Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

uğur ay

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

uğur ay Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ÜSKÜDAR/İST.
  • Arabam:
    FII 08/INSIGNIA1.6T/F III
  • Meslek:
    ASKERİ PERSONEL
  • Cinsiyet:
    Bay

uğur ay's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. 2 sene önce huawei ascend mate aldım. Tercih sebebim fiyatı ve 6 inç ekranıydı. 3-4 ay önce teknik servis bi arızasını yapamadı ve yeni cihaz değişimi yaptı. ascend mate üretimi olmadığı için G7 verdi. Telefonun özellikleri,fiyatı vs hakkında bi bilgim yoktu, aldıktan sonra kullanmaya başladım. fiyatı internette 850-900 civarlarında. piyasadaki çoğu telefondan ucuz. Şarjı da @Zafer Yusoğlunun bahsettiği gibi gayet iyi. arka planda çalışan uygulamaları kapatıyorum, internet açık ve ekran parlaklığı da normal seviyede kullanıyorum. bu şekilde 2 gün yetiyo bana. çok para vermek istemiyorum diyorsanız alınabilir. ben memnunum.
  2. İnsignia almayı kafanıza koyduysanız sabredip bekleyin mutlaka güzel fiyata dolu bir insignia bulunur. Almışken kesinlikle Cosmo paket olmalı ve mümkünse Flexride olmalı. www.insigniateam.com/forum sitesini incelemenizi tavsiye ederim, aracın bilinmeyen bir çok yönünü bu sitede öğrenebilirsiniz. Forumda da konusu açılmıştı,okumuşsunuzdur. Opel 24 saat insignia veriyor test amaçlı. http://insigniaile24saat.com/ bu linkten rezervasyon yaptırabilirsiniz. hem deneme ve kafanızdaki diğer araçlarla kıyaslama imkanı olabilir.
  3. İnsigniayı tavsiye ederim yol tutuş,konfor,donanım olarak çok dolu bir araç. sizi üzmez, keyiflidir. 1.6T 180 bg Cosmo paketi vardı bende. Aklınıza takılan soru varsa yardımcı olurum.
  4. uğur ay

    Akıllı Saat

    Alper bey saatinizin markası nedir ? ufak bi tanıtım yapar mısınız
  5. Arkadaşlar babam için 2014 focus3 trend x aldık. bu tarz bi cihaz arayışına girdim ben de. cihazı aldınız mı?
  6. akü bitmeden hiç sıkıntı yoktu. aküyü takınca oldu bu arıza??
  7. evet sert araç yürürken cevirmek kolay ancak dururken çok zor
  8. öncelikle herkese iyi akşamlar 2008 model dizel focus'um var. geçenlerde akü bitti. yeni akü takana kadar diğer aküyü çıkardık ve yaklaşık 1 gün araç aküsüz kaldı. akü taktığımızda aracın ekranında elek. hidrolik direksiyon arızası yazısı çıktı. Sanayiden bi arkadaşa sordum bu şekilde kullanmamamı aracın büyük sorunlar çıkarabileceğini ve şuanki arızasının sadece beyinsel olduğunu bilgisayara bağlanıp arıza kodunun silinmesi gerektiğini söledi. dün servisini aradım ve durumu anlattım. Servisten daha değişik bi sonuç aldım, aracı bu şekilde kullanmamın hiç bir sakıncası olmadığını ve şarj dinamosundan olabileceğini söledi. Araç şarj oluyor mu diye sordu ancak aracın şarj olduğunu nereden anlayacağımı bilmediğimi söyledim. Gökçeadada yaşadığım için aracı servise götürmem zor oluyor. bu konuda daha önce arızayı yaşayan,gören duyan veya tecrübesi bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.