugumuzda bosami almak gerekli? hayır hayır gerekli değil. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın