Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Style mi Titanium mu Tavsiye ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yani fark biraz açıldı ama tdci powershift teknolojisi de çok ileri. Hem yüksek tork dayanimli powershift, hem eu6 için gereken filtreler vs . Beyefendi ötv siz  alacağı için çok avantajlı,  5 sene sonra satarken normal arabalardan farksız satacak ciddi kar bile elde edebilir. Durumn musaitse alabiliyorsa tdci powershift almalı naçizane fikrime göre.

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 31,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan bey öncelikle hoşgeldiniz... Sanırım siz ötv'siz araç alacaksınız, başka bir konu başlığında öyle birşey okuduğumu hatırlıyorum... imkanlar dahilinde ise titanium her zaman tercih edilmeli. örn

• Ortama bir kurt atayım :): das auto :) Açıkcası marka kesinleşmiş ise ps de bende dizel tercih ederdim, Tabii soru burda iki Donanım Arasında, ancak iş dizele dönünce her Açıdan zenginleşiyor,

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

1999'dan beri diyoruz aldın mı, Ghia alacaksın diye.  Son dönemin Titanium'u üst değil orta donanımdır ayrıca. Bu da otosanın bence strateji hatasıdır. Keşke adetli satabilseler de bunlara düzenleme

Yanıtlama zamanı:

Style'ı tek geçerim (forum ahalisinin çoğu bu düşüncemi biliyor ama tekrar edeyim dedim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dizeli alırken pahalı ama satarken de pahalı. Hele ki az km yapmış dizel havada kapılır. Yani az km yapıyorum dizel almamak için iyi bir bahane değil. Fakat  dizel powershift titanium da alabilme sınırının üzerinde pahalı kalabilir.

Hayırlı olsun karariniz. Ancak dizel powershift de öyle hemen cizilmemeli..

Haklısınız bende istiyoruz dizel otomatik şimdiye kadar alıcaktım zaten benzinli ama dizel çıkacak dediler fiyat belli olmadıgı için bekledim sonra araya beklenmedik bazı durumlar girdi buzamana kaldı nasip diyeyim yinede tavsiyeniz için teşekkürler

Hakan şimdiden hayırlı olsun o vakit..

Teşekkür ederim bekir abi çok sagol..

@H. Cenk Gönderdiğin bi-xenon abi ben halojene razıyım.

@hakan tek Şimdiden hayırlı olsun bu arada.

Teşekkürler Semih Abi çok sagol..

hakan tek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hayır olsun Hakan bey. İyi günlerde kullanın inşallah.

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı uğurlu olsun alacağınız araç inşaallah. Opsiyon olarak ekleteceğiniz cam tavanı, ailecek istediğiniz bir donanım olarak okudum. Tercih meselesidir bu işler fakat ben opsiyon olarak alınabilecek en elzem özelliğin bixenon olduğunu düşünüyorum. Hatta Avrupa standartları gereği bütün otomobillerde abs, hava yastığı, esp gibi özellikler nasıl güvenlik ekipmanı olarak standart sunulmak zorundaysa yolun durumuna göre aydınlatmada bulunan bixenon teknolojisinin gece sürüşü güvenliği için standart olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halojen farlarla gece yolculukları hem daha tehlikeli hem daha zor oluyor. Fikriniz değişmez belki ama opsiyon olarak cam tavan yerine bixenon hem güvenliğiniz, hem aracınız için daha iyi olabilir kanaatindeyim.

Yanıtlama zamanı:

malesef  @H. Cenk abiye katılamıyorum bu dizel konusunda... satmak düşüncesiyle mi alıyoruz (ki bu ticari mantığa girer) yoksa kullanım amacıyla mı? Böyle böyle yaparak @Yakup Çağatay'un da dediği gibi aradaki makas sürekli açıldı. Gerçekten ihtiyacı olan vatandaş otomatik dizele yaklaşamaz oldu... 

Yılda max. 10.000 km yapan bir vatandaş neden dizel alsın... vs vs... 

neyse hayırlı olsun @hakan tek abi, balıkesirde powershift ile bir sorun yaşayacağını sanmam, trafiksiz yerlerde onu kullanmak gerçekten çok zevkli.

Sunroof işini de kıskanmadım değil :)

Yanıtlama zamanı:

Bi-xenon opsiyonunu bence de ciddi olarak düşünün. Hayırlı olsun şimdiden.

Yanıtlama zamanı:

İlk düşündüğüm paket tekno paketdir.gece gündüz kullanılması.city safe bende 2 defa çalıştı.dikkatli biriyim derim ama an lik dikkat kaybında araç gözü müdahale ediyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayırlı uğurlu olsun alacağınız araç inşaallah. Opsiyon olarak ekleteceğiniz cam tavanı, ailecek istediğiniz bir donanım olarak okudum. Tercih meselesidir bu işler fakat ben opsiyon olarak alınabilecek en elzem özelliğin bixenon olduğunu düşünüyorum. Hatta Avrupa standartları gereği bütün otomobillerde abs, hava yastığı, esp gibi özellikler nasıl güvenlik ekipmanı olarak standart sunulmak zorundaysa yolun durumuna göre aydınlatmada bulunan bixenon teknolojisinin gece sürüşü güvenliği için standart olması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü halojen farlarla gece yolculukları hem daha tehlikeli hem daha zor oluyor. Fikriniz değişmez belki ama opsiyon olarak cam tavan yerine bixenon hem güvenliğiniz, hem aracınız için daha iyi olabilir kanaatindeyim.

Teşekkür ederim yorumunuzu dikkate alıcam şuan tam oarak fiyatını bilemiyorum ama Balıkesirdeki Ford bayi gerçekten hiç indirim yapmıyor kasıyor resmenbazen kızmıyor degilim aracı Ankaradan da alma fikrim oluştu sırf inat olsun diye :)

malesef  @H. Cenk abiye katılamıyorum bu dizel konusunda... satmak düşüncesiyle mi alıyoruz (ki bu ticari mantığa girer) yoksa kullanım amacıyla mı? Böyle böyle yaparak @Yakup Çağatay'un da dediği gibi aradaki makas sürekli açıldı. Gerçekten ihtiyacı olan vatandaş otomatik dizele yaklaşamaz oldu... 

Yılda max. 10.000 km yapan bir vatandaş neden dizel alsın... vs vs... 

neyse hayırlı olsun @hakan tek abi, balıkesirde powershift ile bir sorun yaşayacağını sanmam, trafiksiz yerlerde onu kullanmak gerçekten çok zevkli.

Sunroof işini de kıskanmadım değil :)

Gerçekten haklısınız Dizel araç hep hayalim ama malesefki benzinli ile arasındaki uçurum beni korkutuyor mesela dizel focus alsam herhalde  8 - 9 yıl satmadan zevk ile kullanırım..

Hayır olsun Hakan bey. İyi günlerde kullanın inşallah.

Teşekkürler Soner Bey :)

hakan tek tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.