Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2015 ...iyi günlerde kullansınlar üstadım. Bu arada @Yakup Çağatay ile iletişime geçtiniz mi? H.sonu buluşmamızda focusclub üyesi arkadaşlarımız kardeşlerimize malzeme alınsın diye bağış yaptılar. Yakup "Hocam size ne lazım?" diye soruyordu ... Görüşüyoruz Kaan bey. Yardımcı olan tüm üyelerimize çook teşekkür ederim. Ahmet hocam siparişiniz az önce verdim inşaallah en kısa zaman da elinize ulaşır.Teslimat bilgileri olarak sizin adınız ve okul adresiniz yazılıdır UPS kargo ile gelecekmiş.Hayırlara vesile olması dileği ile sağlıcakla kalın Allah razı olsun Osman bey. Ürünler elimize ulaştığımızda buradan paylaşırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Buluşmadan gelenler ve @Semih O.'nun katkılarıyla 600 lira topladık. @Ömer Osman Özün aracılığıyla indirimli şekilde, okulumuza 6 dolap ve 3 ısıtıcı aldık İnş sorunsuz gider ve kullanırlar. Bazı kargolar okula gitmediği için artık hocamıza da biraz iş düştü ama ne yapalım Hepinize Teşekkür Ederim. 18 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Buluşmadan gelenler ve @Semih O.'nun katkılarıyla 600 lira topladık. @Ömer Osman Özün aracılığıyla indirimli şekilde, okulumuza 6 dolap ve 3 ısıtıcı aldık İnş sorunsuz gider ve kullanırlar. Bazı kargolar okula gitmediği için artık hocamıza da biraz iş düştü ama ne yapalım Hepinize Teşekkür Ederim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Okula götürme işini de bir şekilde hallederim. Sizi o kadar yorduk zaten nakliye işini de çözeriz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 şu forumdaki bilinci toplumun geneline bir yayabilsek... emeği geçen herkese bravo, herşey çocuklar için... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Yurtiçi kargo'ya sabah mail attım, umarım incelik gösterip kabul ederler okula götürme işini. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Ahmet hocam siparişiniz az önce verdim inşaallah en kısa zaman da elinize ulaşır.Teslimat bilgileri olarak sizin adınız ve okul adresiniz yazılıdır UPS kargo ile gelecekmiş.Hayırlara vesile olması dileği ile sağlıcakla kalın Ahmet hocam sizin önerdiğiniz kitap seti ellerinde yokmuş dün akşam konuştuk bu seneki yeni setlerden gönderecekler o nedenle pazartesi yada salı eliniz de olur kitaplar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Ahmet hocam sizin önerdiğiniz kitap seti ellerinde yokmuş dün akşam konuştuk bu seneki yeni setlerden gönderecekler o nedenle pazartesi yada salı eliniz de olur kitaplar Çook teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yardımlarınız ilk ayağı olan sobalarımız bugün itibariyle elimize ulaştı. Emeği geçen herkese çoook teşekkür ederim. 14 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Olabilir Semih bey. Ama daha çok kaynak kitaplarına ihtiyacımız var. Çoook teşekkür ederim Kaan Bey. Semih bey kargonuz elimize ulaştı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederiz. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Ahmet hocam kargonuz yoldaymış Sanırım size bilgi vermişler bir aksilik olursa haberimiz olsun.Bu arada öğrencilerimiz hem şirin hem de sevimli görünüyorlar. İnşallah vatana millete hayırlı olurlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Semih bey kargonuz elimize ulaştı. Yardımlarınız için çok teşekkür ederiz. Biz teşekkür ederiz hocam, az da olsa işe yararsa ne mutlu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Ahmet hocam ben de O çocuklar ve okulun için yaptıkları takdir ve tebrik ediyor seni ve tüm yardım eden arkadaşları alkışlıyorum. Bu yüce mesleğini layıkıyla yaptığını düşünüyorum. Kaynak kitap konusunda birşeyler yapıp bende göndereceğim İnşallah. Kolay gelsin sana... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Özcan Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Ahmet hocam sizin önerdiğiniz kitap seti ellerinde yokmuş dün akşam konuştuk bu seneki yeni setlerden gönderecekler o nedenle pazartesi yada salı eliniz de olur kitaplar Osman bey kargonuz elimize ulaşmıştır. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Osman bey kargonuz elimize ulaşmıştır. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. ben teşekkür ederim.Küçüklerin gözlerinden öperim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap