Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323632 Tecrübeli Büyüklerim; 2010 Model benzin-lpgli titanium focusumuzu bakım için servise götürmeden aklıma takılan soruları bir de size sormak istedim. -Düz yolda giderken direksiyonda çekme oluyor ve normalden fazla sert.Babam rot-balans ayarı bozuk olduğundan dolayı olacağını söylüyor ama nedenini bilmiyorum.Rot-balans ayarı yapılınca düzelir mi,yoksa başka bir sorun mu var? -Sert çukurlardan ve kasislerden geçince bagajdan geldiğini düşündüğüm bi' tıngırtı sesi var, sebebi ne olabilir? -Bir de sanki ani frenajlarda abs devreye girmiyor(kötü durumdaki lastiklerden dolayı zorlayamadım), acaba bi sorun mu var,yoksa lastiklerden kaynaklı mı? Şimdiden yardımcı olan abilerime çok teşekkür ederim.İyi forumlar,kazasız sürüşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323644 Rot balans ayarına gidin. Bagajda krikoyu yada metallerin birbirine dokunup dokunmadığına bakın. Boş bir yolda freni tekrar deneyin. Devreye girmiyprsa abs servis yada usta net cevabı verecektir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl Yazar comment_323645 Rot balans ayarına gidin. Bagajda krikoyu yada metallerin birbirine dokunup dokunmadığına bakın. Boş bir yolda freni tekrar deneyin. Devreye girmiyprsa abs servis yada usta net cevabı verecektir Tavsiyeleriniz için teşekkürler,kontrol ettireceğim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201510 yıl comment_323670 Kemerini bağla, sol ayakla frene bas ama sıkıca tut direksiyonu veya sağ ayağın ile panik yaparmış gibi sonuna kadar bas. Abs'de sorun olsa arıza ışığı yanar, uğraşmaya değmez. Doğan abinin dediği gibi balanscıya gidersin hallederler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201510 yıl Yazar comment_323677 Kemerini bağla, sol ayakla frene bas ama sıkıca tut direksiyonu veya sağ ayağın ile panik yaparmış gibi sonuna kadar bas. Abs'de sorun olsa arıza ışığı yanar, uğraşmaya değmez. Doğan abinin dediği gibi balanscıya gidersin hallederler. Zaten kemersiz yola çıkmam ama sol ayak işine girmeyeyim diyorum,sağ ayakla dipleyeceğim.İnşallah bi sıkıntısı yoktur absnin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın