Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Köy Okulu Yardımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dolaplar dün itibariyle geldi. Focus yine yarı yolda bırakmadı bizi. Okula kendi aracımla getirdim. Demonte oldukları için montajını yaptıktan sonra fotoğraf paylaşacağım. 

Ahmet hocam ben de O çocuklar ve okulun için yaptıkları takdir ve tebrik ediyor seni ve tüm yardım eden arkadaşları alkışlıyorum. Bu yüce mesleğini layıkıyla yaptığını düşünüyorum.

Kaynak kitap konusunda birşeyler yapıp bende göndereceğim İnşallah.

Kolay gelsin sana...

Çok teşekkür ederim Gürkan bey.

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 7,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Buluşmadan gelenler ve @Semih O.'nun katkılarıyla 600 lira topladık.   @Ömer Osman Özün aracılığıyla indirimli şekilde, okulumuza 6 dolap ve 3 ısıtıcı aldık  İnş sorunsuz gider ve kullanırlar. Bazı k

• Ahmet Özcan
    Ahmet Özcan

Ve sonunda dolapların montesi bitti. Çocuklarla beraber düzenledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

• Ahmet Özcan
    Ahmet Özcan

Yardımlarınız ilk ayağı olan sobalarımız bugün itibariyle elimize ulaştı. Emeği geçen herkese çoook teşekkür ederim.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Size yemin ediyorum 3-4 dakika önce dolaplar aklıma geldi, acaba ne durumda gitti mi diye.

Haberi gelmiş :P Güle güle kullanın :yeah: Umarız güzel ürünlerdir

Güzel güzel. Sınıf için de ideal yükselikte. Montajı biraz zaman alıyor. Dün bir tanesinin montajını yaptım. :Montaj mantığını kavradım. Diğer 5 dolap daha kısa sürede montaj edebilirim diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Güzel güzel. Sınıf için de ideal yükselikte. Montajı biraz zaman alıyor. Dün bir tanesinin montajını yaptım. :Montaj mantığını kavradım. Diğer 5 dolap daha kısa sürede montaj edebilirim diye düşünüyorum.

gerekirse uzaktan masa üstü yardım ederiz.montaj sayfalarını gönderseniz yeter:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

gerekirse uzaktan masa üstü yardım ederiz.montaj sayfalarını gönderseniz yeter:)

Dün 1 tane montaj yaptım. O biraz uğraştırdı. Ama mantığını kavradım.. Yinede düşünceli davranışınız için çook teşekkür ederim Osman bey.

Yanıtlama zamanı:

Yurtiçi kargo'ya sabah mail attım, umarım incelik gösterip kabul ederler okula götürme işini. 

Y.K. 11 gün sonra dönüş yaptı, biz kurduk bile dedim dolapları.

Sonuç olarak götüremiyoruz dendi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ve sonunda dolapların montesi bitti. Çocuklarla beraber düzenledik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

DSC_8159.JPG

DSC_8168.jpg

DSC_8169.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ne güzel olmuş, Allah kardeşlerime zihin açıklıkları ihsan eylesin... ne mutlu onlara ki iyi de bir öğretmenleri / abileri var ... vatanıma - milletime hayırlı evlatlar olmalarını dilerim. (bkn.Eline sağlık be hocam) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.