Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak - Kol dayama Focus 3 için

Featured Replies

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 338
  • Görüntüleme 124,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tahir Arıt
    Tahir Arıt

Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL

• internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı...   Ası

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Resim yuleyen yok sanirim bekliyorum hala kol dayama yok

Yanıtlama zamanı:

internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir :)

up1843220804.jpg

up1843220809.jpg

oğuz kardeş   varmı bulabildin mi o linkteki üründen  varsa  bizimlede  paylaşırsan  biz de ulaşalım

Yanıtlama zamanı:

oğuz kardeş   varmı bulabildin mi o linkteki üründen  varsa  bizimlede  paylaşırsan  biz de ulaşalım

bu güzelmiş tak çıkar.. olursa alırım. Yoksa yanımda sitelerden minder diktiricem :D

Yanıtlama zamanı:

bu güzelmiş tak çıkar.. olursa alırım. Yoksa yanımda sitelerden minder diktiricem :D

:D  iyimiş  bu da

Yanıtlama zamanı:

bulamadım ne yazıkki..

Yanıtlama zamanı:

bugun omsanin kol dayamasini aldim resim yukleyecegim ama biturlu bulamadim cepten naail rwsim yukleniyo acaba

Yanıtlama zamanı:

Rengi pek uymamış gibi.. ama güzel olmuş güle güle kullanın. Fiyatı ne kadar? birde nereden sipariş verdiniz?

Egemen Toksoy tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

valla delmeden olan tek bu cancan sasmaz dan aldim 80 lira dosemecide ustune ayni renk kumas takilabilir

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

insallah bulursunuz ebay dan aldigin kisiye msj yazdim siyah olanindan varmis bubun satilmis olursa msj atacak siteye eklerim.

hocam bu kol dayamadan aynısını getirttirmek istersek nasıl olur bize maliyeti bu arada araç sigara düğmesi benim ön kısımda yer alıyor sizdeki gibi arka kısımda durmuyor böle bi kol dayamayı alırsak sıkıntı yasarmıyız

http://www.ebay.com/itm/400396466678 siparişi verildi kuzu kuzu bekleniyor.

slm arkadasım bu kolçağın aynısından bende getittirmek istiyorumda neoldu ürün elinize ulaştımı gümrükte sıkıntı yasadınızmı bilgi verirseniz sevinirim

SLM ARKADASLAR KENAN BEYİN EBAYDA NUMARASINI VERDİĞİ İLANDAKİ (İLAN NO:130 8040 21998) KOL DAYAMA  2011 MODEL STYLE MODELİ ARACIMA UYARMI?TEK KORKUM ÇAKMAK DÜĞMESİ BENİM ARACTA ÖN KISIMDA KENAN BEYİN VERDİĞİ İLANDAKİ RESİMDE İSE ARKA KISIMDA YER ALIYOR.AMERİKADAKİ AKRABAMA ALDIRMAYI DÜSÜNÜYORUMDA ALDIRSAM SERVİSE TAKTIRMAYA GİTTİĞİMDE BU PARÇA UYUMLU DEĞİL DİYE SÖYLEMEZLER DEĞİLMİ?CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM 

Yanıtlama zamanı:

tşk

Yanıtlama zamanı:

hocam bu kol dayamadan aynısını getirttirmek istersek nasıl olur bize maliyeti bu arada araç sigara düğmesi benim ön kısımda yer alıyor sizdeki gibi arka kısımda durmuyor böle bi kol dayamayı alırsak sıkıntı yasarmıyız

slm arkadasım bu kolçağın aynısından bende getittirmek istiyorumda neoldu ürün elinize ulaştımı gümrükte sıkıntı yasadınızmı bilgi verirseniz sevinirim

SLM ARKADASLAR KENAN BEYİN EBAYDA NUMARASINI VERDİĞİ İLANDAKİ (İLAN NO:130 8040 21998) KOL DAYAMA  2011 MODEL STYLE MODELİ ARACIMA UYARMI?TEK KORKUM ÇAKMAK DÜĞMESİ BENİM ARACTA ÖN KISIMDA KENAN BEYİN VERDİĞİ İLANDAKİ RESİMDE İSE ARKA KISIMDA YER ALIYOR.AMERİKADAKİ AKRABAMA ALDIRMAYI DÜSÜNÜYORUMDA ALDIRSAM SERVİSE TAKTIRMAYA GİTTİĞİMDE BU PARÇA UYUMLU DEĞİL DİYE SÖYLEMEZLER DEĞİLMİ?CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM 

Geldi ürün, gümrüğe takıldı, gümrükten vergisini verip aldım. Sonra farkettikki bizim arabaya uymuyor bu alet, paramın %50 sini geri alarak ürünü geri göndermedim. Plastik veya benzeri malzemeler üretebilen biryer bulabilirsem eğer oturacak kısmı baştan yaptırıp kullanabilirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.