Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Demir

Üye
  • Toplam İleti

    2.552
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    3

İletiler, Mehmet Demir tarafından oluşturuldu

  1. 3 saat önce, Cengiz Onikiler yazdı:

    Merhaba. AA'nun konumunu kapattıktan sonra kimse yorum yazmamış. Yani yeni durum hakkında yorum yapmamış. Sorun çözüldü mü yoksa devam mı ediyor? (AA'nun konumunu kapatınca)

    yorum çok.. AA da sorun yok.. apple carplay sıkıntılı. carplay in konumu bağımsız kapatılmıyor

    AA nın konum iznini kapatın sadece haritaların konum izni açık kalsın..

    telefonun konum-gps de açık tutun.. bluetooth hep açık kalsın.  AA nın bağlantı şeklini her zamana çevirirseniz aracınıza biner binmez Aa çalışır.. 

  2. 11 dakika önce, Can.B yazdı:

    2015 1.6 tdci aracım için hangi antifriz'i almalıyım arkadaşlar ? yenilmeyi düşünüyorum piyasada satılanlar saf antifriz mi ? saf su ile mi karıştırmak gerekiyor 1:1 şeklinde ?

    komple mi değişecek, ilave mi?

    kılavuzuna bakın ama normalde opetlerde satılan kırmızı antifiriz..

    komple değişecekse 1:1 karışımla doldurtun.. 

     

  3. Biraz komplo teorisi gibi bakabilirsiniz ama ben şöyle düşünüyorum..

    elin kapitalist adamları oturmuş düşünmüş ya bu dünya da lithium rezervleri var, hap üretmekle, kalem pil yada cep tel pili üretmekle bitmiyor bunu nasıl tüketebiliriz, en iyisi 300-500 kg lık otomobil bataryası üreterek tüketebiliriz.

     

    ben olaya böyle bakıyorum. kimsenin küresel ısınma gibi bir derdi olduğu için elektrikli araba ürettiklerini düşünmüyorum.

    daha öncede eski forumda konusu vardı, şimdi bulamadım.

    zaten bu araçları şarj etmek için kullanılan elektriği üretme maliyetleri, pil üretim maliyeti, pilin geri dönüştürülmesi veya çevreyi atık olarak kirletmesini de düşününce elektrikli araçların nasıl 0 emisyona sahip oldukları tartışılır.

     

    bugün bir elektrikli arabayı hızlı şarjla şarj edip, 8 yıl sonra pilini yenisi ile değiştirdiğinizde, (8 yılda 100k km gibi yol kat ettseniz) km yakıt maliyeti benzinli araçla aynı gibi..

    ilerde pil teknolojisi gelişir, hidrojene veya hidrojen piline vb geçilir, işler değişebilir elbet.

     

     

    • Beğen 1
  4. 18 dakika önce, Ercan Çetiner yazdı:

     Merhaba arkadaşlar  2023 1.5 ecoblue 115 beygirin performansı nasıldır. 0-100 teknik verilerde 11.8 sn gösteriyor çok ağır kalır mı? Önceki 1.5 ecoblue lar 120 beygir 0-100 u 10.2 falan gösteriyordu farkları neler? Yardımcı olursanız sevinirim.  

    bence kalmaz..

    focus 3 1.0 ında 11.4 dü ve ben memnundum.. ara hızlanması ise eminim sorunsuzdur.. ilk kalkışa takılmamak.. gidişe ve tırmanışa bakmak lazım..

    • Teşekkür 1
  5. 19.11.2023 - 14:19 tarihinde, Fikret Ö. yazdı:

    Merhabalar.

    Samsung A73 5G telefon kullanıyorum. Aslında sosyal medya kullanmıyorum ama ara sıra video göndermem gerekiyor whatssaptan. Bazen de durum paylaşabiliyorum. Örneğin 15 saniyelik bir video çekip durum paylaşsam çözünürlük çok kötü oluyor. Telefonda izlediğimde çok kaliteli. Bir özümü var mıdır?

    belge gönderi tercih edip videoyu seçip göndermeyi deneyin. fotolarda öyle yapıyorum, video da işe yarayabilir. kayıp olmaz.

    birde medya ayarlarında "en yüksek kalite" seçebilirsiniz ama sanırım o bile düşürüyor

    • Beğen 1
    • Teşekkür 1
  6. ford focus 1.0 manuel arabalarda indirimler her ay devam ediyor. sonunda benim arabanın fiyatı aldığım fiyatın altına düştü.  🤕

     

    hemde şu an peşin fiyatı ve destekli kredili fiyatı aynı..

    2023 focus active stil 1.0 MT   1.132.400 TL

    bence peşin alımda ciddi indirim yaparlar.

