Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323597 "Hayatta bir şeyler yavaşsa, punto evo seni hızlandırır. " deyip kendi arabamın reklamını koyarım. He benimki bu kadar hızlı mı? -Değil. Onu da lastiklere bağlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323599 Heyt, forumcu işte; nasılda destek oluyor. Afferim Seni görüp utansınlar güzelim. Bu da benden sana 2.si Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323600 Heyt, forumcu işte; nasılda destek oluyor. Afferim Seni görüp utansınlar güzelim. Bu da benden sana 2.si Aha taşı yedik kafaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl Yazar comment_323603 Heyt, forumcu işte; nasılda destek oluyor. Afferim Seni görüp utansınlar güzelim. Bu da benden sana 2.si Yatupçum Aha taşı yedik kafaya Yanılmıyorsam böyle bir alt forum açmak sizin fikrinizdi. Ben de içini doldurdum. Yakında forumu Punto'lularla doldurcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323604 Yatupçum Yanılmıyorsam böyle bir alt forum açmak sizin fikrinizdi. Ben de içini doldurdum. Yakında forumu Punto'lularla doldurcam İşgal planları var demek Buralar karışır o zaman biraz sonra, çekirdeğimi alayım ben @Doğan abiieeee! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın