Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl comment_312454 herkese selam araçlarında bluetooth olan arkadaşlardan akıllı saatte kullanan var mı merak ediyorum çünkü telefon hem arabayla hemde saatle eşleşirse hangisi aktif oluyor yani telefonla akıllı saat hep iletişim halinde arabaya binince saati iptal edip arabayımı aktif hale getirmek gerekecek bu her direksiyona oturunca bu işlem yapılacakmı yada her ikisi aktif mi oluyor (iphone 5s kullanıyorum ve akıllı saat alma gibi bir niyetim var ama nedense böyle enteresan bir soru kafamı kurcaladı...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl comment_312455 Aracın model yılı nedir ? Daha doğrusu üretim yılını ve ayını biliyor musunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl Yazar comment_312457 aracım 2012 style pp ve aracın üzerinde navitech cihazı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl comment_312458 aracım 2012 style pp ve aracın üzerinde navitech cihazı var Orjinal sistem üzerinden çalışmaya devam ediyorsa BT, 6 adet cihazı aynı anda destekleyebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl Yazar comment_312460 yeni cihazda bu işlemi denemedim ama orjinal cihazdayken dediğiniz gibi 6 tane telefonu tanıtabiliyordum ama tabiki tek biri aktif oluyordu yada ben öyle biliyorum yani yanımdaki kişide arabaya bağlandığında sadece bir telefon aktif oluyordu diye hatırlıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl comment_312461 yeni cihazda bu işlemi denemedim ama orjinal cihazdayken dediğiniz gibi 6 tane telefonu tanıtabiliyordum ama tabiki tek biri aktif oluyordu yada ben öyle biliyorum yani yanımdaki kişide arabaya bağlandığında sadece bir telefon aktif oluyordu diye hatırlıyorum doğru biliyorsunuz. Ancak yanlış anlamadıysam burada soru telefon açısından, hem saate hem arabaya bağlanabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201511 yıl Yazar comment_312465 evet aslında merak ettiğim bu telefon her ikisinede bağlanabilecek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201511 yıl comment_312477 Pek cok telefonda ayni anda birden cok bt cihaza baglanma ozelligi yok. Olacagini zannetmiyorum. Illa ki birine bagli kalacaktir. O da ilk olarak aktif edilen baglanti olmasi muhtemel. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201511 yıl comment_312483 mallığıma verin ama ... akıllı saat ne ya? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201511 yıl comment_312494 mallığıma verin ama ... akıllı saat ne ya? Telefon ile Bluetooth yoluyla senkronize çağrıları, mesajları, bildirimleri falan gösteren cihazlar abi Fotoğraf bilem çekeni var. Öğrenci milleti için yeni bir kopya aracı. Temmuz 7, 201511 yıl Semih O. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201511 yıl comment_312527 Benim aracımda sync2 sistemi mevcut ben telefonumu ve cocukların tabletlerini araca tanıttım fakat bluetooth açınca telefon ve tablet isimleri cıkıyor hangisini kullanmak istersen onu sećiyorsun yani her ikisi aynı anda aktif olmuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 201511 yıl comment_312654 Cep telefonun, saate BT hariç bağlanma şekli varsa olur yoksa olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201511 yıl Yazar Solution comment_314604 bilgilendirme açısından konu eskide kaldı ama merak eden olur diye yazıyım dedim kullandığım telefon iphone 5s hem saatle hemde arabayla aynı anda bağlantı kurabildim:))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201511 yıl comment_314733 Alper bey saatinizin markası nedir ? ufak bi tanıtım yapar mısınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201511 yıl Yazar comment_314863 cookoo watch markalı saati kullanıyorum..analog bir saat çok detaylı değil sadece gelen arama,mesaj,mail,sosyal paylaşım ağlarıdan gelen bildirimler için uyarı veren uzaktan foto çekebilen su geçirmeyen ve 1 seneye yakın pil ömürlü ufak akıllı bir saat.)) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın