Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314358 Yav bedavası varken 3-5 tl gerek yok.Damacanayı dik kafaya gitsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314362 yakup iyi trolledi sizi... oturun yiyin birbirinizi şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl Yazar comment_314415 pompa al @Yakup Çağatay Pompaladıktan sonra dökülüyor zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314418 Şimdi ben özet geçeyim.. Yakup diyor ki, damacana diyor, malum 19 litre... hadi bu damacana değil de şişe olsun, 1 litre, bilemedin 1,5 litre.. Doldururken diyor, büyük risk diyor.. (arabaya benzin mi dolduruyor anlamadım neden riskli olduğunu ama siz anlamış gibi yapın hee hee diyin) ortalama diyor ne kadar dökülüyor diyor.. altına diyor, bez neyim seriyor musunuz diyor? (bunu hiç anlamadım hele).. 1 bardağı geçgin (ki bence geçkin olacak) dökmüşlüğü varmışımış... öyle diyor.. ben Yakup'un yalancısıyım.. Olayı şu videoyla da özetleyebiliriz: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314428 Burdan çıkan sonuç. Yakupun elinin ayarı yok :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314431 Ya şimdi damacanayı devirip bardağa doldururken mi yoksa damacananın pompasına pump it diye abanırken mi yere dökülüyor onu anlamadım... o bi açıklığa kavuşsa süreçte epey bi yol alacağız da.. onu netleştiremedik.. yazarken de Yakup da pek iyi değildi herhalde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314432 Bizde oran çok yüksektir. 19 l damacanın 1-1,5 litresi yere dökülür diyebilirim. İkisi de pompa ayarını öğrenememe konusunda çok başarılı iki delikanlı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314433 Ya şimdi damacanayı devirip bardağa doldururken mi yoksa damacananın pompasına pump it diye abanırken mi yere dökülüyor onu anlamadım... o bi açıklığa kavuşsa süreçte epey bi yol alacağız da.. onu netleştiremedik.. yazarken de Yakup da pek iyi değildi herhalde Damacanayı kafaya dikerken üstüne akan su miktarı diye biliyordum ben.Bardağa mı koyuyoruz suyu.Sonrada bardakla şişeye dolduracas yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314435 Damacanayı kafaya dikerken üstüne akan su miktarı diye biliyordum ben.Bardağa mı koyuyoruz suyu.Sonrada bardakla şişeye dolduracas yani. o zaman taban alanı çarpı yükseklik diyorum ben.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314436 ne dökülmüş? ...anlamadım ki Avukatlar koşusu yapılmış abi.Alperen lerin grubu formsuz oldukları için dökülmüşler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314437 Avukatlar koşusu yapılmış abi.Alperen lerin grubu formsuz oldukları için dökülmüşler Bizde sağdan 50-60'la giden x5'ler yoktu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314438 Bizde sağdan 50-60'la giden x5'ler yoktu Bizde de solda yoktu. Sol bizimdir :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl comment_314451 Şimdi, demek ki Damacana ile su almak tamamen israf :) Litrelik en iyisi bu anlaşılıyor,:):):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201511 yıl Yazar comment_314459 Bizde oran çok yüksektir. 19 l damacanın 1-1,5 litresi yere dökülür diyebilirim. İkisi de pompa ayarını öğrenememe konusunda çok başarılı iki delikanlı var. Anlayan çıktığına göre örnek alabilirsiniz Garip düşünenleri ise ben anlamadım siz kaç defa damacanayı ters çevirip bardak döküyorsunuz hadi döktün bardağın altına bir şey mi seriyorsunuz Bu kadar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın