Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus III Titanium Aşırı Voltaj Sorunu

Featured Replies

• Yanıt 210
  • Görüntüleme 36,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• acaba plakadan mı kaynaklı keşke EG 260 alsaydım 195 e gelince durmazdı belki

• Erdem bey emin olun buradaki birçok kişinin en az sizin kadar tecrübesi vardır. Bence siz arabanıza ve kendinize fazla güveniyorsunuz. 200 km gibi yada yakınında bir hızda ilerlerken ani fren yaparsan

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yol Bilgisarında yazan uyarı ve yapılacak işlem; En kısa sürede güvenli şekilde durun ve kontağı kapatın...Derhal İşi bilen teknik adamın kontrol etmesini sağlayın

Yanıtlama zamanı:

Sağol brotherım :D

Yanıtlama zamanı:

Çok ürkütücü bir görüntü, Allah tekrarından korusun izlerken ibrelerin aşağı inmesiyle iÇim tuhaf oldu!

Aslında ne olursa olsun hız yapmamak lazım işte..

Yanıtlama zamanı:

Çok ürkütücü bir görüntü, Allah tekrarından korusun izlerken ibrelerin aşağı inmesiyle iÇim tuhaf oldu!

Aslında ne olursa olsun hız yapmamak lazım işte..

Ben giderken yanlışlıkla kontagi çevirdim :D hemde tünelde viraj çıkışlı birde :D

Bir daha çevirdim çalıştı hemen :D

Anlık hatalar nelere mal oluyor iste..

Dizim çarpmıştı sanırım.. 2 yil oldu rahat

--- iPhone Yolladı ---

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tekrardan Merhaba.

Öncelikle GPS Değil Nokia C6 Cep TelefonumdurKendi Bünyesinde GPS Vardır Hiç Bir Elektirik Aksaamı ile Oynanmamıştır...

Olay ŞÖyleki Aslında Doluşup Hız Denemesi Yapmaya Deil Erdek'e tatile gidiyorduk. Biz Bursada Oturuyoruz.

Fakat Önce Bir Arkadaşı Almak İçin Gemlik'e gitmemiz gerekti.

Velasıl Gemlik DÖnüşü Bursanın içinden geçmek yerine çevre yolundan hızlı bir şekilde bursanın sonundan çıkmak en mantıklısıydı.

çevre yolunun son dÖnümünden Önce (Yanlış Hayırlamıyorsam GÖrükle Uludağ üniversitesi Kavşağı) Bir üst Geçit var üstü geçidi Geçmeden Araba Tamamen Stop Etti Ve İzlediğiniz video Ortaya çıktı

işin garibi

BEN BU YOLDA DAHA ÖNCE AYNI ARAç İLE 230/KM HIZ YAPTIM TEK BİR SORUN çIKMAMIŞTI

VE UZUN YOLDA BOŞLUK BULDUĞUMDA BASIYORUM YİNE OLMAMIŞTI TAKİ O GüNE KADAR ŞİMDİ ARABAYA BİNİNCE 100 ü GEçMEYE KORKUYORUM.

NEYSEKİ DİREKSİYON KİTLENMEDİ VE FİREN ŞİŞMEDİ ZATEN EKRANDA GARİP BİR SİSTEMİN DEVREYE GİTDİĞİ YAZIYORDU ACİL DURUŞ MU NE YANİ SANKİ ARABA NE DURUMDA OLDUĞUNU BİLİYORDU KENDİNE VE BİR GüVENLİK ÖNLEMİ ALMIŞ GİBİYDİ. ZATEN NORMAL OLARAK 5. VİTESTE ARACIN FRENİ ŞİŞMEZ DİREKSİYON ARAç HAREKET ETTİĞİ SüRECE YETERİNCE HAFİFTİR. BU OLAY üSTüNE FİAT ARAçTAN TALİMLİYİM ODA 160 LA GİDERKEN ANA SİGORTA KESMİŞTİ (Fiat Bravo)

Serviste bana anlatılanlar..............

Yol yardımı aldığım kişi beni gÖrünce zaten hemen yanıma geldi...

başladı bir olay anlatmaya

bursada ford marka araç sahibi (Yeni Nesil Fakat Dikkat Focus Demiyorum Genelleme Var) Aracını Bir Yere Park Edip İşini GÖrmek için gidiyor.

