Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa_Öztürk

Üye
  • Toplam İleti

    28
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa_Öztürk Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    12 Focus 1.6 Tdci Trend
  • Meslek:
    serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Mustafa_Öztürk's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. Sekman gögüslüğe takılıyor göstergenin olduğu yere göstergeyi tutuyor
  2. Öncelikle merhaba kalorifer düğmelerini değiştirmek isterken içindeki dişli kırılmış bunu nerden temin edebilirim ve de adı nedir birde göstergeyi tutan sekmandan lazım .
  3. Yağdan nasıl memnun kalmadım şuan koku yapmaya başladı ve sanki araba çekişten düştü gibi geldi belki de yanılıyorum belki de koku başka bir sorun yüzünden var egzozdan koku geliyor bugün yağ konulan kapağı çıkardım motorun içinden aynı koku geliyordu yağdandır diye düşündüm ama yanılıyorsa olabilirim er_ol otomativin sitesine giriyorum ürünlere bakmaya çalışıyorum yapım aşamasında diyor. --2 dakika sonra eklendi-- Tabi üreticinin tavsiye ettiği ürünleri kullanmak istem ama onun standartlarında üreticinin istediği kriterleri karşılayan yağları kullanan ve memnun olan abilerimiz ve kardeşlerimiz vardır belki mobil1 ve castrol yağda iyi marka diye biliyorum ondan dedim.
  4. Abiler kardeşler bende 2012 model focus trend tdci 95 hp sedan var bakımı geldi geçen sene motül 5/30 WSS-M2C913-C ye uyan yağ kullandım ama memnun kalmadım bu sene mobil ve castrol arasında kaldım ikisini de kullananlar yardımcı olursa sevinirim bir usta dpf temizleyen yağlardan al kullan dedi pek araba hakkında bilgim yok dpf nedir fazla bilmem birde internetten almak istiyorum sahte ürün çok diyorlar alanlar ve orijinal olduğunu bildiğiniz bit site varsa yardımcı olursanız sevinirim birde filtre seçimi mazot hava yağ bosch mi kullanmalıyım yoksa önerdiğiniz markalar varmıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  5. Merhaba abiler kardeşler bende 2012 model focus 3 var.kaskosu ve sigortası 10.02.2019 da bitiyor geçen sene 1750 tl ye axa sigorta yapmıştım bu sene 1450 tl gözüküyor 960 tl ye ak sigortadan da zorunlu trafik sigortası yaptırmıştım bu sene 940 tl gözüküyor kaza yapmadım hiç yaş 34 bu aralar işler bozuk biraz yüksek geldi bana ne yapmalıyım sizce.
  6. Çok teşekkür ederim gıcırtı geliyor diye biraz vereyim dedim o parçayı çıt diye kıtıldı
  7. Normal hız göstergesi resim ekledim ama gözükmüyor sanırım
  8. Arkadaşlar abiler bu göstergeyi tutan parça kırıldı internette aratıyorum bulamadım adını bilen varsa yardımcı olurlarsa sevinirim .Birde bu klima kalorifer ızgarasının yanındaki açma kapama yuvarlağının arkasındaki ufak plastik parça yok açıp kapatamıyorum onunda adını bilen varsa söylerse sevinirim göstergeye ellediğimde oynuyordu bakayım dedim bu parçayı biraz eğeyim dedim kırıldı --4 dakika sonra eklendi-- Yeni konu açmayım bir kaç sorum daha olacak arabam 2012 95 lik dizel sanki çekişten biraz düştü gibi araba bakımı 1000 km kadar geçer acaba ondan kaynaklı olabilirmi yakın zamanda serviste bakım yaptıran varsa ücreti nedir acaba birde son sorum bu direksiyonun üzerindeki nikelaj yerler soyuldu buna ne yapabilirim birde orta konsoldaki boyalı yerlere yıkamacı ne ile parlattıysa soyulmuş buna ne yapabilirim kusura bakmayın çok soru sordum şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkür ederim
  9. Bende izmirdeyim elektrik 10 gün evde olmama rağmen 400 tl 280 kullanım gerisi kaçak bedeli cartı dürtü
  10. söküp baktım içi pırıl pırıl hiç toz bile yok.
  11. Öncelikle herkezin geçmiş bayramını kutlarım bayramın 3. günü amcamın vefatı üzerine izmirden amasyaya gittim yolda giderken yolcu tarafı camlarının üzerindeki düğmenin ışıklarının yanıp söndüğünü gördüm ışık sönünce cam çalışmıyor ama ışık yanınca cam hareket ediyor sönünce duruyor elektirikli aynalarda aynı ışık yanarken çalışıyor sönünce duruyor bunu nasıl ayarlayabilirim bir kablosu felanmı çıktı acaba bilenler yardım ederse sevinirim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  12. evet gösterge panelini söktüm ama buğu sandığım şey leke çıktı sildiğim halde çıkmadı daha berbat bir hal aldı bende camı sökerek pasta cila yaptım temizlendi acaba bu torpido parlatıcılarımı leke yapıyor arkadaşlar çok kötüydü çıkmıyordu pasta cila yapınca sıfır gibi oldu
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.