  7. 03.11.2023 - 16:05 tarihinde, H. Cenk yazdı:

    Bende MIUI14 işletim sistemli POCO telefon var. Hiç bir şekilde uygulamalarda AA yok ve AAnun kendi uygulamasında konumla alakalı bir izin yok. Telefonun konum ayarlarına girdiğimde burada Android auto görünmüyor. Bizim başımıza gelse çözemeyeceğiz demek ki. 

     

    oğlanda poco x5 pro var mui14.0.4

    ayarlar en altta konum var

    konum izni verilen uygulamalar var. içinde;

    AA görünüyor ama..?? belki bir kere bağlanıp aktif olması gerekiyordur.

    • Beğen 1
  8. 7 dakika önce, Ozan Kar yazdı:

    Gördüğüm kadarıyla yok. Ancak CarPlay’de de varmı benzer sorun? Ben sync 3 ile pek bir sorun yaşamadım. Bazen biraz gecikme oluyor bazende yönü yanlış gösteriyor ama farklı yolda vs gösterip yönlendirmenin şaştığı olmadı hiç. 

    biladerde iphone 13 mü ne var. bağlamıştık sync 4 e aynı AA gibi sapıtıyordu. birazdan onun telefona baktıracağım olası ayar seçenekleri için.

    • Beğen 1
  9. sorun çözüldü;

    bugün sabah otokoç taki ustam aradı sağolsun. eğitimde imiş ve konusu geçmiş. çözüm basitmiş aslında ama sonuçta AA nın yazılım sorunu, sync 4 ün değil.

    AA ve haritalar aynı anda konum kullanırsa sorun ortaya çıkıyor. çakışma. Aa nın konum izni kapatılması gerekiyor. and 11 var bende. 

    Ayarlar-konum ve konum izinleri kullanan uygulamalarda AA görünmüyor.

    Ayarlar-uygulamalara gidip AA yı bulup kullandığı izinlerden konumu kapatmak gerekiyor. (tüm uygulamaları göster seçmek gerekebilir AA yı bulmak için)

    buna benzer izinler ios ta var mı iphone u olan ne yapacak bilmiyorum.

     

    @Cem Baki

     

     

     

     

  10. 28.10.2023 - 00:17 tarihinde, Cem Baki yazdı:

    Android ekran yansitma olayini bitirdi diye biliyorum. Maalesef navigasyon icin AA'dan baska secenek yok.

     

    Bir de bende isiklarda durunca direk konumu kaybediyor ve baska yerlerde gosteriyor. Genelde duz yolda sabit hizla giderken konum sasirma olayi daha az oluyor.

    saat veya başka birşey.. sorun devam..

    dün arkadaşın mokka ya bindim en dolusu, kendinden navigasyonlu o da az da olsa şaşırıyor. ilginç.

    beklemekten başka çare yok ama çözülmezse sorunlar nasıl bir aşamaya evrilir göreceğiz

  11. 2 saat önce, Cem Baki yazdı:

    Mehaba,

     

    Ayni sorun bende de var. Servis kasim sonu gibi update gelebilir diyor. Bugun aracimla Antalyaya geldim, gelirken de bir arkadasima whatsapptan canli konum actim. Cok ilginc ama canli konumu da yanlis gondermeye sebep oluyor. Hatta bir ara Rodos adasinda gosterdi beni, canli konumda karsidaki kiside oyle goruyordu. AA baglantisini kesince hersey normale donuyor.

     

    Daha da ilginc birsey kesfettim. Konum Rodos olunca saati otomatik oraya ayarladi ve 3 saat geri cekti.😀 Ben de otomatik saat guncelleyi kapatip, TR saatine ayarladim ve problem duzelmesede eskisine gore cok cok daha iyi hale geldi. Bir de siz deneyip donus yapabilir misiniz?

     

    Konum acaba Avrupa olunca otomatik guncelleme mi aldi dedim ama surum hala ayni. Sanirim GPS konum bulmak icin uydulardan gelen saat verisini kullandigi icin orada bir karisiklik oluyor.

    AA ile bağlanmadan usb kablo ile ekran yansıt vb navigasyon çalışıyor mu? sanırım navigasyonu, Aa dan başka kullanmanın yolu yok.

    saat olayını kontrol edeceğim

    bir de az önce birşey yaptım telefondan. haritalar, ayarlar, navigasyon ayarları, en altta lief view, otomatik başlatmak için tel i yatır: açıkmış..kapalı konuma getirdim..

    bakalım birşey değişecek mi.. malum tel Aa ya bağlı iken hep yatık.. gerçi dik te tutturdum eşime..yine sapıtmıştı.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.