Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309033 Yav benim araba bit pazari gibi... Bagaj, orta konsol, ayna ivir zivir dolu atmak istiyom; cok sinir oluyom ama atamiyom. Hatta paspaslarimda 2 ser adet.. neden 2 ser bende bilmiyom. 1 i orj. 1 i su 3d lerden. Sanirim bende tohaflik var... Neden acaba? Tavsiye varmi? Atmak istiyommm. Beceremiyom. Haziran 6, 201511 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309040 Lastik tamir spreyi, kompresör(çok işime yaradı), mikrofiber bez(büyük boyutlu), ıslak mendil, havuzlu paspas, iş eldiveni ve güneş gözlüğüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309042 Yav benim araba bit pazari gibi... Bagaj, orta konsol, ayna ivir zivir dolu atmak istiyom; cok sinir oluyom ama atamiyom. Hatta paspaslarimda 2 ser adet.. neden 2 ser bende bilmiyom. 1 i orj. 1 i su 3d lerden. Sanirim bende tohaflik var... Neden acaba? Tavsiye varmi? Atmak istiyommm. Beceremiyom. Allah korusun, kaza anında sabit olmayan her parçanın ciddi tehlike oluşturduğunu biliyorsunuzdur. Belki bu yardımcı olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309043 Nazarlığı aksesuar saymayalım; validenin aldığı nazarlıklı tespih var bende de, vites üstünde durur, sayılmaz o; kem gözlere savunma o nazar boncuğu aksesuar değil güvenlik donanımıdır.bizim yerli otomobilimiz olursa birgün nazar boncuğu standart olur Tamir köpüğü mutlaka bulundururum 2 kez kullandım çok memnun oldum.bagaj havuzu bimde satılan havlu bezler birde aux ile telefonum arasındaki kablo var başka bişi yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309047 Allah korusun, kaza anında sabit olmayan her parçanın ciddi tehlike oluşturduğunu biliyorsunuzdur. Belki bu yardımcı olur [emoji15] [emoji15] [emoji33] [emoji33] [emoji33] Teşekkürler hic düşünmedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201511 yıl comment_309135 Ben de güneşliğe takılan cd organizer kullanıyorum. Yakıt fişleri, yakıt kartları, hgs ve cdler orada duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl comment_327006 3D paspaslar kullananlar için vazgeçilmezlerden birisi,yeni Mondeo için nihayet 3D paspas geldi,bu siteden paspas alan varmıdır?Kalite konusunda tereddütlerim var http://www.ototarz.com/Tarz-Ford-Mondeo-2015-V-3D-Havuzlu-Paspas_21666.html#0 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl Yazar comment_327010 3D paspaslar kullananlar için vazgeçilmezlerden birisi,yeni Mondeo için nihayet 3D paspas geldi,bu siteden paspas alan varmıdır?Kalite konusunda tereddütlerim var http://www.ototarz.com/Tarz-Ford-Mondeo-2015-V-3D-Havuzlu-Paspas_21666.html#0 aynı marka focus 3 için olanı almıştım. ölçüleri tam, koku yapmıyor, yumuşak. kötü kısımları ise ince olması ve paspas kayıyor. büyük ihtimal mondeo içinde benzerdir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl comment_327012 aynı marka focus 3 için olanı almıştım. ölçüleri tam, koku yapmıyor, yumuşak. kötü kısımları ise ince olması ve paspas kayıyor. büyük ihtimal mondeo içinde benzerdir. Bi süre daha bekleyelim,almak isteyen 4-5 arkadaş var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl comment_327016 Bi süre daha bekleyelim,almak isteyen 4-5 arkadaş var Ben de bundan ya da çok benzerinden kullanıyorum. 2 kış bitirdim ama daha gayet iyi durumda. Bekir abinin arabaya gidecek yakında. Ben aşağıdakinden aldım. Artık o paspası kullancam inş. Artık 5d midir 7d midir göreces [emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl comment_327030 Ben de bundan ya da çok benzerinden kullanıyorum. 2 kış bitirdim ama daha gayet iyi durumda. Bekir abinin arabaya gidecek yakında. Ben aşağıdakinden aldım. Artık o paspası kullancam inş. Artık 5d midir 7d midir göreces Yufff. O ne yav. Bunu dokuyan paspasçı kör olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl comment_327033 Ben de bundan ya da çok benzerinden kullanıyorum. 2 kış bitirdim ama daha gayet iyi durumda. Bekir abinin arabaya gidecek yakında. Ben aşağıdakinden aldım. Artık o paspası kullancam inş. Artık 5d midir 7d midir göreces Birde koli bulabilsem.. Araştırma içindeyim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl comment_327035 [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]Birde koli bulabilsem.. Araştırma içindeyim.... Takılmış fotosu olsaydı da canlı görseydik beaa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl comment_327038 Dayanamayıp aynı marka focus 3 için olanı almıştım. ölçüleri tam, koku yapmıyor, yumuşak. kötü kısımları ise ince olması ve paspas kayıyor. büyük ihtimal mondeo içinde benzerdir. Dayanamayıp şu siteden sipariş ettim,umarım memnun kalırım,bikaç arkadaş daha alacak memnuniyete göre http://www.otommodamarket.com/tarz-ford-mondeo-2015-v-3d-havuzlu-paspas-urun8197.html Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın