-
Sıfır Araç Boyalı Çıktı.
Herkese değerli yorumları için teşekkürler. Bugun yarın 30 bin k bakımına gitmem gerek. Gittiğimde bu konuyu servise ileteceğim. Bir orta yol bulunacak artık. Bakım ücretini düşmelerini isteyeceğim bu hatalarına karşılık. Bagajı tekrar boyamayı teklif ettiler geçenlerde. Eğer bu bagaj bizden kaynaklanan bir hata nedeniyle tekrardan boyanmıştır gibi bir yazı verirlerse boyatırım yoksa işin sonu mahkemeye kadar gider. Herkese tekrardan teşekkürler.
-
Sıfır Araç Boyalı Çıktı.
Merhaba, geçenlerde aracım baya bir kirliydi. Yıkatayım dedim. Yıkattıktan sonra bagaj kapağında şöyle bir boya kalkması olduğunu fark ettik. Yaklaşık 10-15 kaporta ustasına gösterdik bunun sebebi nedir diye. Hepsi bu bagaj kapağı boyalı dedi. Tazyikli sudan dolayı atmış olmasın ustam dedim. Dedi yok bu arabada iki kat boya var dediler. Aracımı sıfır olarak 29 Ocak 2013 tarihinde Otokoç'tan aldım. Ön çamurluk dışında boyanan değişen parçası yok. Kafamız rahat olsun diye sıfır araç alıyoruz o bile boyalı çıkıyor. Aldığımız yere götüreceğiz yakın zamanda ne önerirsiniz ?
-
Benzin Bitmiş Ve Yolda Kaldım
Ben bir kere bi yere gitmem gerekliydi acil. Menzil 0 yazıyordu 15, 16 km gittim öyle sonra benzinliğe girdim. Motor arızalı serv. götürün dedi. 20 tl aldım geri düzeldi. Uyarı gitti. Ama tabi ondan sonra hep fullendi depo. Yani mümkün olduğunca öyle gezmemeye çalışın. İlla ki zararı vardır.
-
Vites Isterken Vites Küçülttüm.
Herkese değerli yorumları için teşekkürler.
-
Vites Isterken Vites Küçülttüm.
Herkese iyi geceler. Bugün yolda giderken 2. viteste devir 3500-4000 rpm civarındayken vites yükseltmek istedim. 3'e atmam gerekirken dalgınlığıma gelip 1'e attım. Araba bir öne yığıldı sonra stop etti. Motor arızalı servise götürün dedi. Sağa çekip motoru inceledim herhangi bir sorun yoktu. Sonra çalıştırdım arabayı ara ara gaz verdim rölantide baktım bir sıkıntı yok yola devam ettim. Bu olay bir zarar vermiş midir acaba ? Yada ilerde bir sıkıntı çıkabilir mi ?
-
Yüksek Hızda Frene Basınca Titreme
Bu yeni araba ondandır.
-
Depo Ve Yol Bilgisayar Ilişkisi
Ben kalan yakıtla gidilebilir yol 0 km yazarken 32 km yol yapmıstım.
-
Makyajlı Ford Focus 3 Sedan Ve Elektrikli Versiyon Tanıtıldı
Gelse de led stoplarını çalsak bizim kasaya
-
Sonunda Eibach 35Mm Ve Jantlari Taktik
Güzel olmuş yakışmış. Hayırlı olsun.
-
Yüksek Hızda Frene Basınca Titreme
Balata bittiği için değiştirdim. Yamulmuşsa değiştireceğiz artık .
-
Günün Yemeği :)
Yok abim daha ölmedim sağol )
-
Günün Yemeği :)
Daha kiloyla yiyecek kadar zengin olamadık Tam 50 gr Abi yemeğe çıktımda Yemeğe çıktım geldim öldürüp geri diriltmişsiniz beni helal
-
Günün Yemeği :)
Bugunde böyle
-
İlginç Sahibinden.com ilanları (Araç Satma Yeri Değildir, BKZ: Satılık Kategorisi)
Fark etmemişim Pardon
-
İlginç Sahibinden.com ilanları (Araç Satma Yeri Değildir, BKZ: Satılık Kategorisi)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-atilgan-otomotiv-guvencesinde-2013-model-focus-titanium-st-paket-158854924/detay İlginç ve güzel Focus