Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arkadan gelen aracın selektör yapması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abi ben yol isteyince pek hevesli olmuyorlar durmaya. Sağa atlayıveriyorlar. Ha korna yada dibine girme felan yok. Bixenon şimşeği yiyince sağa dalıyolar

• Yanıt 94
  • Görüntüleme 20,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bi yolda hız sınırında gidiyo bile olsa sol şeridi işgal edemez ya yavaşlıyıp yada hızlanıp yol vericek. Çok uyuz oluyorum.

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bende konu hakkında ki ön yargılarımı paylaşayım bari   Görebildiğim kadarı ile bayan şöförler genelde çok çekingen kullanıyorlar. Acemi bayan sürücü sayısı acemi erkeklere göre daha fazla. Bu acemi

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Az çok konu ile ilgisi varken söylemek istedim. (Bu satır gereksiz) Bir gün Bakırköy'de kuzenle yay olarak geziyoruz (işimiz var) Kartaltepeye doğru gideceğiz yani Eminet ve Kaymakamlığı geçince sağa

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Selektör ve korna kullanma huyum yok ancak bu konuda kendimi şanslı hissediyorum, Mondeo geniş gövdesi ve yine büyük gündüz ledlerinin avantajı ile yolu kendine açmasını çok iyi beceriyor, dikiz aynasında görmemeniz imkansız gibi,  sollama prestiji çok yüksek. Genel olarak gündüz ledli araçların hepsinde bu avantaj daha fazla diye düşünüyorum arkadan yaklaşırken daha iyi fark ediliyorsunuz.

Birazcık iddaalı bir cümle olmuş ama aklıma nedense 1.0 Ekobüs @@Doğan ve Atmosferik @Mert geldi. :)

1.0 Ecoboost alalı 2 ay oldu. 1.5 dizel hyundai getz vardı daha önce onunla yapmışlığım çok :)   

Yanıtlama zamanı:

1.0 Ecoboost alalı 2 ay oldu. 1.5 dizel hyundai getz vardı daha önce onunla yapmışlığım çok :)   

1.5 dizel Getz biliyorum o arabayı, arkadaşımda vardı "Uçan tabut" diyordum ben ona :D

Yanıtlama zamanı:

Bir de şunu anlamıyorum açıkcası.İddialı olacak ama gerçekten şoför olan kişi zaten arkasından gelenin dibine yanaşmasına selektör yapmasına fırsat vermeden yolda ilerlemeli.Yahu zaten önün boşsa git en sağdan mis gibi.gerektiğinde yap sollamadı geri gir şeridine.Rampa çıkarken çok denk geliyor.Geç sağa be adam illa vites mi küçültelim bırak rahatça çıkalım rampayı.Sadece saygı olsa bence yeter artar.

Yanıtlama zamanı:

1.5 dizel Getz biliyorum o arabayı, arkadaşımda vardı "Uçan tabut" diyordum ben ona :D

Abi aynen doğru  çok iyi gidiyor ama nasıl gittiği belli değil... En önemlisi de sonunda nasıl duracağın 

Yanıtlama zamanı:

Aracım dizel yani sol şerit zor yaw :):)

Seni sağa geçirecek biri çıkar be abi.Sen en iyisi orta şeritte kal.Ben senin sağında Mert de en sağda yan paralel deki toprak yolda :D

Yanıtlama zamanı:

Bir de şunu anlamıyorum açıkcası.İddialı olacak ama gerçekten şoför olan kişi zaten arkasından gelenin dibine yanaşmasına selektör yapmasına fırsat vermeden yolda ilerlemeli.Yahu zaten önün boşsa git en sağdan mis gibi.gerektiğinde yap sollamadı geri gir şeridine.Rampa çıkarken çok denk geliyor.Geç sağa be adam illa vites mi küçültelim bırak rahatça çıkalım rampayı.Sadece saygı olsa bence yeter artar.

Bak çok doğru konuya değinmişsin Doğan'cım, iyi şöfor asla kendine selektör yaptırmaz, kendini sıkıştırmaz, arkadan gelenin durumunu göre yada önde gidenin durumuna göre hızlanır yada yavaşlar, işini kendisi görür. 

Yanıtlama zamanı:
Seni sağa geçirecek biri çıkar be abi.Sen en iyisi orta şeritte kal.Ben senin sağında Mert de en sağda yan paralel deki toprak yolda [emoji3]

Yok be Doğan'ım ben sol şeritti kullanmam zor aracım kötü dizel diye yazmıştım..

Yanıtlama zamanı:

Abi sana aynen katılıyorum. Benim kast ettiğim sağa geçmeye fırsat bile vermeden tacize başlayan  maganda tipler.

Yanıtlama zamanı:

Bak çok doğru konuya değinmişsin Doğan'cım, iyi şöfor asla kendine selektör yaptırmaz, kendini sıkıştırmaz, arkadan gelenin durumunu göre yada önde gidenin durumuna göre hızlanır yada yavaşlar, işini kendisi görür. 

Abi zaten anlamıyorum bizdeki sol şerit hastalığını.Bazı m.ll.r da sağ şeritteyken arkama gelip selektör yapıyor.Ben de sola geçip yol veriyorum :D nasıl ama

Yok be Doğan'ım ben sol şeritti kullanmam zor aracım kötü dizel diye yazmıştım..

Hadi hadi yokuş aşa 120 bastım diye hava atıyordun daha geçen gün.

Yanıtlama zamanı:
Abi zaten anlamıyorum bizdeki sol şerit hastalığını.Bazı m.ll.r da sağ şeritteyken arkama gelip selektör yapıyor.Ben de sola geçip yol veriyorum [emoji3] nasıl amaHadi hadi yokuş aşa 120 bastım diye hava atıyordun daha geçen gün.

Nerdeeee yokuş aşağı bile 98 geçmiyor ..

Yanıtlama zamanı:
Abi el frenini gene mi unuttun yaaaaa

Hakkaten o neydi yaw :):) zaten şehir içindeyim sıkıntı yok...:)

Yanıtlama zamanı:

1974'ten beri Orta Avrupa'da sık sık araba kullanmışlığım var, özellikle Almanya hiç öyle anlattığınız gibi masum bir yer değil. Tabii Almanya'nın Türkleşmesinin de rolü vardır kuşkusuz, ama şeridi zamanında boşaltmazsanız fena halde uyarılırsınız. 

Tabiki haklısınız hocam.

Uyarılırsınız ama söylemek istediğim bizdeki gibi sık karşılaşılan bir durum olmadığı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.