Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Bilim kanaate değil kanıta dayanır. Cahilin cesareti her zaman bilgilinin kuşkusuna galip gelir. C.Boneval 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 YaratıIanı hoş gör, yaradan’dan ötürü. Yunus Emre..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Dert dediğin s.k gibidir. En büyüğü kendininki sanırsın... (Argo icin affiniza siginiyorum) Bu şekilde yazmak serbestse biraz da gülelime çok iyi bir fıkra yazabilirim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 İşte günün sözü............. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Kurdun kurdu boğması, kuzuyu yalnız başına yeme isteğindendir ... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Dünyanın en ünlü kalp doktoru Michael De Bakey'ın arabası bozulmuş, arabasını tamire götürmüş. Tamirci arabasının kaputunu açmış veDr. Michael DeBakey'e dönerek: - Size birşey soracağım, neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz. Mesela ben şimdi itinaile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerede olduğunu anlayacağım, kapakçıklarıtemizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli isemotoru çıkarıp yerine yenisini takacağım! Söylesenize nasıl oluyorda siz milyondolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun atıyorum?Bunun üzerine Dr. DeBakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş: - Bunların hepsini Araba çalışıyorken Yapmayı denesene ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 etc = end of thinking capacity 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Miraç Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2013 Vantilatörü serbest bırakacaksın. Dönerse serindir, dönmezse hiç serin olmamıştır... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Gunun sozune yazmanin daha dogru olacagini dusundum. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 İki kişinin bildiği sır değildir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Bugünkü aklım olsaydıDün yaptıklarımı yapmazdım.Ama dün yaptıklarımı yapmasaydımBugünkü aklım olmazdı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 (düzenlendi) Eğer yanlış yönde ilerliyorsanız ne hızla gittiğinizin hiç bir önemi yoktur. (Gandhi'ye ait olduğu söylenir) Ocak 22, 2014 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Eğer yanlış yönde ilerliyorsanız ne hızla gittiğinizin hiç bir önemi yoktur. (Gandhi'ye ait olduğu söylenir) Aklıma bu söz geldi hemen Nereye gideceğinizi bilmiyorsanız hangi yoldan gittiğinizin bir önemi yoktur... (Alice harikalar diyarında) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 "Bana bir ülkenin para kontrolünü verin, kanunları kimin koyduğu umurumda bile olmaz."...MAYER AMSCHEL ROTHSCHİLD 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 " Altın kuralı hatırlayın. Altına sahip olan kuralları koyar" Zengin Baba Yoksul Baba kitabından. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap