Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Köy Okulu Yardımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

...iyi günlerde kullansınlar üstadım. Bu arada @Yakup Çağatay ile iletişime geçtiniz mi? H.sonu buluşmamızda focusclub üyesi arkadaşlarımız kardeşlerimize malzeme alınsın diye bağış yaptılar. Yakup "Hocam size ne lazım?" diye soruyordu ...

Görüşüyoruz Kaan bey. Yardımcı olan tüm üyelerimize çook teşekkür ederim.

Ahmet hocam siparişiniz az önce verdim inşaallah en kısa zaman da elinize ulaşır.Teslimat bilgileri olarak sizin adınız ve okul adresiniz yazılıdır UPS kargo ile gelecekmiş.Hayırlara vesile olması dileği ile sağlıcakla kalın

Allah razı olsun Osman bey. Ürünler elimize ulaştığımızda buradan paylaşırım.

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 7,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Buluşmadan gelenler ve @Semih O.'nun katkılarıyla 600 lira topladık.   @Ömer Osman Özün aracılığıyla indirimli şekilde, okulumuza 6 dolap ve 3 ısıtıcı aldık  İnş sorunsuz gider ve kullanırlar. Bazı k

• Ahmet Özcan
    Ahmet Özcan

Ve sonunda dolapların montesi bitti. Çocuklarla beraber düzenledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

• Ahmet Özcan
    Ahmet Özcan

Yardımlarınız ilk ayağı olan sobalarımız bugün itibariyle elimize ulaştı. Emeği geçen herkese çoook teşekkür ederim.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Buluşmadan gelenler ve @Semih O.'nun katkılarıyla 600 lira topladık. 

@Ömer Osman Özün aracılığıyla indirimli şekilde, okulumuza 6 dolap ve 3 ısıtıcı aldık :) İnş sorunsuz gider ve kullanırlar. Bazı kargolar okula gitmediği için artık hocamıza da biraz iş düştü ama ne yapalım :( 

Hepinize Teşekkür Ederim. 

12084081_10153597022394373_766546809_n.t

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buluşmadan gelenler ve @Semih O.'nun katkılarıyla 600 lira topladık. 

@Ömer Osman Özün aracılığıyla indirimli şekilde, okulumuza 6 dolap ve 3 ısıtıcı aldık :) İnş sorunsuz gider ve kullanırlar. Bazı kargolar okula gitmediği için artık hocamıza da biraz iş düştü ama ne yapalım :( 

Hepinize Teşekkür Ederim. 

12084081_10153597022394373_766546809_n.t

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Okula götürme işini de bir şekilde hallederim. Sizi o kadar yorduk zaten nakliye işini de çözeriz.

Yanıtlama zamanı:

şu forumdaki bilinci toplumun geneline bir yayabilsek... 

emeği geçen herkese bravo, herşey çocuklar için...

Yanıtlama zamanı:

Ahmet hocam siparişiniz az önce verdim inşaallah en kısa zaman da elinize ulaşır.Teslimat bilgileri olarak sizin adınız ve okul adresiniz yazılıdır UPS kargo ile gelecekmiş.Hayırlara vesile olması dileği ile sağlıcakla kalın

Ahmet hocam sizin önerdiğiniz kitap seti ellerinde yokmuş dün akşam konuştuk bu seneki yeni setlerden gönderecekler o nedenle pazartesi yada salı eliniz de olur kitaplar

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ahmet hocam sizin önerdiğiniz kitap seti ellerinde yokmuş dün akşam konuştuk bu seneki yeni setlerden gönderecekler o nedenle pazartesi yada salı eliniz de olur kitaplar

Çook teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yardımlarınız ilk ayağı olan sobalarımız bugün itibariyle elimize ulaştı. Emeği geçen herkese çoook teşekkür ederim.

20151012_142220.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Olabilir Semih bey. Ama daha çok kaynak kitaplarına ihtiyacımız var.

Çoook teşekkür ederim Kaan Bey.

Semih bey kargonuz elimize ulaştı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederiz.

20151012_150434.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ahmet hocam kargonuz yoldaymış Sanırım size bilgi vermişler bir aksilik olursa haberimiz olsun.Bu arada öğrencilerimiz hem şirin hem de sevimli görünüyorlar. İnşallah vatana millete hayırlı olurlar

Yanıtlama zamanı:

Ahmet hocam ben de O çocuklar ve okulun için yaptıkları takdir ve tebrik ediyor seni ve tüm yardım eden arkadaşları alkışlıyorum. Bu yüce mesleğini layıkıyla yaptığını düşünüyorum.

Kaynak kitap konusunda birşeyler yapıp bende göndereceğim İnşallah.

Kolay gelsin sana...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Osman bey kargonuz elimize ulaşmıştır. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

Osman bey kargonuz elimize ulaşmıştır. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim.Küçüklerin gözlerinden öperim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.