Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arka Tampon Nazara Geldi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hepinize tesekkur ederim :) gercekten cok yardimci olundu :) er-ol otomobille iletisime geciyorum..hata bende oldu biraz..aslinda yari yariya..baska bir arac beni sıkıştırdı ve bende ondan kacmak icin geri kaydirdim arabayi..o arada nissanin surucusude benim dibime kadar girmis :)

Geçmiş olsun bende salı günü sol iki kapıya birer nazarlık aldım. Can'a gelmesin yeter ki.

Tabiki öncelikle cana gelmesin fakat böyle durumlarda biz gibi aracına çok değer veren insanların canını sıkıyor :/ :)

geçmiş olsun..

site sponsoru er-ol otomotivle irtibata geçin,

1.5 yıl önce orjinali 200 tl idi

o alt parça üzerindeki kedi gözlerine ve çeki halatı kapağına ihtiyacınız olacak, kaldırıp atmayın, yoksa onlarada ücret ödersiniz..

eğer ana tamponun kendinde de birşey varsa, ki bende 3-5 cm yırtık olmuştu, otokoç king e yolladı plastik kaynak yapıp boyadılar

zonguldak a geldiğimde araba kullanmaya bende korkuyorum hele belediyenin oradaki göbekte.. park ediyorum evin önüne; yürüyorum yada dolmuşa biniyorum..

Zonguldak'lısınız demekki :) ne zamanlar burdasınız görüşmek isterim ford sever abilerim ve arkadaşlarımla :)

toprağım geçmiş olsun...

Sağolasın :) Zonguldak'tamısınız sizde :)

Sponsor senin kadar yavaş değil bak hemen yardımcı olmuş bile.

Bu arada hasar kaydına düşecekse bu işin sonunda bence kendin al tak.Hiç olmazsa hasarsızlık gitmemiş olur.

Doğan abi kosturmaktan yetisemiyorim ki :) okul-iş-kaza birde :/ :) zaten karsi tarafın da hasarını ben karşılıyorum sigorta ve kaskom bozulmasın diye..kendim alıp takacağım en temizi o..yapılınca bileniz kalacak çünkü..ve ben sürekli oraya takılacağım..

Geçmiş olsun.

Bu kaza sonucu bu kadarcık bir şey tam anlamıyla nazarlık olmuş. :)

Bu sorunu kafanıza hiç dert etmeyin, bana sorarsanız sağlam bir kaportacıda yaptırabilirsiniz. Hatta çok olumlu yorumlar almasakta Auto King de kaskonuz varsa ücretsiz de yaptırabilirsiniz.

Ford sağlamlığını gösterdi diyelim ;) en temizi yenisini almak çünkü yaptırırsak iz kalacaktır ve ben de oraya surekli kafayı takacağım.. :)

geçmiş olsun

Teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Sponsorumuza bir sorun isterseniz.

Teşekkür ederim serdar abi :)

Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim bekir abi

Geçmiş olsun Atakan

Sağolasın serdar abim :)

Çok geçmiş olsun...

Tesekkur ederim :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun atakan...

Teşekkür ederim hakan abi :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İyi bir kaportacı iz bırakmayacaktır. Şahsen benim bırakmadı. :D

Yalnız benimki plastik parça ve boyasız şuan..o yüzden orjinali gibi olması zor diye düşünüyorum :)

@Erk Atakan Köroğlu,

karabük lüyüm, zonguldak ta kayınbilader var, hemen hemen her yaz uğrarız.. bakalım, haberleşiriz gelebilirsem..

İnşallah..haberleselim :)
Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun..

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun dostum..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun dostum..

Yanıtlama zamanı:

Hallettinmi tamponu kardesim
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hallettinmi tamponu kardesim

Henüz halletmedim abicim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.