Aradan biraz Zaman Geçtikten Sonra (Zaman Süresini Bilmiyorum) Aracına geri geliyor ve aracını çalıştırmak için güğmeye basıyor yada kontağı çeviriyor. Ama one

arabada tık yok

sanki AKü YERİNDE YOK

bir iki denemeden sonra kaput açılır kurcalanır araba hiç bi şekilde çalışmaz

Yol Yardım Gelir İlgilenir ne var ki oda bir çÖzüm Bulamaz

Son çare Araç Yetkili Servise çekilir

Uzaman Kişi Kaputu Yeniden Açar ve motora Hiç Dokunmadan Elemana Bas Bakalım Kontağa Der

Kontağa Basılır. ve araba çalışır......

ne varki usta hiç dokunmamıştır bile arabaya

Sonuç Olarak aracın park edildiği yer Yüksek Gerilim Hattı Olarak Bildirilir

Sorun Olarak da Bu gÖsterilir..

Ben aracı durdurup ilk çalıştırma denemem de start tuşu olanlar bilir 3 kere vurma sesinden sonra araç çalışır

ilk denemem de bir vurma sesi geldi ve kesmişti yani tetikleme yapmamıştı

sonra bütün elektirik harcayan meteryalleri kapatıp tekrar denediğimde çalışmıştı araba

işin saçma tarafı şu olmuştu

Arabanın verdiği Bilgisayar Hatası Eletririk Hatası Aşırı Voltaj Yükleme.

Kontağa basıyorsunuz sanki arabanın aküsü boş gibi

Ben Bİşi Anlamadım

Dün Ford Merkez'e İletiğim Maili Attım 15 Dakika Sonra Aradılar

Onlara gerekirse Dava Açacağımı İlettim Ben Deil Onlar Düşünsün 55 bin ver yüksek gerilimde kalalım abi diye yak 4'lüleri bekle

Saçmalık.......

Bu arada İlgi Alakaa Teşekkür ederim

ErdemG tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bakalım ne olacak?

Bende sordum birkaç kisiye bekliyorum.

Gecmis olsun şimdilik...

Akıbeti paylaşırsanız seviniriz

--- iPhone Yolladı ---

Ford Otosanda Şuan Konu ile İlgileniyor Dava Edeceğimi Söyledim İlgi Alaka Tavan Tabi Haliyle

Neyse Yorumlar ve İlgin İçin Teşekkür ederim Kolay Gelsin

Yanıtlama zamanı:

Bir Servis Görevlisi Geri Dönüş Yaptı şimdi,

Şuana kadar karşılaşmadık ama power button'dan olmayacağını söyledi,Eğer hata olsun Fiesta'ya da konmazdı dedi ki mantıklı..

Servis Mühendisleride bu konu hakkında bilgi aktrmamış..

1 kişiden daha haber bekliyorum :D

Yanıtlama zamanı:

Bu ciddi bir sorun, Otosan'ın geçiştirmeyeceğinden emininm.

Sonuna kadar uğraşmak gerekebilir, peşini bırakmayın.

Bu vesile ile kolay gelsin, ben de sonucu çok merak ediyorum, bildirirseniz herkese örnek olur.

Yanıtlama zamanı:

Çok geÇmiş olsun.

OldukÇa rahatsız edici bir durum. Arıza iÇin öne sürülen gerekÇe ise akılalmaz derecede sorumsuzca.

Tüm yasal haklarınızı kullanmanızı tavsiye ederim.

Gelişmeleri bekliyoruz.

Görüşmek üzere.

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun bende Bursa da oturuyorum iiki yol güzel bi yol orada imişsiniz. Yeni nesillerde belkide güvenlikten kaynaklanan bi sorun da olabilir mi hız sınırlama motordan...

Yanıtlama zamanı:

Aslında önce aşırı voltaj sonra da çalışmama durumu sakin kafayla düşününce doğrudan şarj dinamosu (alternatör) arızasına işaret ediyor. Garantiden değiştirilmesini talep etmekte yarar var, video da kanıtı olur. :D

Yanıtlama zamanı:

Birde şunu merak ettim;

30 km/h diye ibare mevcut..

Hız sınırlama vardı ve siz dip gaz ile iptal mi ettiniz ? (Bu durumda bu ifade çıkar çünkü)

Buna bağlı olarak birşey olabilir mi diye düşündüm....!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.