Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309804 Arkadaşlar ufak bir kaza sonucu tamponum bu hale geldi..sadece alt parçanın değişmesi gerekiyor sanırım..bu konuda yardımcı olabilecek ya da çözüm önerisi olan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309805 Geçmiş olsun abicim.Onarımı yapılabilir belki denemekte fayda var.Ya da sanki küçük çeki demiri kapağı gibi bir kapak şekli verilebilir.Kusur sende değilse hiç uğraşma bence.Tamponun alt parçası değişince sorun çözülür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309806 geçmiş olsun.. site sponsoru er-ol otomotivle irtibata geçin, 1.5 yıl önce orjinali 200 tl idi o alt parça üzerindeki kedi gözlerine ve çeki halatı kapağına ihtiyacınız olacak, kaldırıp atmayın, yoksa onlarada ücret ödersiniz.. eğer ana tamponun kendinde de birşey varsa, ki bende 3-5 cm yırtık olmuştu, otokoç king e yolladı plastik kaynak yapıp boyadılar zonguldak a geldiğimde araba kullanmaya bende korkuyorum hele belediyenin oradaki göbekte.. park ediyorum evin önüne; yürüyorum yada dolmuşa biniyorum.. Haziran 11, 201511 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309807 Öncelikle geçmiş olsun parça anlamında orjinalinin kdv dahil 225 eşdeğerinin 60 tl fiyatı var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309809 Geçmiş olsun. Sponsorumuza bir sorun isterseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309813 Geçmiş olsun. Sponsorumuza bir sorun isterseniz. Sponsor senin kadar yavaş değil bak hemen yardımcı olmuş bile. Bu arada hasar kaydına düşecekse bu işin sonunda bence kendin al tak.Hiç olmazsa hasarsızlık gitmemiş olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309818 Geçmiş olsun. Bu kaza sonucu bu kadarcık bir şey tam anlamıyla nazarlık olmuş. Bu sorunu kafanıza hiç dert etmeyin, bana sorarsanız sağlam bir kaportacıda yaptırabilirsiniz. Hatta çok olumlu yorumlar almasakta Auto King de kaskonuz varsa ücretsiz de yaptırabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201511 yıl comment_309860 Geçmiş olsun bende salı günü sol iki kapıya birer nazarlık aldım. Can'a gelmesin yeter ki. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın