Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Titanium 2015 Navigasyon Yükleme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba dostlar

Aracım 2015 Focus 1.6tdi Titanium

Forumu biraz araştırdım ama sanırım hala çözüm bulunamadı...Arac titanyum olmasa servisde tüm özellikleri calisan cyclone marka

multimedya ekran takabiliyorlar (3800tl), navigasyon geri görüs ve video formatları vs.

Fakat titanium paket focuslara sadece navigasyon ve geri görüş ekleniyor onunda fiyat 3500 tl.

Titanium için hala bir multimedya çözümü yok sanırım , navigasyon ve geri görüşü uygun fiyata nereye yaptirabiliriz ?

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 161
  • Görüntüleme 83k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hocam basitçe ben anlatayım (orjinal kamera bağlamak için). Orjinal kamera ve braketine ihtiyacınız var. Bir de kameradan ön tarafa, sync modülüne tesisat çekilecek, elektrik ve can bus bağlantıları t

• Sync modülü arkasına ntsc girişlerine tesisat çektikten sonra video girişi yaparak bu bağlantılara  video + - bağlayacaksınız. Sonra istediğiniz cihazdan video oynatabilirsiniz. Bir de araç ayarlarınd

Posted Images

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum fakat artık geri görüş ve navigasyon istiyorum aracıma. Ama gidip de 3500 tl vermem cyclone mudur bcycle mıdır nedir...

Nasıl bir yol izleyebiliriz naparız nederiz ?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bende de 2016 model Focus 1.0 titanium var. Arabayi teslim aldigimda Sync 3 olmasi hayalim dustu. Simdi amacim Sync 2 sistemine navigasyon yuklemek ama gozuken o ki cok maliyetli. Uygun sekilde nasil cozebiliriz?

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Konuyu müsadenizle hortlatmak istiyorum..
2015 titanyum aracımda 8' ekranda video izlemem için ne yapmam gerek?

Yanıtlama zamanı:

Konu tazelenmiş iken, aşağıdaki cihazı Çin'den getirttim, memnunum.

Olabilecek riskleri göze alabilirseniz tavsiye ederim.

https://www.aliexpress.com/item/Android-6-0-CAR-Audio-DVD-player-FOR-Ford-focus-2015-gps-Multimedia-head-device-unit/32804007391.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.59bb4c4dFRqNU5

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Nadir Köksoy yazdı:

Konuyu müsadenizle hortlatmak istiyorum..
2015 titanyum aracımda 8' ekranda video izlemem için ne yapmam gerek?

Sync modülü arkasına ntsc girişlerine tesisat çektikten sonra video girişi yaparak bu bağlantılara  video + - bağlayacaksınız. Sonra istediğiniz cihazdan video oynatabilirsiniz. Bir de araç ayarlarında yapılması gereken değişiklikler var. Kabaca böyle.

Yanıtlama zamanı:
11.07.2018 - 13:45 tarihinde, Semih O. yazdı:

Sync modülü arkasına ntsc girişlerine tesisat çektikten sonra video girişi yaparak bu bağlantılara  video + - bağlayacaksınız. Sonra istediğiniz cihazdan video oynatabilirsiniz. Bir de araç ayarlarında yapılması gereken değişiklikler var. Kabaca böyle.

Bu işlem için 1800 tl civarında para istiyorlar
modül değişiyormuş

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Semih O. yazdı:

Modül değiştirmeden de yapılıyor.

bence de olması gerek ama karşıdaki modül şart diyor..
peki bu işlemi nerde yaptırabiliriz?

Yanıtlama zamanı:

Nerede yaptırırsınız bilemem. Genelde Kuzey Amerika spec araçlarda RCA girişli hub'lar mevcut. Doğru bağlantıyı yaparak park pozisyonunda kullanabiliyorsunuz bunları.

APIM'e gerekli bağlantıları yaparak, kullanılmaması için bir neden yok. Park halinde izleme zorunluluğunu da konfigürasyon ile ortadan kaldırmak mümkün.

Kişisel olarak arabada video izlemek için bir neden göremiyorum, dolayısıyla hiç ilgimi çekmiyor. İlginen birisi yapabilir.

Bir başka yol da geri görüş kamerasını by pass etmek. Örneğin geri görüş kamerası ile video bağlantı hattına bir switch koyarak geri vitese taktığınızda video kaynağının çalışması sağlanabilir. Başka bir yol da modülün sürekli geri vitesteymiş gibi kandırılması olabilir. Bunun da yolları var detaya girmiyorum.

Semih O. tarafından düzenlendi

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
19.11.2018 - 22:58 tarihinde, Semih O. yazdı:

Çözdüler derken? En az 2 senedir biliyor ve yapıyoruz zaten.

Merhaba Semih Bey, konuyla ilgili yazılarınıza göz attım oldukça ilgili olduğunuzu gördüm. Bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü?

Yanıtlama zamanı:
15 dakika önce, Salih OLGUN yazdı:

Merhaba Semih Bey, konuyla ilgili yazılarınıza göz attım oldukça ilgili olduğunuzu gördüm. Bu konuda yardımcı olmanız mümkün mü?

Merhaba, mesajla bilgi verdim Salih Bey.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 11/25/2018 at 8:53 PM, Semih O. said:

Merhaba, mesajla bilgi verdim Salih Bey.

Semih Bey merhaba;

Gectigimiz hafta 2018 Focus sedan dizel titanium bir arac satin aldik babamiz icin. Arac uzerinde Sync 3 multimedia sistemi var. Oncelikli olarak geri gorus kamerasi uygulamak ve sonrasinda navigasyonu ( google maps ve waze i calistirabildigimizden bunu 2. siraya koyduk)aktif etmek istiyoruz. Nelere ihtiyacimiz oldugu konusunda sizlerden destek alabilir miyiz? Uygun parcalari Almanya dan da getirme imkanimiz var.

Cok Tesekkurler.

Gurkan.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.