Hasan Gürkay Bostancı tarafından yazılan her şey
-
Aracıma Süt Döküldü
Hasan Gürkay Bostancı, Gökhan ADIGÜZEL'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Araç Temizliği, Boya ve Çizik vb.Merhabalar. Aynı olay gecen hafta başıma geldi. Ayni yere sag on tarafa dokulmus. Babamın söylediğine göre ayni şekilde frenden dolayi devrilmis ve kapak firlayarak 3 litre kadar süt dökülmüş. O gun temizlenir dusuncesi ile temizlemis sabunlu sularla silmis olmasina ragmen hersey daha da beter olup, süt su ile daha da iclere ve arka tarafa yürümüş. Haftasonu koltukları ve taban halisini söktüm. Taban halisindaki süngerleride sökerek yimamayica verdim. Süngerleri camasir suyu ile iyice yıkadım ve kuruladim. Arabanin tabanini da çamaşır suyu ile temizledim. Su an arabada bir koku yok. Süngerlerde kurudu onlarda da bir koku yok. Taban halisini daha almadım o yüzden durumunu bilemiyorum açıkçası. Ama asıl sıkıntım fotoğrafta işaretledigim açılı tabandan baslayip göğsün altina dogru ilerleyen keçe. Dökülen bölgeyi kesip makinada yikasamda pekte ise yaramadi. Tekrar yıkarsam dayanabilecegini de sanmiyorum. Bunu bulabilme sansim varmidir? Yada yerine ne kullanabilirim? Bütün herseyi sökmüşken elimde olan bituself ile de kapladim tababi. Aradaki farki arabayi topladiktan sonra göreceğiz artik.
- Katalizör Temizletme (boşaltma Değil)
-
Zeka Küpünün Köşesi
105 tl
-
Focus 3 Yazılım
Performansın artması tamam da performans artarken yakıt tüketiminin düşmesi olayına hiç anlam veremiyorum nasıl oluyor.
-
Helezon Yay Tablası üzerinde Kablo Kelepçesi
Bildiğim kadarıyla normalde öyle bir şey yok. Benim tahminimce daha önce serviste birşeyi tutturmak için konulmuş sonrada sökmeyi unutmuşlar.
-
Akaryakıt Fiyatları
Neyse ki entrye edit gelmiste yalan olduğunu belirtmis arkadaş.
-
Focus'uma Araç Kamerası / Shark Anten / Drl Led / Atlet Kılıf
Hasan Gürkay Bostancı, Mesut Kibar'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Mk3- Yaptığımız Basit ModifikasyonlarBeyaz fara sari sinyale bağlanacak.
-
Far Matlaşması Ve Sol Ayna Sinyali
Her ne kadar kullanım kılavuzunda oyle yazsada ayna sinyalini değiştirmek icin sinyali sökmeye gerek yok aslında. Aynayi söküp ayna altı aydınlatmasini degisitirir gibi öylede cok rahat şekilde değiştirebilirsiniz.
-
Led Far Taktırıldığında Problem !
2 aydır kör araba sürmenize rağmen hala orjinal ampüle dönmemeniz şaşırtıcı gerçekten.
-
Hararet Gösterge Sorunu
Yanlış mı anladım acaba, bir nevi devir göstergesi gibi gaz verince çıkıyor kesince iniyor mu?
-
Şu an ne dinliyorsunuz... ?
https://youtu.be/cHgOeWUZjug
-
Focus MK3 Bluetooth ile Ses Aktarma Sorunu
Oem, sony olmayan. Telefon da Xiaomi.
-
Focus MK3 Bluetooth ile Ses Aktarma Sorunu
Evet telefondan çıkan her sesi arabaya aktarabiliyorsunuz. En azından bende o şekilde.
-
Sağ Ön Cam Kapanmama Sorunu
Merhabalar Sağ ön cam şoför kumandasından kapanmıyor. Açılmasında herhangi bir sıkıntı yok. Kendi kumandasında da kısa ve otomatik kapanmada ve açılmada sıkıntı yok. 2 hafta kadar bir kac zorlama ve basma ile normale dönüyordu. Normale döndükten sonra gün içinde sıkıntısız kullanılabiliyordu fakat 2 haftadır hiç bir şekilde şoför tarafından sağ ön cam kaldırmayı kullanamıyorum. Bütün camlara programlama yaptım. Sonuç değişmedi. Şoför tarafı kumandayı söküp paketten anahtar yerlerini temizledim ve tuş takımı kontrolü yaptım sıkıntı yok. Baska tuş ile bastım yine tık yok. Sorun ne olabilir bir türlü anlayamadım. Sorun hakkındaki görüşleriniz nelerdir?
-
Yakalayabildiğimiz Oto Km'leri
- Frene Basınca Gelen Ses Ve çözümü
Orjinal balata kullanılmaması durumda sıkça karşılaşılan bir sorundur. Yan sanayi parçalar da ne yazık ki ölçülerin tam tutmamasından dolayi balata ileri geri hareket eder ve ses yapar. Zaten ustanın yaptığı işlemde balatanın boşluğunu almak olmuş.- Focus 3 Anahtarsız Giriş İçin Neler Gereklidir?
- Şu an ne dinliyorsunuz... ?
- Frene Basınca Gelen Ses Ve çözümü
Önemli Bilgi
Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.